Ταξιδεύοντας με πλοίο από Lymington προς Νήσος Ουάιτ

Το ταξίδι με πλοίο από Lymington προς Νήσος Ουάιτ είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Lymington Νήσος Ουάιτ εκτελούνται από 1 ναυτιλιακές εταιρείες (Wightlink) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Yarmouth και Lymington.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Lymington Νήσος Ουάιτ, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Wightlink.

Πλοία Lymington Νήσος Ουάιτ σε αριθμούς

Χώρες
Ηνωμένο Βασίλειο
Αριθμός διασταυρώσεων
15 διασταυρώσεις την ημέρα
Αριθμός λιμένων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
1
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
1
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Lymington - Νήσος Ουάιτ

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Lymington προς Νήσος Ουάιτ; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Lymington και Νήσος Ουάιτ. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Wightlink προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Lymington ή Yarmouth χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Lymington Νήσος Ουάιτ που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Wightlink. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 1 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Lymington και Νήσος Ουάιτ!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Lymington Νήσος Ουάιτ - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Lymington σε Νήσος Ουάιτ

Νήσος Ουάιτ: Άφιξη με φέρι από Lymington και εξερεύνηση της περιοχής

Μόλις αποβιβαστείτε στο Cowes, μια ζωντανή και γραφική πόλη, θα εντυπωσιαστείτε αμέσως από τη θαλάσσια γοητεία του Isle of Wight. Το Cowes φημίζεται για τη σχέση του με την ιστιοπλοΐα και φιλοξενεί κάθε χρόνο το περίφημο Cowes Week, ένα γεγονός που πρέπει να δείτε όλοι οι λάτρεις της ιστιοπλοΐας. Κάντε μια βόλτα κατά μήκος της προκυμαίας, περιηγηθείτε στα καταστήματα με αντίκες και απολαύστε τις πολλές παραδοσιακές παμπ που βρίσκονται στα πλακόστρωτα δρομάκια.

Συνεχίζοντας το ταξίδι σας, θα φτάσετε στο Νιούπορτ, την πρωτεύουσα του Isle of Wight. Αυτή η ιστορική πόλη είναι γεμάτη με διατηρητέα κτίρια, τοπικά καταστήματα, καφετέριες και εστιατόρια. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Κάστρο Carisbrooke, ένα μεσαιωνικό φρούριο με εκπληκτική θέα στη γύρω ύπαιθρο. Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε τους κήπους του κάστρου και να παρακολουθήσετε ακόμη και μια επίδειξη γερακοποιίας.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None