Illas Cíes
Ταξιδέψτε απευθείας στο Baiona με πλοίο
Baiona
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Illas Cíes στο Baiona με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Illas Cíes για Baiona? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Illas Cíes για το Baiona είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Illas Cíes προς το Baiona μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Illas Cíes προς το Baiona όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Naviera Nabia. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Illas Cíes Baiona που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Naviera Nabia προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Illas Cíes προς Baiona, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Illas Cíes προς Baiona

Λιμάνι αναχώρησης
Illas Cíes
Ισπανία
Γαλικία
Λιμάνι άφιξης
Baiona
Ισπανία
Γαλικία
Απόσταση
9 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Naviera Nabia
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Illas Cíes και Baiona;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Illas Cíes και Baiona με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Naviera Nabia, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Naviera Nabia Illas Cíes Baiona
Naviera Nabia
Η Naviera Nabia λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ισπανία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Illas Cíes και του Baiona. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Illas Cíes-Baiona και να κλείσετε το εισιτήριο της Naviera Nabia μεταξύ Illas Cíes και Baiona. Περισσότερες πληροφορίες για την Naviera Nabia

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Illas Cíes; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Baiona;

Λιμάνι αναχώρησης στο Illas Cíes

Τα πλοία της Naviera Nabia αναχωρούν για το Baiona από τα ακόλουθα λιμάνια στο Illas Cíes:

Cies Islands
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Baiona

Τα πλοία της Naviera Nabia φτάνουν στο Baiona από τα ακόλουθα λιμάνια:

Baiona
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης