Leipsoi
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αγαθονήσι με πλοίο
Αγαθονήσι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Leipsoi στο Αγαθονήσι με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Leipsoi για Αγαθονήσι? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Leipsoi για το Αγαθονήσι είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Leipsoi προς το Αγαθονήσι μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Leipsoi προς το Αγαθονήσι όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Dodekanisos Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Leipsoi Αγαθονήσι που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Dodekanisos Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Leipsoi προς Αγαθονήσι, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Leipsoi προς Αγαθονήσι

Λιμάνι αναχώρησης
Leipsoi
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Λιμάνι άφιξης
Αγαθονήσι
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
29 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Dodekanisos Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Leipsoi Αγαθονήσι: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Leipsoi για Αγαθονήσι, θα βρείτε εισιτήρια από 7 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 80 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Leipsoi προς Αγαθονήσι είναι 46 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Leipsoi για το Αγαθονήσι είναι 1 ώρες 23 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 2 ώρες 40 λεπτά για να φτάσουν στο Αγαθονήσι, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Αγαθονήσι σε 1 ώρες 15 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Leipsoi στις 09:30. Το τελευταίο πλοίο για το Αγαθονήσι αναχωρεί από το λιμάνι του Leipsoi στις 17:35.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Leipsoi προς το Αγαθονήσι
46 €
Εύρος τιμών των πλοίων Leipsoi Αγαθονήσι (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
7 € - 80 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Leipsoi Αγαθονήσι
1 ώρες 23 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Αγαθονήσι
09:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Αγαθονήσι
17:35
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Αγαθονήσι
12:10
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Αγαθονήσι
18:55

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Leipsoi προς το Αγαθονήσι;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Leipsoi προς το Αγαθονήσι μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Αγαθονήσι. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Leipsoi προς το Αγαθονήσι είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Leipsoi στο Αγαθονήσι. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Αντιθέτως, στη διαδρομή Leipsoi-Αγαθονήσι με το πλοίο της Dodekanisos Seaways, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να διασκεδάσετε, να περπατήσετε στο εξωτερικό κατάστρωμα, ακόμη και να κάνετε ηλιοθεραπεία το καλοκαίρι. Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Όταν βρισκόμαστε στην ακτή, συχνά αναζητούμε μέρη που προσφέρουν την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Leipsoi Αγαθονήσι, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Dodekanisos Seaways, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Leipsoi στο Αγαθονήσι από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Leipsoi, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το Αγαθονήσι, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Leipsoi και Αγαθονήσι θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Leipsoi και Αγαθονήσι;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Leipsoi και Αγαθονήσι με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Dodekanisos Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Dodekanisos Seaways Leipsoi Αγαθονήσι
Dodekanisos Seaways
Η Dodekanisos Seaways ιδρύθηκε το 1991 και εδρεύει στη Ρόδο, Ελλάδα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα νησιά του Αιγαίου και τα λιμάνια στο Ιόνιο Πέλαγος. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Leipsoi-Αγαθονήσι και να κλείσετε το εισιτήριο της Dodekanisos Seaways μεταξύ Leipsoi και Αγαθονήσι. Η Dodekanisos Seaways πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Αγαθονήσι από το Leipsoi και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Dodekanisos Seaways
1 ώρες 20 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Leipsoi; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Αγαθονήσι;

Λιμάνι αναχώρησης στο Leipsoi

Τα πλοία της Dodekanisos Seaways αναχωρούν για το Αγαθονήσι από τα ακόλουθα λιμάνια στο Leipsoi:

Port of Leipsoi
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Αγαθονήσι

Τα πλοία της Dodekanisos Seaways φτάνουν στο Αγαθονήσι από τα ακόλουθα λιμάνια:

Agathonisi
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Leipsoi για το Αγαθονήσι, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 29 km μεταξύ Leipsoi και Αγαθονήσι.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Leipsoi και Αγαθονήσι) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Dodekanisos Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Leipsoi και Αγαθονήσι.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Leipsoi και Αγαθονήσι: Dodekanisos Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Dodekanisos Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Dodekanisos Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Leipsoi Αγαθονήσι, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Leipsoi και Αγαθονήσι, θα διανύσετε 29 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Leipsoi προς το Αγαθονήσι, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 7 € για τη χαμηλότερη, έως 80 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 46 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Leipsoi στις 09:30 με προορισμό το Αγαθονήσι.

Το τελευταίο πλοίο για Αγαθονήσι αναχωρεί από το Leipsoi συνήθως στις 17:35.

Πώς είναι η διέλευση από το Leipsoi προς το Αγαθονήσι;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Leipsoi στο Αγαθονήσι. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Dodekanisos Seaways, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Leipsoi έως την αποβίβαση στο Αγαθονήσι. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Leipsoi και το Αγαθονήσι.

Επιβίβαση στο Leipsoi

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Leipsoi Αγαθονήσι, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Leipsoi / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Leipsoi εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Dodekanisos Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Check in για τη διέλευση Leipsoi - Αγαθονήσι / Στον τερματικό σταθμό του Leipsoi, αναζητήστε τα γκισέ της Dodekanisos Seaways και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Αγαθονήσι / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Leipsoi που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Dodekanisos Seaways για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Leipsoi προς το Αγαθονήσι

Στο πλοίο της Dodekanisos Seaways, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Το πλοίο πλησιάζει στο Αγαθονήσι, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Αγαθονήσι:

  • Το λιμάνι του Αγαθονήσι είναι ορατό / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Αγαθονήσι.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Leipsoi στο Αγαθονήσι με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Αγαθονήσι.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Αγαθονήσι / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Στο Αγαθονήσι δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Αγαθονήσι έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης