Ταξιδεύοντας με πλοίο από Frederikshavn προς Σουηδία

Το ταξίδι με πλοίο από Frederikshavn προς Σουηδία είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Frederikshavn Σουηδία εκτελούνται από 1 ναυτιλιακές εταιρείες (Stena Line) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Γκέτεμποργκ και Frederikshavn.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Frederikshavn Σουηδία, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Stena Line.

Με συνολική συχνότητα πάνω από 7 διασταυρώσεις την ημέρα, ανάλογα με την εποχή του έτους, έχετε πολλές επιλογές για να σχεδιάσετε το ταξίδι σας με πλοίο Frederikshavn Σουηδία.

Πλοία Frederikshavn Σουηδία σε αριθμούς

Χώρες
Δανία
Σουηδία
Αριθμός διασταυρώσεων
7 διασταυρώσεις την ημέρα
Αριθμός λιμένων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
1
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
1
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Frederikshavn - Σουηδία

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Frederikshavn προς Σουηδία; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Frederikshavn και Σουηδία. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Stena Line προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Frederikshavn ή Γκέτεμποργκ χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Frederikshavn Σουηδία που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Stena Line. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 1 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Frederikshavn και Σουηδία!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Frederikshavn Σουηδία - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Frederikshavn σε Σουηδία

Σουηδία: Ταξίδι με φέρι και ανακάλυψη της χώρας

Λιμάνια και διασταυρώσεις
Η πιο δημοφιλής ακτοπλοϊκή εταιρεία για να ταξιδέψετε στη Σουηδία είναι η Stena Line, η οποία προσφέρει διασταυρώσεις από διάφορα λιμάνια της βόρειας Ευρώπης. Τα πιο συχνά δρομολόγια γίνονται από το λιμάνι του Κιέλου στη Γερμανία προς το Γκέτεμποργκ, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σουηδίας. Η διέλευση αυτή διαρκεί περίπου 14 ώρες και εκτελείται καθημερινά. Προσφέρονται επίσης άλλες διασταυρώσεις από άλλα λιμάνια της Γερμανίας, της Δανίας και της Πολωνίας.

Υπηρεσίες επί του πλοίου
Τα πλοία της Stena Line προσφέρουν σύγχρονες και άνετες εγκαταστάσεις για τους επιβάτες, με άνετες καμπίνες, εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα και χώρους αναψυχής. Ορισμένα πλοία διαθέτουν επίσης σπα, κινηματογράφους και παιδότοπους για παιδιά. Οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα από τα εξωτερικά καταστρώματα του πλοίου.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None