Horta
Ταξιδέψτε απευθείας στο Praia με πλοίο
Praia
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Horta στο Praia με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Horta για Praia? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Horta για το Praia είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Horta προς το Praia μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Horta προς το Praia όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Atlanticoline. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Horta Praia που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Atlanticoline προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Horta προς Praia, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Horta προς Praia

Λιμάνι αναχώρησης
Horta
Πορτογαλία
Αζόρες
Λιμάνι άφιξης
Praia
Πορτογαλία
Αζόρες
Απόσταση
80 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Atlanticoline
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
4 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Horta και Praia;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Horta και Praia με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Atlanticoline, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Atlanticoline Horta Praia
Atlanticoline
Η Atlanticoline είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα το Φουνσάλ της Πορτογαλίας, η οποία προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των Αζορών και των πορτογαλικών ακτών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Horta-Praia και να κλείσετε το εισιτήριο της Atlanticoline μεταξύ Horta και Praia. Η Atlanticoline πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Praia από το Horta και ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Atlanticoline
4 ώρες 50 λεπτά
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Horta; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Praia;

Λιμάνι αναχώρησης στο Horta

Τα πλοία της Atlanticoline αναχωρούν για το Praia από τα ακόλουθα λιμάνια στο Horta:

Horta
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Praia

Τα πλοία της Atlanticoline φτάνουν στο Praia από τα ακόλουθα λιμάνια:

Praia
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης