Funchal
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πόρτο Σάντο με αεροπορικά, πλοίο
Πόρτο Σάντο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Funchal στο Πόρτο Σάντο με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Funchal για Πόρτο Σάντο? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Funchal για το Πόρτο Σάντο είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Funchal προς το Πόρτο Σάντο μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Funchal προς το Πόρτο Σάντο όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Porto Santo Line. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Funchal Πόρτο Σάντο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Porto Santo Line προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Funchal προς Πόρτο Σάντο, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Funchal προς Πόρτο Σάντο

Λιμάνι αναχώρησης
Funchal
Πορτογαλία
Μαδέρα
Λιμάνι άφιξης
Πόρτο Σάντο
Πορτογαλία
Μαδέρα
Απόσταση
71 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Porto Santo Line
Συχνότητα διασταυρώσεων
13 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Funchal Πόρτο Σάντο: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Funchal για Πόρτο Σάντο, θα βρείτε εισιτήρια από 36 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 224 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Funchal προς Πόρτο Σάντο είναι 128 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Funchal για το Πόρτο Σάντο είναι 2 ώρες 30 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 2 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Πόρτο Σάντο, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Πόρτο Σάντο σε 2 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Funchal στις 08:00. Το τελευταίο πλοίο για το Πόρτο Σάντο αναχωρεί από το λιμάνι του Funchal στις 19:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Funchal προς το Πόρτο Σάντο
128 €
Εύρος τιμών των πλοίων Funchal Πόρτο Σάντο (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
36 € - 224 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Funchal Πόρτο Σάντο
2 ώρες 30 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Πόρτο Σάντο
08:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Πόρτο Σάντο
19:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Πόρτο Σάντο
10:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Πόρτο Σάντο
21:30

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Funchal και Πόρτο Σάντο;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Funchal και Πόρτο Σάντο με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Porto Santo Line, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Porto Santo Line Funchal Πόρτο Σάντο
Porto Santo Line
Η Porto Santo Line λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Πορτογαλία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Funchal και του Πόρτο Σάντο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Funchal-Πόρτο Σάντο και να κλείσετε το εισιτήριο της Porto Santo Line μεταξύ Funchal και Πόρτο Σάντο. Η Porto Santo Line πραγματοποιεί 13 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Πόρτο Σάντο από το Funchal και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Porto Santo Line
2 ώρες 20 λεπτά
13 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Funchal; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Πόρτο Σάντο;

Λιμάνι αναχώρησης στο Funchal

Τα πλοία της Porto Santo Line αναχωρούν για το Πόρτο Σάντο από τα ακόλουθα λιμάνια στο Funchal:

Funchal
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Πόρτο Σάντο

Τα πλοία της Porto Santo Line φτάνουν στο Πόρτο Σάντο από τα ακόλουθα λιμάνια:

Porto Santo
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης