Προτεινόμενη διαδρομή
Formentera
Ταξιδέψτε απευθείας στο Denia με πλοίο
Denia
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Formentera
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ίμπιζα
Ίμπιζα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Denia
Denia
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Formentera στο Denia με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Formentera για Denia? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Formentera για το Denia είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Formentera προς το Denia μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Formentera προς το Denia όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines ή Aquabus. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Formentera Denia που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Baleària προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Formentera προς Denia, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Formentera προς Denia

Λιμάνι αναχώρησης
Formentera
Ισπανία
Βαλεαρίδες Νήσοι
Λιμάνι άφιξης
Denia
Ισπανία
Κοινότητας της Βαλένθια
Απόσταση
118 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus
Συχνότητα διασταυρώσεων
12 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
2 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Formentera Denia: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Formentera για Denia, θα βρείτε εισιτήρια από 68 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 375 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Formentera προς Denia είναι 161 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Formentera για το Denia είναι 3 ώρες 26 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 4 ώρες 45 λεπτά για να φτάσουν στο Denia, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Denia σε 2 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Formentera στις 08:30. Το τελευταίο πλοίο για το Denia αναχωρεί από το λιμάνι του Formentera στις 21:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Formentera προς το Denia
161 €
Εύρος τιμών των πλοίων Formentera Denia (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
68 € - 375 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Formentera Denia
3 ώρες 26 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Denia
08:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Denia
21:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Denia
13:15
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Denia
23:30

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Formentera και Denia;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Formentera και Denia με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Baleària, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Baleària Formentera Denia
Baleària
Η Baleària ιδρύθηκε το 1997 και είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βαλένθια της Ισπανίας. Προσφέρει διασταυρώσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Formentera-Denia και να κλείσετε το εισιτήριο της Baleària μεταξύ Formentera και Denia. Η Baleària πραγματοποιεί 12 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Denia από το Formentera και ο χρόνος ταξιδιού είναι 2 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Baleària
2 ώρες
12 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Formentera; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Denia;

Λιμάνι αναχώρησης στο Formentera

Τα πλοία της Baleària αναχωρούν για το Denia από τα ακόλουθα λιμάνια στο Formentera:

Formentera La Savina
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Denia

Τα πλοία της Baleària φτάνουν στο Denia από τα ακόλουθα λιμάνια:

Dénia
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Formentera προς Denia
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Formentera για το Denia, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 ώρες για να καλύψετε τα 118 km μεταξύ Formentera και Denia.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Formentera και Denia) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Baleària). Επί του παρόντος, υπάρχουν 12 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Formentera και Denia.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Formentera και Denia: Baleària.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Baleària, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Formentera προς το Denia, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 68 € για τη χαμηλότερη, έως 375 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 161 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Formentera στις 08:30 με προορισμό το Denia.

Το τελευταίο πλοίο για Denia αναχωρεί από το Formentera συνήθως στις 21:00.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης