Προτεινόμενη διαδρομή
Lipari
Ταξιδέψτε απευθείας στο Vibo Valentia με πλοίο
Vibo Valentia
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Lipari
Ταξιδέψτε με πλοίο για Milazzo
Milazzo
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling, πλοίο για Vibo Valentia
Vibo Valentia
Δείτε τιμές
Lipari
Ταξιδέψτε με πλοίο για Stromboli
Stromboli
Ταξιδέψτε με πλοίο για Vibo Valentia
Vibo Valentia
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Lipari στο Vibo Valentia με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Lipari για Vibo Valentia? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Lipari για το Vibo Valentia είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Lipari προς το Vibo Valentia μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Lipari προς το Vibo Valentia όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Liberty Lines ή Siremar. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Lipari Vibo Valentia που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Liberty Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Lipari προς Vibo Valentia, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Lipari προς Vibo Valentia

Λιμάνι αναχώρησης
Lipari
Ιταλία
Νήσοι Αιολίου
Λιμάνι άφιξης
Vibo Valentia
Ιταλία
Καλαβρία
Απόσταση
102 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Liberty Lines, Siremar
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
3 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Lipari Vibo Valentia: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Lipari για Vibo Valentia, θα βρείτε εισιτήρια από 32 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 32 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Lipari προς Vibo Valentia είναι 32 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Lipari για το Vibo Valentia είναι 3 ώρες 25 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 3 ώρες 25 λεπτά για να φτάσουν στο Vibo Valentia, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Vibo Valentia σε 3 ώρες 25 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Lipari στις 09:15.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Lipari προς το Vibo Valentia
32 €
Εύρος τιμών των πλοίων Lipari Vibo Valentia (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
32 € - 32 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Lipari Vibo Valentia
3 ώρες 25 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Vibo Valentia
09:15
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Vibo Valentia
12:40

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Lipari και Vibo Valentia;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Lipari και Vibo Valentia με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Liberty Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Liberty Lines Lipari Vibo Valentia
Liberty Lines
Η Liberty Lines ιδρύθηκε το 1992 και εδρεύει στο Παλέρμο της Ιταλίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα νησιά της Σικελίας και τα λιμάνια της νότιας Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Lipari-Vibo Valentia και να κλείσετε το εισιτήριο της Liberty Lines μεταξύ Lipari και Vibo Valentia. Η Liberty Lines πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Vibo Valentia από το Lipari και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Liberty Lines
3 ώρες 20 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Lipari; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Vibo Valentia;

Λιμάνι αναχώρησης στο Lipari

Τα πλοία της Liberty Lines αναχωρούν για το Vibo Valentia από τα ακόλουθα λιμάνια στο Lipari:

Lipari
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Vibo Valentia

Τα πλοία της Liberty Lines φτάνουν στο Vibo Valentia από τα ακόλουθα λιμάνια:

Vibo Valentia
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Lipari για το Vibo Valentia, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 3 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 102 km μεταξύ Lipari και Vibo Valentia.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Lipari και Vibo Valentia) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Liberty Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Lipari και Vibo Valentia.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Lipari και Vibo Valentia: Liberty Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Liberty Lines, Siremar.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Lipari προς το Vibo Valentia, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 32 € για τη χαμηλότερη, έως 32 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 32 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Lipari στις 09:15 με προορισμό το Vibo Valentia.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης