Lipari
Ταξιδέψτε απευθείας στο Alicudi με πλοίο
Alicudi
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Lipari στο Alicudi με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Lipari για Alicudi? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Lipari για το Alicudi είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Lipari προς το Alicudi μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Lipari προς το Alicudi όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Liberty Lines ή Siremar. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Lipari Alicudi που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Liberty Lines ή Siremar προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Lipari προς Alicudi, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Lipari προς Alicudi

Λιμάνι αναχώρησης
Lipari
Ιταλία
Νήσοι Αιολίου
Λιμάνι άφιξης
Alicudi
Ιταλία
Νήσοι Αιολίου
Απόσταση
53 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Liberty Lines, Siremar
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Lipari Alicudi: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Lipari για Alicudi, θα βρείτε εισιτήρια από 17 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 121 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Lipari προς Alicudi είναι 49 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Lipari για το Alicudi είναι 2 ώρες 40 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 3 ώρες 35 λεπτά για να φτάσουν στο Alicudi, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Alicudi σε 1 ώρες 25 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Lipari στις 07:50. Το τελευταίο πλοίο για το Alicudi αναχωρεί από το λιμάνι του Lipari στις 14:45.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Lipari προς το Alicudi
49 €
Εύρος τιμών των πλοίων Lipari Alicudi (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
17 € - 121 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Lipari Alicudi
2 ώρες 40 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Alicudi
07:50
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Alicudi
14:45
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Alicudi
09:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Alicudi
16:20

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Lipari προς το Alicudi;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Lipari προς το Alicudi μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Alicudi. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Lipari προς το Alicudi είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Lipari στο Alicudi. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Lipari-Alicudi με το πλοίο της Siremar ή Liberty Lines, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Ποτέ δεν θα έχετε τόση ελευθερία και ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια μιας πτήσης!
Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Lipari Alicudi είναι ακριβώς το αντίθετο. Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Liberty Lines ή Siremar που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Alicudi ήδη ξεκούραστοι.
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Lipari στο Alicudi κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Lipari και Alicudi;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Lipari και Alicudi με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Liberty Lines ή Siremar, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Liberty Lines Lipari Alicudi
Liberty Lines
Η Liberty Lines ιδρύθηκε το 1992 και εδρεύει στο Παλέρμο της Ιταλίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα νησιά της Σικελίας και τα λιμάνια της νότιας Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Lipari-Alicudi και να κλείσετε το εισιτήριο της Liberty Lines μεταξύ Lipari και Alicudi. Η Liberty Lines πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την ημέρα για Alicudi από το Lipari και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Liberty Lines
1 ώρες
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Siremar Lipari Alicudi
Siremar
Η Siremar ιδρύθηκε το 1960 και εδρεύει στο Μιλάτσο της Ιταλίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα Αιολικά νησιά και τα λιμάνια της Σικελίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Lipari-Alicudi και να κλείσετε το εισιτήριο της Siremar μεταξύ Lipari και Alicudi. Περισσότερες πληροφορίες για την Siremar

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Lipari; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Alicudi;

Λιμάνι αναχώρησης στο Lipari

Τα πλοία της Liberty Lines ή Siremar αναχωρούν για το Alicudi από τα ακόλουθα λιμάνια στο Lipari:

Lipari
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Alicudi

Τα πλοία της Siremar ή Liberty Lines φτάνουν στο Alicudi από τα ακόλουθα λιμάνια:

Alicudi
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Lipari για το Alicudi, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες για να καλύψετε τα 53 km μεταξύ Lipari και Alicudi.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Lipari και Alicudi) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Liberty Lines και Siremar). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Lipari και Alicudi.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Lipari και Alicudi: Liberty Lines και Siremar.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Liberty Lines, Siremar.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Lipari και Alicudi, θα διανύσετε 53 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Lipari προς το Alicudi, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 17 € για τη χαμηλότερη, έως 121 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 49 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Lipari στις 07:50 με προορισμό το Alicudi.

Το τελευταίο πλοίο για Alicudi αναχωρεί από το Lipari συνήθως στις 14:45.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης