Προτεινόμενη διαδρομή
Oskarshamn
Ταξιδέψτε απευθείας στο Visby με πλοίο
Visby
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Oskarshamn
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Vastervik
Vastervik
Ταξιδέψτε με πλοίο για Visby
Visby
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Oskarshamn στο Visby με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Oskarshamn για Visby? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Oskarshamn για το Visby είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Oskarshamn προς το Visby μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Oskarshamn προς το Visby όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Destination Gotland. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Oskarshamn Visby που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Destination Gotland προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Oskarshamn προς Visby, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Oskarshamn προς Visby

Λιμάνι αναχώρησης
Oskarshamn
Σουηδία
Λιμάνι άφιξης
Visby
Σουηδία
Gotland
Απόσταση
118 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Destination Gotland
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες 55 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Oskarshamn Visby: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Oskarshamn για Visby, θα βρείτε εισιτήρια από 26 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 133 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Oskarshamn προς Visby είναι 72 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Oskarshamn για το Visby είναι 3 ώρες 4 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 3 ώρες 10 λεπτά για να φτάσουν στο Visby, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Visby σε 2 ώρες 55 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Oskarshamn στις 11:50. Το τελευταίο πλοίο για το Visby αναχωρεί από το λιμάνι του Oskarshamn στις 21:05.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Oskarshamn προς το Visby
72 €
Εύρος τιμών των πλοίων Oskarshamn Visby (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
26 € - 133 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Oskarshamn Visby
3 ώρες 4 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Visby
11:50
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Visby
21:05
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Visby
00:10
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Visby
23:05

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Oskarshamn και Visby;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Oskarshamn και Visby με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Destination Gotland, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Destination Gotland Oskarshamn Visby
Destination Gotland
Η Destination Gotland λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Σουηδία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Oskarshamn και του Visby. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Oskarshamn-Visby και να κλείσετε το εισιτήριο της Destination Gotland μεταξύ Oskarshamn και Visby. Η Destination Gotland πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Visby από το Oskarshamn και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 55 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Destination Gotland
2 ώρες 55 λεπτά
3 διασταυρώσεις την ημέρα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Oskarshamn; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Visby;

Λιμάνι αναχώρησης στο Oskarshamn

Τα πλοία της Destination Gotland αναχωρούν για το Visby από τα ακόλουθα λιμάνια στο Oskarshamn:

Oskarshamn
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Visby

Τα πλοία της Destination Gotland φτάνουν στο Visby από τα ακόλουθα λιμάνια:

Visby
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Oskarshamn προς Visby
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Oskarshamn για το Visby, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες 55 λεπτά για να καλύψετε τα 118 km μεταξύ Oskarshamn και Visby.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Oskarshamn και Visby) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Destination Gotland). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Oskarshamn και Visby.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Oskarshamn και Visby: Destination Gotland.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Destination Gotland.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Oskarshamn προς το Visby, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 26 € για τη χαμηλότερη, έως 133 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 72 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Oskarshamn στις 11:50 με προορισμό το Visby.

Το τελευταίο πλοίο για Visby αναχωρεί από το Oskarshamn συνήθως στις 21:05.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης