Ischia
Ταξιδέψτε απευθείας στο Procida με πλοίο
Procida
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ischia στο Procida με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ischia για Procida? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ischia για το Procida είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ischia προς το Procida μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ischia προς το Procida όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Medmar, Alilauro, Alicost ή Caremar. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ischia Procida που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Medmar, Alilauro, Alicost ή Caremar προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ischia προς Procida, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ischia προς Procida

Λιμάνι αναχώρησης
Ischia
Ιταλία
Campania
Λιμάνι άφιξης
Procida
Ιταλία
Campania
Απόσταση
8 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Medmar, Alilauro, Alicost, Caremar
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ischia Procida: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ischia για Procida, θα βρείτε εισιτήρια από 12 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 77 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ischia προς Procida είναι 32 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ischia για το Procida είναι 22 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 30 λεπτά για να φτάσουν στο Procida, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Procida σε 15 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ischia στις 06:10. Το τελευταίο πλοίο για το Procida αναχωρεί από το λιμάνι του Ischia στις 17:25.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ischia προς το Procida
32 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ischia Procida (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
12 € - 77 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ischia Procida
22 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Procida
06:10
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Procida
17:25
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Procida
06:35
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Procida
17:45

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ischia προς το Procida;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ischia προς το Procida μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Procida. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ischia προς το Procida είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο θαλασσινός αέρας έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Κατά τη διάρκεια του πλου Ischia-Procida, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Medmar, Alilauro, Alicost ή Caremar για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Procida γεμάτοι ενέργεια.
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Το ταξίδι με πλοίο είναι απλά ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Ischia και Procida όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με παιδιά. Όλα είναι ευκολότερα. Μόλις φύγετε από το Ischia, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το Procida, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Ischia και Procida θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.
Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Τα πάντα στην κοινωνία μας πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα. Κι όμως, θα απολαύσετε τον απόπλου από το Ischia με ένα πλοίο της Medmar, Alilauro, Alicost ή Caremar που θα διανύσει τα 8 km μέχρι το Procida με ταχύτητα μικρότερη από 40 χλμ/ώρα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Μπορεί να βρείτε τη διαδρομή Ischia-Procida λίγο πιο σύντομη!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ischia και Procida;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ischia και Procida με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Medmar, Alilauro, Alicost ή Caremar, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Medmar Ischia Procida
Medmar
Η Medmar είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ιταλία και προσφέρει διασταυρώσεις προς προορισμούς στην Ιταλία και την Ελλάδα. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ischia-Procida και να κλείσετε το εισιτήριο της Medmar μεταξύ Ischia και Procida. Η Medmar πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Procida από το Ischia και ο χρόνος ταξιδιού είναι 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Medmar
20 λεπτά
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Alilauro Ischia Procida
Alilauro
Η Alilauro είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Ιταλία, η οποία προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ιταλικών νησιών της Τυρρηνικής Θάλασσας, συμπεριλαμβανομένης της Ίσκια και του Κάπρι. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ischia-Procida και να κλείσετε το εισιτήριο της Alilauro μεταξύ Ischia και Procida. Η Alilauro πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Procida από το Ischia και ο χρόνος ταξιδιού είναι 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Alilauro
20 λεπτά
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Alicost Ischia Procida
Alicost
Η Alicost λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Ischia και του Procida. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ischia-Procida και να κλείσετε το εισιτήριο της Alicost μεταξύ Ischia και Procida. Περισσότερες πληροφορίες για την Alicost
Caremar Ischia Procida
Caremar
Η Caremar λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Ischia και του Procida. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ischia-Procida και να κλείσετε το εισιτήριο της Caremar μεταξύ Ischia και Procida. Περισσότερες πληροφορίες για την Caremar

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ischia; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Procida;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ischia

Τα πλοία της Medmar, Alilauro, Alicost ή Caremar αναχωρούν για το Procida από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ischia:

Ischia
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Procida

Τα πλοία της Caremar, Alicost, Alilauro ή Medmar φτάνουν στο Procida από τα ακόλουθα λιμάνια:

Procida
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ischia για το Procida, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 20 λεπτά για να καλύψετε τα 8 km μεταξύ Ischia και Procida.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ischia και Procida) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Medmar, Alilauro, Alicost και Caremar). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Ischia και Procida.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ischia και Procida: Medmar, Alilauro, Alicost και Caremar.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Medmar, Alilauro, Alicost, Caremar.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Medmar, Alilauro, Alicost, Caremar στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ischia Procida, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ischia και Procida, θα διανύσετε 8 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ischia προς το Procida, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 12 € για τη χαμηλότερη, έως 77 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 32 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ischia στις 06:10 με προορισμό το Procida.

Το τελευταίο πλοίο για Procida αναχωρεί από το Ischia συνήθως στις 17:25.

Πώς είναι η διαδρομή από το Ischia στο Procida;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Ischia στο Procida, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Ischia έως την αποβίβαση στο Procida, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Medmar, Alilauro, Alicost και Caremar. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Ischia και το Procida.

Επιβίβαση στο Ischia

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Ischia Procida, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Ischia / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Ischia αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Caremar, Alicost, Alilauro ή Medmar. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Ischia - Procida / Στον τερματικό σταθμό του Ischia, αναζητήστε τα γκισέ της Medmar, Alilauro, Alicost ή Caremar και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Procida / Από τον τερματικό σταθμό του Ischia θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Medmar, Alilauro, Alicost ή Caremar για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Ischia προς το Procida

Στο πλοίο της Caremar, Alicost, Alilauro ή Medmar, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το Procida είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Procida:

  • Το λιμάνι του Procida είναι ορατό / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Procida από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Ischia στο Procida με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Procida.
  • Αφήστε το πλοίο και το Procida είναι δικό σας / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Στο Procida είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Procida έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης