Los Cristianos
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα με πλοίο
Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Los Cristianos στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Los Cristianos για Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Los Cristianos για το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Los Cristianos προς το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Los Cristianos προς το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Naviera Armas ή Fred Olsen Express. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Los Cristianos Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Naviera Armas ή Fred Olsen Express προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Los Cristianos προς Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Los Cristianos προς Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα

Λιμάνι αναχώρησης
Los Cristianos
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Λιμάνι άφιξης
Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Απόσταση
125 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Naviera Armas, Fred Olsen Express
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
3 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Los Cristianos Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Los Cristianos για Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα, θα βρείτε εισιτήρια από 45 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 129 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Los Cristianos προς Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα είναι 85 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Los Cristianos για το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα είναι 2 ώρες 48 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 3 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα σε 2 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Los Cristianos στις 08:30. Το τελευταίο πλοίο για το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα αναχωρεί από το λιμάνι του Los Cristianos στις 20:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Los Cristianos προς το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
85 €
Εύρος τιμών των πλοίων Los Cristianos Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
45 € - 129 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Los Cristianos Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
2 ώρες 48 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
08:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
20:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
11:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
23:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Los Cristianos προς το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Los Cristianos προς το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Los Cristianos προς το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Los Cristianos στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Αντιθέτως, στη διαδρομή Los Cristianos-Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα με το πλοίο της Naviera Armas ή Fred Olsen Express, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να διασκεδάσετε, να περπατήσετε στο εξωτερικό κατάστρωμα, ακόμη και να κάνετε ηλιοθεραπεία το καλοκαίρι. Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε μεταξύ Los Cristianos και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα με την οικογένειά σας από το να ταξιδέψετε με πλοίο. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Los Cristianos, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Τα παιδιά σας θα θυμούνται για πολύ καιρό το ακτοπλοϊκό ταξίδι από το Los Cristianos στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Los Cristianos Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Naviera Armas ή Fred Olsen Express, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Los Cristianos και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Los Cristianos και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Naviera Armas ή Fred Olsen Express, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Naviera Armas Los Cristianos Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
Naviera Armas
Η Naviera Armas είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη, στις Κανάριες Νήσους. Ιδρύθηκε το 1971 και προσφέρει διασταυρώσεις σε διάφορους προορισμούς στις Κανάριες Νήσους, την Ισπανία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Los Cristianos-Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και να κλείσετε το εισιτήριο της Naviera Armas μεταξύ Los Cristianos και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα. Η Naviera Armas πραγματοποιεί 6 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα από το Los Cristianos και ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Naviera Armas
4 ώρες
6 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Fred Olsen Express Los Cristianos Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα
Fred Olsen Express
Η Fred Olsen Express είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στο Λας Πάλμας των Καναρίων Νήσων και προσφέρει δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ισπανία και την Πορτογαλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Los Cristianos-Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα και να κλείσετε το εισιτήριο της Fred Olsen Express μεταξύ Los Cristianos και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα. Η Fred Olsen Express πραγματοποιεί 11 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα από το Los Cristianos και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Fred Olsen Express
3 ώρες
11 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Los Cristianos; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Los Cristianos

Τα πλοία της Naviera Armas ή Fred Olsen Express αναχωρούν για το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Los Cristianos:

los Cristianos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα

Τα πλοία της Fred Olsen Express ή Naviera Armas φτάνουν στο Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Santa Cruz de La Palma
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Los Cristianos για το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 3 ώρες για να καλύψετε τα 125 km μεταξύ Los Cristianos και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Los Cristianos και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Naviera Armas και Fred Olsen Express). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Los Cristianos και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Los Cristianos και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα: Naviera Armas και Fred Olsen Express.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Naviera Armas, Fred Olsen Express.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Los Cristianos και Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα, θα διανύσετε 125 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Los Cristianos προς το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 45 € για τη χαμηλότερη, έως 129 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 85 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Los Cristianos στις 08:30 με προορισμό το Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα.

Το τελευταίο πλοίο για Σάντα Κρουζ ντε Λα Πάλμα αναχωρεί από το Los Cristianos συνήθως στις 20:30.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης