Havneby
Ταξιδέψτε απευθείας στο List με πλοίο
List
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Havneby στο List με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Havneby για List? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Havneby για το List είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Havneby προς το List μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Havneby προς το List όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Syltfähre. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Havneby List που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Syltfähre προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Havneby προς List, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Havneby προς List

Λιμάνι αναχώρησης
Havneby
Δανία
Λιμάνι άφιξης
List
Γερμανία
Schleswig-Holstein
Απόσταση
12 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Syltfähre
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Havneby και List;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Havneby και List με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Syltfähre, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Syltfähre Havneby List
Syltfähre
Η Syltfähre λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Γερμανία και Δανία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Havneby και του List. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Havneby-List και να κλείσετε το εισιτήριο της Syltfähre μεταξύ Havneby και List. Περισσότερες πληροφορίες για την Syltfähre

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Havneby; Από πού φθάνουν τα πλοία στο List;

Λιμάνι αναχώρησης στο Havneby

Τα πλοία της Syltfähre αναχωρούν για το List από τα ακόλουθα λιμάνια στο Havneby:

Havneby
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο List

Τα πλοία της Syltfähre φτάνουν στο List από τα ακόλουθα λιμάνια:

List
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης