Προτεινόμενη διαδρομή
Morrojable
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με πλοίο
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Morrojable
Ταξιδέψτε με πλοίο για Santa Cruz de Tenerife
Santa Cruz de Tenerife
Ταξιδέψτε με πλοίο για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Morrojable στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Morrojable για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Morrojable για το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Morrojable προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Morrojable προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas ή Fred Olsen Express. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Morrojable Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Naviera Armas ή Fred Olsen Express προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Morrojable προς Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Morrojable προς Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Λιμάνι αναχώρησης
Morrojable
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Λιμάνι άφιξης
Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Απόσταση
105 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Morrojable Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Morrojable για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, θα βρείτε εισιτήρια από 48 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 127 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Morrojable προς Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια είναι 84 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Morrojable για το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια είναι 2 ώρες 2 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 2 ώρες 50 λεπτά για να φτάσουν στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια σε 2 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Morrojable στις 06:30. Το τελευταίο πλοίο για το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια αναχωρεί από το λιμάνι του Morrojable στις 19:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Morrojable προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
84 €
Εύρος τιμών των πλοίων Morrojable Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
48 € - 127 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Morrojable Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
2 ώρες 2 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
06:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
19:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
08:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
21:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Morrojable προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Morrojable προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Morrojable προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της Naviera Armas ή Fred Olsen Express στο Morrojable, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια. Ωστόσο, πολλά πλοία παρέχουν χώρο αποθήκευσης αποσκευών για τους πεζούς επιβάτες. Ενημερωθείτε από την Naviera Armas ή Fred Olsen Express.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Morrojable Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Naviera Armas ή Fred Olsen Express, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Το ταξίδι με πλοίο είναι απλά ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Morrojable και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με παιδιά. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Morrojable, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Morrojable και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Morrojable και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Morrojable και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Naviera Armas ή Fred Olsen Express, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Naviera Armas Morrojable Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Naviera Armas
Η Naviera Armas είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη, στις Κανάριες Νήσους. Ιδρύθηκε το 1971 και προσφέρει διασταυρώσεις σε διάφορους προορισμούς στις Κανάριες Νήσους, την Ισπανία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Morrojable-Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και να κλείσετε το εισιτήριο της Naviera Armas μεταξύ Morrojable και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια. Η Naviera Armas πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια από το Morrojable και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 55 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Naviera Armas
2 ώρες 55 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Fred Olsen Express Morrojable Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Fred Olsen Express
Η Fred Olsen Express είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στο Λας Πάλμας των Καναρίων Νήσων και προσφέρει δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ισπανία και την Πορτογαλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Morrojable-Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια και να κλείσετε το εισιτήριο της Fred Olsen Express μεταξύ Morrojable και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια. Η Fred Olsen Express πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια από το Morrojable και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Fred Olsen Express
2 ώρες
3 διασταυρώσεις την ημέρα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Morrojable; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια;

Λιμάνι αναχώρησης στο Morrojable

Τα πλοία της Naviera Armas ή Fred Olsen Express αναχωρούν για το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια από τα ακόλουθα λιμάνια στο Morrojable:

Morrojable
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια

Τα πλοία της Fred Olsen Express ή Naviera Armas φτάνουν στο Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια από τα ακόλουθα λιμάνια:

la Luz
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Morrojable προς Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Morrojable για το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες για να καλύψετε τα 105 km μεταξύ Morrojable και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Morrojable και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Naviera Armas και Fred Olsen Express). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Morrojable και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Morrojable και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια: Naviera Armas και Fred Olsen Express.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Acciona Trasmediterránea, Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Morrojable και Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, θα διανύσετε 105 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Morrojable προς το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 48 € για τη χαμηλότερη, έως 127 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 84 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Morrojable στις 06:30 με προορισμό το Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια.

Το τελευταίο πλοίο για Λας Πάλμας ντε Γκραν Κανάρια αναχωρεί από το Morrojable συνήθως στις 19:30.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης