Προτεινόμενη διαδρομή
Formentera
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πάλμα (Μαγιόρκα) με πλοίο
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Formentera
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ίμπιζα
Ίμπιζα
Ταξιδέψτε με πλοίο, αεροπορικά για Πάλμα (Μαγιόρκα)
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Formentera στο Πάλμα (Μαγιόρκα) με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Formentera για Πάλμα (Μαγιόρκα)? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Formentera για το Πάλμα (Μαγιόρκα) είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Formentera προς το Πάλμα (Μαγιόρκα) μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Formentera προς το Πάλμα (Μαγιόρκα) όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi ή Mediterranea Pitiusa. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Formentera Πάλμα (Μαγιόρκα) που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Baleària προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Formentera προς Πάλμα (Μαγιόρκα), απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Formentera προς Πάλμα (Μαγιόρκα)

Λιμάνι αναχώρησης
Formentera
Ισπανία
Βαλεαρίδες Νήσοι
Λιμάνι άφιξης
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Ισπανία
Βαλεαρίδες Νήσοι
Απόσταση
142 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Formentera και Πάλμα (Μαγιόρκα);

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Formentera και Πάλμα (Μαγιόρκα) με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Baleària, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Baleària Formentera Πάλμα (Μαγιόρκα)
Baleària
Η Baleària ιδρύθηκε το 1997 και είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βαλένθια της Ισπανίας. Προσφέρει διασταυρώσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Formentera-Πάλμα (Μαγιόρκα) και να κλείσετε το εισιτήριο της Baleària μεταξύ Formentera και Πάλμα (Μαγιόρκα). Περισσότερες πληροφορίες για την Baleària

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Formentera; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Πάλμα (Μαγιόρκα);

Λιμάνι αναχώρησης στο Formentera

Τα πλοία της Baleària αναχωρούν για το Πάλμα (Μαγιόρκα) από τα ακόλουθα λιμάνια στο Formentera:

Formentera La Savina
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Πάλμα (Μαγιόρκα)

Τα πλοία της Baleària φτάνουν στο Πάλμα (Μαγιόρκα) από τα ακόλουθα λιμάνια:

Palma de Mallorca
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Formentera προς Πάλμα (Μαγιόρκα)
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Formentera και Πάλμα (Μαγιόρκα): Baleària.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Acciona Trasmediterránea, Baleària, Grandi Navi Veloci, Trasmed, Trasmapi, Mediterranea Pitiusa, Formentera Lines, Aquabus.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης