Konstanz
Ταξιδέψτε απευθείας στο Wasserburg am Bodensee με πλοίο
Wasserburg am Bodensee
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Konstanz στο Wasserburg am Bodensee με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Konstanz για Wasserburg am Bodensee? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Konstanz για το Wasserburg am Bodensee είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Konstanz προς το Wasserburg am Bodensee μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Konstanz προς το Wasserburg am Bodensee όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η BSB Bodensee. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Konstanz Wasserburg am Bodensee που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της BSB Bodensee προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Konstanz προς Wasserburg am Bodensee, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Konstanz προς Wasserburg am Bodensee

Λιμάνι αναχώρησης
Konstanz
Γερμανία
Μπάντεν-Βυρτεμβέργη
Λιμάνι άφιξης
Wasserburg am Bodensee
Γερμανία
Βαυαρία
Απόσταση
36 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
BSB Bodensee
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Konstanz και Wasserburg am Bodensee;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Konstanz και Wasserburg am Bodensee με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η BSB Bodensee, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

BSB Bodensee Konstanz Wasserburg am Bodensee
BSB Bodensee
Η BSB Bodensee λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Γερμανία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Konstanz και του Wasserburg am Bodensee. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Konstanz-Wasserburg am Bodensee και να κλείσετε το εισιτήριο της BSB Bodensee μεταξύ Konstanz και Wasserburg am Bodensee. Περισσότερες πληροφορίες για την BSB Bodensee

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Konstanz; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Wasserburg am Bodensee;

Λιμάνι αναχώρησης στο Konstanz

Τα πλοία της BSB Bodensee αναχωρούν για το Wasserburg am Bodensee από τα ακόλουθα λιμάνια στο Konstanz:

Konstanz Hafen
Χάρτης
Mainau (Bodensee)
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Wasserburg am Bodensee

Τα πλοία της BSB Bodensee φτάνουν στο Wasserburg am Bodensee από τα ακόλουθα λιμάνια:

Wasserburg (Bodensee) Hafen
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης