Ons
Ταξιδέψτε απευθείας στο Portonovo με πλοίο
Portonovo
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ons στο Portonovo με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ons για Portonovo? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ons για το Portonovo είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ons προς το Portonovo μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ons προς το Portonovo όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Mar de Ons ή Naviera Nabia. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ons Portonovo που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Mar de Ons ή Naviera Nabia προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ons προς Portonovo, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ons προς Portonovo

Λιμάνι αναχώρησης
Ons
Ισπανία
Γαλικία
Λιμάνι άφιξης
Portonovo
Ισπανία
Γαλικία
Απόσταση
9 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Mar de Ons, Naviera Nabia
Συχνότητα διασταυρώσεων
5 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ons προς το Portonovo;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ons προς το Portonovo μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Portonovo. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ons προς το Portonovo είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Λόγω της αυξημένης εγρήγορσης που απαιτείται για την οδήγηση ενός αυτοκινήτου σε μακρινά ταξίδια, η οδήγηση είναι εξαντλητική. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Ons Portonovo είναι ακριβώς το αντίθετο. Τα πλοία της Mar de Ons ή Naviera Nabia είναι σχεδιασμένα με χώρους αφιερωμένους στη χαλάρωση ή την ψυχαγωγία: σαλόνια ή καμπίνες, εξωτερικό σολάριουμ, μπαρ και εστιατόρια... Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φτάσετε στο Portonovo εντελώς χαλαροί.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με άλλα μέσα μεταφοράς, συχνά περιοριζόμαστε σε 1 αποσκευή και κάθε επιπλέον αποσκευή χρεώνεται. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της Mar de Ons ή Naviera Nabia στο Ons, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Portonovo. Ωστόσο, αξίζει να ρωτήσετε το προσωπικό της Mar de Ons ή Naviera Nabia αν το πλοίο διαθέτει χώρο φύλαξης αποσκευών όπου μπορείτε να αφήσετε τις αποσκευές σας μέχρι να φτάσετε στο Portonovo.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Όταν βρισκόμαστε στην ακτή, συχνά αναζητούμε μέρη που προσφέρουν την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Ons Portonovo, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Mar de Ons ή Naviera Nabia, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ons και Portonovo;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ons και Portonovo με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Mar de Ons ή Naviera Nabia, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Mar de Ons Ons Portonovo
Mar de Ons
Η Mar de Ons είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ισπανία και προσφέρει διασταυρώσεις μεταξύ των νησιών της Γαλικίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ons-Portonovo και να κλείσετε το εισιτήριο της Mar de Ons μεταξύ Ons και Portonovo. Η Mar de Ons πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Portonovo από το Ons και ο χρόνος ταξιδιού είναι 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Mar de Ons
30 λεπτά
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Naviera Nabia Ons Portonovo
Naviera Nabia
Η Naviera Nabia λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ισπανία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Ons και του Portonovo. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ons-Portonovo και να κλείσετε το εισιτήριο της Naviera Nabia μεταξύ Ons και Portonovo. Η Naviera Nabia πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την ημέρα για Portonovo από το Ons και ο χρόνος ταξιδιού είναι 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Naviera Nabia
20 λεπτά
4 διασταυρώσεις την ημέρα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ons; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Portonovo;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ons

Τα πλοία της Mar de Ons ή Naviera Nabia αναχωρούν για το Portonovo από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ons:

Ons Island
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Portonovo

Τα πλοία της Naviera Nabia ή Mar de Ons φτάνουν στο Portonovo από τα ακόλουθα λιμάνια:

Portonovo
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ons για το Portonovo, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 20 λεπτά για να καλύψετε τα 9 km μεταξύ Ons και Portonovo.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ons και Portonovo) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Mar de Ons και Naviera Nabia). Επί του παρόντος, υπάρχουν 5 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Ons και Portonovo.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ons και Portonovo: Mar de Ons και Naviera Nabia.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Mar de Ons, Naviera Nabia.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ons και Portonovo, θα διανύσετε 9 km.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης