Leipsoi
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πυθαγόρειο με πλοίο
Πυθαγόρειο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Leipsoi στο Πυθαγόρειο με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Leipsoi για Πυθαγόρειο? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Leipsoi για το Πυθαγόρειο είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Leipsoi προς το Πυθαγόρειο μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Leipsoi προς το Πυθαγόρειο όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Dodekanisos Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Leipsoi Πυθαγόρειο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Dodekanisos Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Leipsoi προς Πυθαγόρειο, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Leipsoi προς Πυθαγόρειο

Λιμάνι αναχώρησης
Leipsoi
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Λιμάνι άφιξης
Πυθαγόρειο
Ελλάδα
Απόσταση
47 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Dodekanisos Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες 10 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Leipsoi Πυθαγόρειο: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Leipsoi για Πυθαγόρειο, θα βρείτε εισιτήρια από 19 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 190 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Leipsoi προς Πυθαγόρειο είναι 108 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Leipsoi για το Πυθαγόρειο είναι 2 ώρες 31 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 3 ώρες 55 λεπτά για να φτάσουν στο Πυθαγόρειο, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Πυθαγόρειο σε 2 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Leipsoi στις 09:30. Το τελευταίο πλοίο για το Πυθαγόρειο αναχωρεί από το λιμάνι του Leipsoi στις 17:35.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Leipsoi προς το Πυθαγόρειο
108 €
Εύρος τιμών των πλοίων Leipsoi Πυθαγόρειο (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
19 € - 190 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Leipsoi Πυθαγόρειο
2 ώρες 31 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Πυθαγόρειο
09:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Πυθαγόρειο
17:35
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Πυθαγόρειο
13:25
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Πυθαγόρειο
19:35

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Leipsoi προς το Πυθαγόρειο;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Leipsoi προς το Πυθαγόρειο μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Πυθαγόρειο. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Leipsoi προς το Πυθαγόρειο είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Κατά γενικό κανόνα, ένα ταξίδι από το Leipsoi στο Πυθαγόρειο είναι πολύ πιο γρήγορο με αεροπλάνο. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Αντιθέτως, στη διαδρομή Leipsoi-Πυθαγόρειο με το πλοίο της Dodekanisos Seaways, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να διασκεδάσετε, να περπατήσετε στο εξωτερικό κατάστρωμα, ακόμη και να κάνετε ηλιοθεραπεία το καλοκαίρι. Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Leipsoi Πυθαγόρειο, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Dodekanisos Seaways, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Leipsoi στο Πυθαγόρειο από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Leipsoi, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Τα παιδιά σας θα θυμούνται για πολύ καιρό το ακτοπλοϊκό ταξίδι από το Leipsoi στο Πυθαγόρειο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Leipsoi και Πυθαγόρειο;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Leipsoi και Πυθαγόρειο με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Dodekanisos Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Dodekanisos Seaways Leipsoi Πυθαγόρειο
Dodekanisos Seaways
Η Dodekanisos Seaways ιδρύθηκε το 1991 και εδρεύει στη Ρόδο, Ελλάδα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα νησιά του Αιγαίου και τα λιμάνια στο Ιόνιο Πέλαγος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Leipsoi-Πυθαγόρειο και να κλείσετε το εισιτήριο της Dodekanisos Seaways μεταξύ Leipsoi και Πυθαγόρειο. Η Dodekanisos Seaways πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Πυθαγόρειο από το Leipsoi και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Dodekanisos Seaways
1 ώρες 10 λεπτά
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Leipsoi; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Πυθαγόρειο;

Λιμάνι αναχώρησης στο Leipsoi

Τα πλοία της Dodekanisos Seaways αναχωρούν για το Πυθαγόρειο από τα ακόλουθα λιμάνια στο Leipsoi:

Port of Leipsoi
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Πυθαγόρειο

Τα πλοία της Dodekanisos Seaways φτάνουν στο Πυθαγόρειο από τα ακόλουθα λιμάνια:

Pythagoreio
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Leipsoi για το Πυθαγόρειο, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες 10 λεπτά για να καλύψετε τα 47 km μεταξύ Leipsoi και Πυθαγόρειο.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Leipsoi και Πυθαγόρειο) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Dodekanisos Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Leipsoi και Πυθαγόρειο.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Leipsoi και Πυθαγόρειο: Dodekanisos Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Dodekanisos Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Dodekanisos Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Leipsoi Πυθαγόρειο, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Leipsoi και Πυθαγόρειο, θα διανύσετε 47 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Leipsoi προς το Πυθαγόρειο, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 19 € για τη χαμηλότερη, έως 190 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 108 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Leipsoi στις 09:30 με προορισμό το Πυθαγόρειο.

Το τελευταίο πλοίο για Πυθαγόρειο αναχωρεί από το Leipsoi συνήθως στις 17:35.

Πώς είναι η διέλευση από το Leipsoi προς το Πυθαγόρειο;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Leipsoi στο Πυθαγόρειο. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Dodekanisos Seaways, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Leipsoi έως την αποβίβαση στο Πυθαγόρειο. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Leipsoi και το Πυθαγόρειο.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Leipsoi

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Leipsoi Πυθαγόρειο, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Leipsoi / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Leipsoi αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Dodekanisos Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Check in για τη διέλευση Leipsoi - Πυθαγόρειο / Πηγαίνετε στο γκισέ της Dodekanisos Seaways στον τερματικό σταθμό του Leipsoi για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Πυθαγόρειο / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Leipsoi που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Dodekanisos Seaways θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Leipsoi προς το Πυθαγόρειο

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της Dodekanisos Seaways όπως επιθυμεί. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το πλοίο πλησιάζει στο Πυθαγόρειο, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Πυθαγόρειο:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Πυθαγόρειο / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Πυθαγόρειο από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Leipsoi στο Πυθαγόρειο με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Πυθαγόρειο.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Πυθαγόρειο / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Στο Πυθαγόρειο δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Τέλος, η παραμονή σας στο Πυθαγόρειο αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης