Ταξιδεύοντας με πλοίο από Hirtshals προς Ισλανδία

Το ταξίδι με πλοίο από Hirtshals προς Ισλανδία είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Hirtshals Ισλανδία εκτελούνται από 1 ναυτιλιακές εταιρείες (Smyril Line) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Seydisfjordur και Hirtshals.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Hirtshals Ισλανδία, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Smyril Line.

Πλοία Hirtshals Ισλανδία σε αριθμούς

Χώρες
Δανία
Ισλανδία
Αριθμός λιμένων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
1
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
1
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Hirtshals - Ισλανδία

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Hirtshals προς Ισλανδία; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Hirtshals και Ισλανδία. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Smyril Line προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Hirtshals ή Seydisfjordur χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Hirtshals Ισλανδία που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Smyril Line. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 1 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Hirtshals και Ισλανδία!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Hirtshals Ισλανδία - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Hirtshals σε Ισλανδία

Ισλανδία: Ταξίδι με φέρι και ανακάλυψη της χώρας

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να δείτε στην Ισλανδία είναι φυσικά η απόλυτη φύση. Τα τοπία είναι εντυπωσιακά και συχνά αναφέρονται ως "σεληνιακά". Οι θερμοπίδακες, οι παγετώνες, οι καταρράκτες και οι θερμές πηγές είναι τα κύρια φυσικά αξιοθέατα. Το Εθνικό Πάρκο Thingvellir είναι ένα αξιοθέατο που πρέπει να επισκεφθείτε, καθώς εδώ συναντώνται η αμερικανική και η ευρασιατική τεκτονική πλάκα. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το διάσημο γκέιζερ Strokkur, το οποίο εκτοξεύει νερό κάθε λίγα λεπτά.

Στη συνέχεια, υπάρχει η πόλη του Ρέικιαβικ, η ισλανδική πρωτεύουσα. Αν και μικρή, είναι γεμάτη από πολιτιστικά αξιοθέατα, όπως η Hallgrimskirkja, μια σύγχρονη και εντυπωσιακή εκκλησία με θέα στην πόλη που κόβει την ανάσα. Η πόλη φιλοξενεί επίσης ενδιαφέροντα μουσεία, όπως το Εθνικό Μουσείο της Ισλανδίας και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.

Για να μετακινηθείτε στην Ισλανδία, υπάρχουν διάφορες επιλογές. Η μετακίνηση με λεωφορείο είναι βολική και προσιτή, ενώ υπάρχουν και οργανωμένες εκδρομές με λεωφορείο στα κυριότερα αξιοθέατα. Ωστόσο, οι περισσότεροι επισκέπτες επιλέγουν να νοικιάσουν αυτοκίνητο για να εξερευνήσουν τη χώρα με τον δικό τους ρυθμό. Οι ισλανδικοί δρόμοι μπορεί να είναι ανώμαλοι, γι' αυτό συχνά συνιστάται ένα αυτοκίνητο εκτός δρόμου.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None