Kyrenia
Ταξιδέψτε απευθείας στο Tasucu με πλοίο
Tasucu
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Kyrenia στο Tasucu με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Kyrenia για Tasucu? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Kyrenia για το Tasucu είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Kyrenia προς το Tasucu μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Kyrenia προς το Tasucu όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Akgunler Denizcilik. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Kyrenia Tasucu που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Akgunler Denizcilik προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Kyrenia προς Tasucu, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Kyrenia προς Tasucu

Λιμάνι αναχώρησης
Kyrenia
Κύπρος
Λιμάνι άφιξης
Tasucu
Τουρκία
Απόσταση
121 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Akgunler Denizcilik
Συχνότητα διασταυρώσεων
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
6 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Kyrenia Tasucu: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Kyrenia για Tasucu, θα βρείτε εισιτήρια από 33 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 198 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Kyrenia προς Tasucu είναι 99 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Kyrenia για το Tasucu είναι 3 ώρες 59 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 6 ώρες για να φτάσουν στο Tasucu, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Tasucu σε 2 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Kyrenia στις 10:30. Το τελευταίο πλοίο για το Tasucu αναχωρεί από το λιμάνι του Kyrenia στις 23:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Kyrenia προς το Tasucu
99 €
Εύρος τιμών των πλοίων Kyrenia Tasucu (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
33 € - 198 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Kyrenia Tasucu
3 ώρες 59 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Tasucu
10:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Tasucu
23:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Tasucu
05:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Tasucu
14:00

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Kyrenia και Tasucu;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Kyrenia και Tasucu με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Akgunler Denizcilik, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Akgunler Denizcilik Kyrenia Tasucu
Akgunler Denizcilik
Η Akgunler Denizcilik λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Κύπρος και Τουρκία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Kyrenia και του Tasucu. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Kyrenia-Tasucu και να κλείσετε το εισιτήριο της Akgunler Denizcilik μεταξύ Kyrenia και Tasucu. Η Akgunler Denizcilik πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Tasucu από το Kyrenia και ο χρόνος ταξιδιού είναι 6 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Akgunler Denizcilik
6 ώρες
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Kyrenia; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Tasucu;

Λιμάνι αναχώρησης στο Kyrenia

Τα πλοία της Akgunler Denizcilik αναχωρούν για το Tasucu από τα ακόλουθα λιμάνια στο Kyrenia:

Kyrenia/Girne
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Tasucu

Τα πλοία της Akgunler Denizcilik φτάνουν στο Tasucu από τα ακόλουθα λιμάνια:

Tasucu
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης