Lorient
Ταξιδέψτε απευθείας στο Groix με πλοίο
Groix
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Lorient στο Groix με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Lorient για Groix? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Lorient για το Groix είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Lorient προς το Groix μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Lorient προς το Groix όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Compagnie Océane. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Lorient Groix που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Compagnie Océane προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Lorient προς Groix, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Lorient προς Groix

Λιμάνι αναχώρησης
Lorient
Γαλλία
Βρετάνη
Λιμάνι άφιξης
Groix
Γαλλία
Βρετάνη
Απόσταση
14 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Compagnie Océane
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Lorient και Groix;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Lorient και Groix με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Compagnie Océane, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Compagnie Océane Lorient Groix
Compagnie Océane
Η Compagnie Océane λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Γαλλία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Lorient και του Groix. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Lorient-Groix και να κλείσετε το εισιτήριο της Compagnie Océane μεταξύ Lorient και Groix. Περισσότερες πληροφορίες για την Compagnie Océane

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Lorient; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Groix;

Λιμάνι αναχώρησης στο Lorient

Τα πλοία της Compagnie Océane αναχωρούν για το Groix από τα ακόλουθα λιμάνια στο Lorient:

Lorient
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Groix

Τα πλοία της Compagnie Océane φτάνουν στο Groix από τα ακόλουθα λιμάνια:

Groix
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης