Ons
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βίγκο με πλοίο
Βίγκο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ons στο Βίγκο με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ons για Βίγκο? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ons για το Βίγκο είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ons προς το Βίγκο μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ons προς το Βίγκο όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Mar de Ons ή Naviera Nabia. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ons Βίγκο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Mar de Ons ή Naviera Nabia προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ons προς Βίγκο, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ons προς Βίγκο

Λιμάνι αναχώρησης
Ons
Ισπανία
Γαλικία
Λιμάνι άφιξης
Βίγκο
Ισπανία
Γαλικία
Απόσταση
24 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Mar de Ons, Naviera Nabia
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ons προς το Βίγκο;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ons προς το Βίγκο μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Βίγκο. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ons προς το Βίγκο είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Βίγκο ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Ons-Βίγκο με το πλοίο της Naviera Nabia ή Mar de Ons, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Ποτέ δεν θα έχετε τόση ελευθερία και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια μιας πτήσης!
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της Mar de Ons ή Naviera Nabia στο Ons, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Βίγκο. Ωστόσο, πολλά πλοία παρέχουν χώρο αποθήκευσης αποσκευών για τους πεζούς επιβάτες. Ενημερωθείτε από την Mar de Ons ή Naviera Nabia.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Το ταξίδι με πλοίο είναι απλά ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Ons και Βίγκο όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με παιδιά. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Ons, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το Βίγκο, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Ons και Βίγκο θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ons και Βίγκο;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ons και Βίγκο με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Mar de Ons ή Naviera Nabia, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Mar de Ons Ons Βίγκο
Mar de Ons
Η Mar de Ons είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ισπανία και προσφέρει διασταυρώσεις μεταξύ των νησιών της Γαλικίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ons-Βίγκο και να κλείσετε το εισιτήριο της Mar de Ons μεταξύ Ons και Βίγκο. Η Mar de Ons πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Βίγκο από το Ons και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Mar de Ons
1 ώρες 20 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Naviera Nabia Ons Βίγκο
Naviera Nabia
Η Naviera Nabia λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ισπανία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Ons και του Βίγκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ons-Βίγκο και να κλείσετε το εισιτήριο της Naviera Nabia μεταξύ Ons και Βίγκο. Περισσότερες πληροφορίες για την Naviera Nabia

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ons; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Βίγκο;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ons

Τα πλοία της Mar de Ons ή Naviera Nabia αναχωρούν για το Βίγκο από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ons:

Ons Island
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Βίγκο

Τα πλοία της Naviera Nabia ή Mar de Ons φτάνουν στο Βίγκο από τα ακόλουθα λιμάνια:

Vigo
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ons για το Βίγκο, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 24 km μεταξύ Ons και Βίγκο.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ons και Βίγκο) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Mar de Ons και Naviera Nabia). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Ons και Βίγκο.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ons και Βίγκο: Mar de Ons και Naviera Nabia.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Mar de Ons, Naviera Nabia.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ons και Βίγκο, θα διανύσετε 24 km.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης