Piombino
Ταξιδέψτε απευθείας στο Portoferraio με πλοίο
Portoferraio
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Piombino στο Portoferraio με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Piombino για Portoferraio? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Piombino για το Portoferraio είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Piombino προς το Portoferraio μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Piombino προς το Portoferraio όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar ή Blu Navy. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Piombino Portoferraio που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar ή Blu Navy προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Piombino προς Portoferraio, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Piombino προς Portoferraio

Λιμάνι αναχώρησης
Piombino
Ιταλία
Τοσκάνη
Λιμάνι άφιξης
Portoferraio
Ιταλία
Τοσκάνη
Απόσταση
21 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar, Blu Navy
Συχνότητα διασταυρώσεων
43 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
40 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Piombino Portoferraio: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Piombino για Portoferraio, θα βρείτε εισιτήρια από 15 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 126 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Piombino προς Portoferraio είναι 51 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Piombino για το Portoferraio είναι 55 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 1 ώρες για να φτάσουν στο Portoferraio, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Portoferraio σε 40 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Piombino στις 06:15. Το τελευταίο πλοίο για το Portoferraio αναχωρεί από το λιμάνι του Piombino στις 18:10.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Piombino προς το Portoferraio
51 €
Εύρος τιμών των πλοίων Piombino Portoferraio (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
15 € - 126 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Piombino Portoferraio
55 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Portoferraio
06:15
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Portoferraio
18:10
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Portoferraio
07:15
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Portoferraio
18:55

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Piombino προς το Portoferraio;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Piombino προς το Portoferraio μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Portoferraio. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Piombino προς το Portoferraio είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Είναι γνωστό ότι ζούμε σε μια κοινωνία όπου τα πάντα πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα, όλο και πιο γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar ή Blu Navy για τα 21 km μεταξύ Piombino και Portoferraio θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Μπορεί να βρείτε τη διαδρομή Piombino-Portoferraio λίγο πιο σύντομη!
Πάρτε απεριόριστο αριθμό αποσκευών
Με το τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, συχνά εφαρμόζεται η υπέρβαση του ενός δωρεάν αποσκευής και κάθε επιπλέον αποσκευή δημιουργεί πρόσθετο κόστος. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar ή Blu Navy στο Piombino, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Portoferraio. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar ή Blu Navy, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του πλοίου. Όπως κάθε όχημα, έτσι και το δίκυκλό σας θα σταθμεύσει στο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Piombino στο Portoferraio με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Portoferraio για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Piombino και Portoferraio;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Piombino και Portoferraio με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar ή Blu Navy, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Corsica Ferries Piombino Portoferraio
Corsica Ferries
Η Corsica Ferries είναι μια γαλλο-ιταλική ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί την Κορσική και τη Σαρδηνία από την ηπειρωτική Γαλλία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Piombino-Portoferraio και να κλείσετε το εισιτήριο της Corsica Ferries μεταξύ Piombino και Portoferraio. Η Corsica Ferries πραγματοποιεί 5 διασταυρώσεις την ημέρα για Portoferraio από το Piombino και ο χρόνος ταξιδιού είναι 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Corsica Ferries
40 λεπτά
5 διασταυρώσεις την ημέρα
Moby Lines Piombino Portoferraio
Moby Lines
Η Moby Lines είναι μια ιταλική ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί τη Σαρδηνία και την Κορσική από την Ιταλία από το 1959. Πώς μπορώ να κάνω κράτηση για τη διέλευση Moby Lines Piombino Portoferraio; Χρησιμοποιώντας τη Vivanoda και τη μηχανή αναζήτησης πολλαπλών μεταφορών! Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Piombino-Portoferraio και να κλείσετε το εισιτήριο της Moby Lines μεταξύ Piombino και Portoferraio. Η Moby Lines πραγματοποιεί 12 διασταυρώσεις την ημέρα για Portoferraio από το Piombino και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Moby Lines
1 ώρες
12 διασταυρώσεις την ημέρα
Toremar Piombino Portoferraio
Toremar
Η Toremar ιδρύθηκε το 1981 και εδρεύει στην Ιταλία. Η εταιρεία προσφέρει δρομολόγια μεταξύ των νησιών της Τοσκάνης και της Σαρδηνίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Piombino-Portoferraio και να κλείσετε το εισιτήριο της Toremar μεταξύ Piombino και Portoferraio. Η Toremar πραγματοποιεί 21 διασταυρώσεις την ημέρα για Portoferraio από το Piombino και ο χρόνος ταξιδιού είναι 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Toremar
40 λεπτά
21 διασταυρώσεις την ημέρα
Blu Navy Piombino Portoferraio
Blu Navy
Η Blu Navy λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Piombino και του Portoferraio. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Piombino-Portoferraio και να κλείσετε το εισιτήριο της Blu Navy μεταξύ Piombino και Portoferraio. Η Blu Navy πραγματοποιεί 5 διασταυρώσεις την ημέρα για Portoferraio από το Piombino και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Blu Navy
1 ώρες
5 διασταυρώσεις την ημέρα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Piombino; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Portoferraio;

Λιμάνι αναχώρησης στο Piombino

Τα πλοία της Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar ή Blu Navy αναχωρούν για το Portoferraio από τα ακόλουθα λιμάνια στο Piombino:

Piombino
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Portoferraio

Τα πλοία της Blu Navy, Toremar, Moby Lines ή Corsica Ferries φτάνουν στο Portoferraio από τα ακόλουθα λιμάνια:

Portoferraio
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Piombino για το Portoferraio, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 40 λεπτά για να καλύψετε τα 21 km μεταξύ Piombino και Portoferraio.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Piombino και Portoferraio) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar και Blu Navy). Επί του παρόντος, υπάρχουν 43 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Piombino και Portoferraio.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Piombino και Portoferraio: Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar και Blu Navy.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar, Blu Navy.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar, Blu Navy στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Piombino Portoferraio, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Piombino και Portoferraio, θα διανύσετε 21 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Piombino προς το Portoferraio, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 15 € για τη χαμηλότερη, έως 126 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 51 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Piombino στις 06:15 με προορισμό το Portoferraio.

Το τελευταίο πλοίο για Portoferraio αναχωρεί από το Piombino συνήθως στις 18:10.

Πώς είναι η διαδρομή από το Piombino στο Portoferraio;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Piombino και Portoferraio. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar ή Blu Navy, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Piombino έως την αποβίβαση στο Portoferraio. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Piombino και το Portoferraio.

Επιβίβαση στο Piombino

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Piombino Portoferraio, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Piombino / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar ή Blu Navy) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Piombino. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Piombino - Portoferraio / Στον τερματικό σταθμό του Piombino, αναζητήστε τα γκισέ της Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar ή Blu Navy και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Portoferraio / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Piombino που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar ή Blu Navy για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Διασχίζοντας το Piombino προς το Portoferraio: επί του πλοίου...

Στο πλοίο της Corsica Ferries, Moby Lines, Toremar ή Blu Navy, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το Portoferraio είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Portoferraio:

  • Το λιμάνι του Portoferraio είναι ορατό / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Portoferraio από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Piombino στο Portoferraio με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Portoferraio.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Portoferraio / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Portoferraio είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Portoferraio έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης