Ons
Ταξιδέψτε απευθείας στο Bueu με πλοίο
Bueu
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ons στο Bueu με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ons για Bueu? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ons για το Bueu είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ons προς το Bueu μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ons προς το Bueu όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Mar de Ons ή Naviera Nabia. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ons Bueu που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Mar de Ons ή Naviera Nabia προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ons προς Bueu, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ons προς Bueu

Λιμάνι αναχώρησης
Ons
Ισπανία
Γαλικία
Λιμάνι άφιξης
Bueu
Ισπανία
Γαλικία
Απόσταση
13 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Mar de Ons, Naviera Nabia
Συχνότητα διασταυρώσεων
6 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ons προς το Bueu;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ons προς το Bueu μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Bueu. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ons προς το Bueu είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Είναι γνωστό ότι ζούμε σε μια κοινωνία όπου τα πάντα πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα, όλο και πιο γρήγορα. Με το πλοίο της Mar de Ons ή Naviera Nabia θα απολαύσετε μια ομαλή εκκίνηση από το Ons και θα ταξιδέψετε με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h προς το Bueu. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Δεν αποκλείεται να αισθανθείτε ότι φτάσατε στο Bueu πολύ γρήγορα, καθώς η εμπειρία είναι τόσο ευχάριστη!
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Κατά γενικό κανόνα, ένα ταξίδι από το Ons στο Bueu είναι πολύ πιο γρήγορο με αεροπλάνο. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Ons Bueu με τη Naviera Nabia ή Mar de Ons, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Ons Bueu είναι ακριβώς το αντίθετο. Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Mar de Ons ή Naviera Nabia που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Bueu ήδη ξεκούραστοι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ons και Bueu;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ons και Bueu με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Mar de Ons ή Naviera Nabia, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Mar de Ons Ons Bueu
Mar de Ons
Η Mar de Ons είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ισπανία και προσφέρει διασταυρώσεις μεταξύ των νησιών της Γαλικίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ons-Bueu και να κλείσετε το εισιτήριο της Mar de Ons μεταξύ Ons και Bueu. Η Mar de Ons πραγματοποιεί 6 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Bueu από το Ons και ο χρόνος ταξιδιού είναι 55 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Mar de Ons
55 λεπτά
6 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Naviera Nabia Ons Bueu
Naviera Nabia
Η Naviera Nabia λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ισπανία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Ons και του Bueu. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ons-Bueu και να κλείσετε το εισιτήριο της Naviera Nabia μεταξύ Ons και Bueu. Η Naviera Nabia πραγματοποιεί 5 διασταυρώσεις την ημέρα για Bueu από το Ons και ο χρόνος ταξιδιού είναι 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Naviera Nabia
50 λεπτά
5 διασταυρώσεις την ημέρα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ons; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Bueu;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ons

Τα πλοία της Mar de Ons ή Naviera Nabia αναχωρούν για το Bueu από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ons:

Ons Island
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Bueu

Τα πλοία της Naviera Nabia ή Mar de Ons φτάνουν στο Bueu από τα ακόλουθα λιμάνια:

Bueu
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ons για το Bueu, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 50 λεπτά για να καλύψετε τα 13 km μεταξύ Ons και Bueu.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ons και Bueu) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Mar de Ons και Naviera Nabia). Επί του παρόντος, υπάρχουν 6 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Ons και Bueu.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ons και Bueu: Mar de Ons και Naviera Nabia.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Mar de Ons, Naviera Nabia.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ons και Bueu, θα διανύσετε 13 km.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης