Προτεινόμενη διαδρομή
Holyhead
Ταξιδέψτε απευθείας στο Δουβλίνο με πλοίο
Δουβλίνο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Holyhead
Ταξιδέψτε με πλοίο για Dun Laoghaire
Dun Laoghaire
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο για Δουβλίνο
Δουβλίνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Holyhead στο Δουβλίνο με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Holyhead για Δουβλίνο? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Holyhead για το Δουβλίνο είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Holyhead προς το Δουβλίνο μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Holyhead προς το Δουβλίνο όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Irish Ferries ή Stena Line. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Holyhead Δουβλίνο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Stena Line ή Irish Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Holyhead προς Δουβλίνο, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Holyhead προς Δουβλίνο

Λιμάνι αναχώρησης
Holyhead
Ηνωμένο Βασίλειο
Ουαλία
Λιμάνι άφιξης
Δουβλίνο
Ιρλανδία
Απόσταση
109 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Irish Ferries, Stena Line
Συχνότητα διασταυρώσεων
10 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Holyhead Δουβλίνο: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Holyhead για Δουβλίνο, θα βρείτε εισιτήρια από 42 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 299 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Holyhead προς Δουβλίνο είναι 151 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Holyhead για το Δουβλίνο είναι 3 ώρες 7 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 3 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Δουβλίνο, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Δουβλίνο σε 2 ώρες 15 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Holyhead στις 02:15. Το τελευταίο πλοίο για το Δουβλίνο αναχωρεί από το λιμάνι του Holyhead στις 20:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Holyhead προς το Δουβλίνο
151 €
Εύρος τιμών των πλοίων Holyhead Δουβλίνο (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
42 € - 299 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Holyhead Δουβλίνο
3 ώρες 7 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Δουβλίνο
02:15
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Δουβλίνο
20:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Δουβλίνο
05:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Δουβλίνο
23:45

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Holyhead προς το Δουβλίνο;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Holyhead προς το Δουβλίνο μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Δουβλίνο. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Holyhead προς το Δουβλίνο είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Δουβλίνο ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Holyhead-Δουβλίνο με το πλοίο της Irish Ferries ή Stena Line, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Κατά τη διάρκεια του πλου Holyhead-Δουβλίνο, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Stena Line ή Irish Ferries για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Δουβλίνο γεμάτοι ενέργεια.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με το τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, συχνά εφαρμόζεται η υπέρβαση του ενός δωρεάν αποσκευής και κάθε επιπλέον αποσκευή δημιουργεί πρόσθετο κόστος. Για τη διέλευση από το Holyhead προς το Δουβλίνο, εφόσον όλες οι αποσκευές σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται καμία επιβάρυνση. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Δουβλίνο. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του Stena Line ή Irish Ferries, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Holyhead και Δουβλίνο;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Holyhead και Δουβλίνο με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Stena Line ή Irish Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Stena Line Holyhead Δουβλίνο
Stena Line
Η Stena Line είναι ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα τη Σουηδία, η οποία προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών και οχημάτων μεταξύ λιμανιών στη Δυτική Ευρώπη, μεταξύ άλλων μεταξύ των λιμανιών Harwich στο Ηνωμένο Βασίλειο και Hook of Holland στην Ολλανδία, μεταξύ Hull και Ρότερνταμ και μεταξύ Λίβερπουλ και Μπέλφαστ στη Βόρεια Ιρλανδία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Holyhead-Δουβλίνο και να κλείσετε το εισιτήριο της Stena Line μεταξύ Holyhead και Δουβλίνο. Η Stena Line πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την ημέρα για Δουβλίνο από το Holyhead και ο χρόνος ταξιδιού είναι 3 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Stena Line
3 ώρες 20 λεπτά
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Irish Ferries Holyhead Δουβλίνο
Irish Ferries
Η Irish Ferries εκτελεί ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Ιρλανδίας και Μεγάλης Βρετανίας και Ιρλανδίας και Γαλλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Holyhead-Δουβλίνο και να κλείσετε το εισιτήριο της Irish Ferries μεταξύ Holyhead και Δουβλίνο. Η Irish Ferries πραγματοποιεί 6 διασταυρώσεις την ημέρα για Δουβλίνο από το Holyhead και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Irish Ferries
2 ώρες 20 λεπτά
6 διασταυρώσεις την ημέρα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Holyhead; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Δουβλίνο;

Λιμάνι αναχώρησης στο Holyhead

Τα πλοία της Stena Line ή Irish Ferries αναχωρούν για το Δουβλίνο από τα ακόλουθα λιμάνια στο Holyhead:

Holyhead Ferry Terminal
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Δουβλίνο

Τα πλοία της Irish Ferries ή Stena Line φτάνουν στο Δουβλίνο από τα ακόλουθα λιμάνια:

Dublin StenaLine Ferries Terminal 2
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Holyhead προς Δουβλίνο
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Holyhead για το Δουβλίνο, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 109 km μεταξύ Holyhead και Δουβλίνο.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Holyhead και Δουβλίνο) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Stena Line και Irish Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 10 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Holyhead και Δουβλίνο.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Holyhead και Δουβλίνο: Stena Line και Irish Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Irish Ferries, Stena Line.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Holyhead και Δουβλίνο, θα διανύσετε 109 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Holyhead προς το Δουβλίνο, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 42 € για τη χαμηλότερη, έως 299 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 151 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Holyhead στις 02:15 με προορισμό το Δουβλίνο.

Το τελευταίο πλοίο για Δουβλίνο αναχωρεί από το Holyhead συνήθως στις 20:30.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης