Lajes das Flores
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πόντα Ντελγκάντα με πλοίο
Πόντα Ντελγκάντα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Lajes das Flores στο Πόντα Ντελγκάντα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Lajes das Flores για Πόντα Ντελγκάντα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Lajes das Flores για το Πόντα Ντελγκάντα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Lajes das Flores προς το Πόντα Ντελγκάντα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Lajes das Flores προς το Πόντα Ντελγκάντα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Atlanticoline. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Lajes das Flores Πόντα Ντελγκάντα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Atlanticoline προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Lajes das Flores προς Πόντα Ντελγκάντα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Lajes das Flores προς Πόντα Ντελγκάντα

Λιμάνι αναχώρησης
Lajes das Flores
Πορτογαλία
Αζόρες
Λιμάνι άφιξης
Πόντα Ντελγκάντα
Πορτογαλία
Αζόρες
Απόσταση
512 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Atlanticoline
Συχνότητα διασταυρώσεων
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Lajes das Flores και Πόντα Ντελγκάντα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Lajes das Flores και Πόντα Ντελγκάντα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Atlanticoline, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Atlanticoline Lajes das Flores Πόντα Ντελγκάντα
Atlanticoline
Η Atlanticoline είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα το Φουνσάλ της Πορτογαλίας, η οποία προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των Αζορών και των πορτογαλικών ακτών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Lajes das Flores-Πόντα Ντελγκάντα και να κλείσετε το εισιτήριο της Atlanticoline μεταξύ Lajes das Flores και Πόντα Ντελγκάντα. Η Atlanticoline πραγματοποιεί 1 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Πόντα Ντελγκάντα από το Lajes das Flores και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Atlanticoline
2 ώρες
1 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Lajes das Flores; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Πόντα Ντελγκάντα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Lajes das Flores

Τα πλοία της Atlanticoline αναχωρούν για το Πόντα Ντελγκάντα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Lajes das Flores:

Lajes
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Πόντα Ντελγκάντα

Τα πλοία της Atlanticoline φτάνουν στο Πόντα Ντελγκάντα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Ponta Delgada
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης