Isles Of Scilly
Ταξιδέψτε απευθείας στο Penzance με αεροπορικά, πλοίο
Penzance
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Isles Of Scilly στο Penzance με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Isles Of Scilly για Penzance? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Isles Of Scilly για το Penzance είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Isles Of Scilly προς το Penzance μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Isles Of Scilly προς το Penzance όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Scillonian Ferry. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Isles Of Scilly Penzance που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Scillonian Ferry προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Isles Of Scilly προς Penzance, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Isles Of Scilly προς Penzance

Λιμάνι αναχώρησης
Isles Of Scilly
Ηνωμένο Βασίλειο
Λιμάνι άφιξης
Penzance
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
59 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Scillonian Ferry
Συχνότητα διασταυρώσεων
8 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Isles Of Scilly Penzance: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Isles Of Scilly για Penzance, θα βρείτε εισιτήρια από 97 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 107 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Isles Of Scilly προς Penzance είναι 100 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Isles Of Scilly για το Penzance είναι 2 ώρες 45 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 2 ώρες 45 λεπτά για να φτάσουν στο Penzance, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Penzance σε 2 ώρες 45 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Isles Of Scilly στις 14:00. Το τελευταίο πλοίο για το Penzance αναχωρεί από το λιμάνι του Isles Of Scilly στις 16:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Isles Of Scilly προς το Penzance
100 €
Εύρος τιμών των πλοίων Isles Of Scilly Penzance (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
97 € - 107 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Isles Of Scilly Penzance
2 ώρες 45 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Penzance
14:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Penzance
16:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Penzance
16:45
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Penzance
19:15

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Isles Of Scilly και Penzance;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Isles Of Scilly και Penzance με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Scillonian Ferry, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Scillonian Ferry Isles Of Scilly Penzance
Scillonian Ferry
Η Scillonian Ferry λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Isles Of Scilly και του Penzance. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Isles Of Scilly-Penzance και να κλείσετε το εισιτήριο της Scillonian Ferry μεταξύ Isles Of Scilly και Penzance. Η Scillonian Ferry πραγματοποιεί 8 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Penzance από το Isles Of Scilly και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Scillonian Ferry
2 ώρες 50 λεπτά
8 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Isles Of Scilly; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Penzance;

Λιμάνι αναχώρησης στο Isles Of Scilly

Τα πλοία της Scillonian Ferry αναχωρούν για το Penzance από τα ακόλουθα λιμάνια στο Isles Of Scilly:

St Mary's Isles Of Scilly Terminal
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Penzance

Τα πλοία της Scillonian Ferry φτάνουν στο Penzance από τα ακόλουθα λιμάνια:

Penzance Harbour
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης