Haría
Ταξιδέψτε απευθείας στο Caleta del Sebo με πλοίο
Caleta del Sebo
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Haría στο Caleta del Sebo με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Haría για Caleta del Sebo? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Haría για το Caleta del Sebo είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Haría προς το Caleta del Sebo μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Haría προς το Caleta del Sebo όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Biosfera Express ή Lineas Maritimas Romero. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Haría Caleta del Sebo που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Biosfera Express ή Lineas Maritimas Romero προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Haría προς Caleta del Sebo, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Haría προς Caleta del Sebo

Λιμάνι αναχώρησης
Haría
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Λιμάνι άφιξης
Caleta del Sebo
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Απόσταση
5 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Biosfera Express, Lineas Maritimas Romero
Συχνότητα διασταυρώσεων
19 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Haría Caleta del Sebo: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Haría για Caleta del Sebo, θα βρείτε εισιτήρια από 15 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 15 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Haría προς Caleta del Sebo είναι 15 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Haría για το Caleta del Sebo είναι 25 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 25 λεπτά για να φτάσουν στο Caleta del Sebo, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Caleta del Sebo σε 25 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Haría στις 08:00. Το τελευταίο πλοίο για το Caleta del Sebo αναχωρεί από το λιμάνι του Haría στις 11:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Haría προς το Caleta del Sebo
15 €
Εύρος τιμών των πλοίων Haría Caleta del Sebo (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
15 € - 15 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Haría Caleta del Sebo
25 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Caleta del Sebo
08:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Caleta del Sebo
11:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Caleta del Sebo
08:25
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Caleta del Sebo
11:25

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Haría προς το Caleta del Sebo;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Haría προς το Caleta del Sebo μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Caleta del Sebo. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Haría προς το Caleta del Sebo είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Haría στο Caleta del Sebo κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Το προσωπικό της Biosfera Express ή Lineas Maritimas Romero θα είναι στη διάθεσή σας από τη στιγμή που το πλοίο θα αναχωρήσει από το Haría μέχρι την αναχώρησή του από το Caleta del Sebo. Θα σας προσανατολίσουν στο πλοίο, θα σας καθοδηγήσουν στην καμπίνα σας, θα σας εξυπηρετήσουν στο εστιατόριο και θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις σας. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.
Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Κι όμως, θα απολαύσετε τον απόπλου από το Haría με ένα πλοίο της Biosfera Express ή Lineas Maritimas Romero που θα διανύσει τα 5 km μέχρι το Caleta del Sebo με ταχύτητα μικρότερη από 40 χλμ/ώρα. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Caleta del Sebo τόσο γρήγορα!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Haría και Caleta del Sebo;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Haría και Caleta del Sebo με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Biosfera Express ή Lineas Maritimas Romero, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Biosfera Express Haría Caleta del Sebo
Biosfera Express
Η Biosfera Express λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ισπανία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Haría και του Caleta del Sebo. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Haría-Caleta del Sebo και να κλείσετε το εισιτήριο της Biosfera Express μεταξύ Haría και Caleta del Sebo. Η Biosfera Express πραγματοποιεί 9 διασταυρώσεις την ημέρα για Caleta del Sebo από το Haría και ο χρόνος ταξιδιού είναι 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Biosfera Express
30 λεπτά
9 διασταυρώσεις την ημέρα
Lineas Maritimas Romero Haría Caleta del Sebo
Lineas Maritimas Romero
Η Lineas Maritimas Romero λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ισπανία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Haría και του Caleta del Sebo. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Haría-Caleta del Sebo και να κλείσετε το εισιτήριο της Lineas Maritimas Romero μεταξύ Haría και Caleta del Sebo. Η Lineas Maritimas Romero πραγματοποιεί 10 διασταυρώσεις την ημέρα για Caleta del Sebo από το Haría και ο χρόνος ταξιδιού είναι 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Lineas Maritimas Romero
30 λεπτά
10 διασταυρώσεις την ημέρα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Haría; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Caleta del Sebo;

Λιμάνι αναχώρησης στο Haría

Τα πλοία της Biosfera Express ή Lineas Maritimas Romero αναχωρούν για το Caleta del Sebo από τα ακόλουθα λιμάνια στο Haría:

Orzola
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Caleta del Sebo

Τα πλοία της Lineas Maritimas Romero ή Biosfera Express φτάνουν στο Caleta del Sebo από τα ακόλουθα λιμάνια:

La Graciosa (Caleta del Sebo)
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Haría για το Caleta del Sebo, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 30 λεπτά για να καλύψετε τα 5 km μεταξύ Haría και Caleta del Sebo.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Haría και Caleta del Sebo) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Biosfera Express και Lineas Maritimas Romero). Επί του παρόντος, υπάρχουν 19 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Haría και Caleta del Sebo.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Haría και Caleta del Sebo: Biosfera Express και Lineas Maritimas Romero.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Biosfera Express, Lineas Maritimas Romero.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Haría και Caleta del Sebo, θα διανύσετε 5 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Haría προς το Caleta del Sebo, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 15 € για τη χαμηλότερη, έως 15 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 15 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Haría στις 08:00 με προορισμό το Caleta del Sebo.

Το τελευταίο πλοίο για Caleta del Sebo αναχωρεί από το Haría συνήθως στις 11:00.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης