Flamanville
Ταξιδέψτε απευθείας στο Guernsey με πλοίο
Guernsey
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Flamanville στο Guernsey με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Flamanville για Guernsey? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Flamanville για το Guernsey είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Flamanville προς το Guernsey μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Flamanville προς το Guernsey όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Manche Îles Express. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Flamanville Guernsey που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Manche Îles Express προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Flamanville προς Guernsey, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Flamanville προς Guernsey

Λιμάνι αναχώρησης
Flamanville
Γαλλία
Normandy
Λιμάνι άφιξης
Guernsey
Ηνωμένο Βασίλειο
Νησιά της Μάγχης
Απόσταση
52 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Manche Îles Express
Συχνότητα διασταυρώσεων
5 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες 10 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Flamanville Guernsey: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Flamanville για Guernsey, θα βρείτε εισιτήρια από 22 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 44 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Flamanville προς Guernsey είναι 36 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Flamanville για το Guernsey είναι 1 ώρες 20 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 1 ώρες 20 λεπτά για να φτάσουν στο Guernsey, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Guernsey σε 1 ώρες 20 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Flamanville στις 09:00. Το τελευταίο πλοίο για το Guernsey αναχωρεί από το λιμάνι του Flamanville στις 20:50.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Flamanville προς το Guernsey
36 €
Εύρος τιμών των πλοίων Flamanville Guernsey (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
22 € - 44 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Flamanville Guernsey
1 ώρες 20 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Guernsey
09:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Guernsey
20:50
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Guernsey
09:20
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Guernsey
21:10

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Flamanville και Guernsey;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Flamanville και Guernsey με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Manche Îles Express, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Manche Îles Express Flamanville Guernsey
Manche Îles Express
Η νορμανδική ναυτιλιακή εταιρεία Manche Iles Express, που δημιουργήθηκε το 2005 χάρη στην υποστήριξη του Conseil Général de la Manche, παρέχει τακτικά δρομολόγια μεταξύ Flamanville και Guernsey και γενικότερα μεταξύ του Cotentin και των Νήσων της Μάγχης. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Flamanville-Guernsey και να κλείσετε το εισιτήριο της Manche Îles Express μεταξύ Flamanville και Guernsey. Η Manche Îles Express πραγματοποιεί 5 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Guernsey από το Flamanville και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Manche Îles Express
1 ώρες 10 λεπτά
5 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Flamanville; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Guernsey;

Λιμάνι αναχώρησης στο Flamanville

Τα πλοία της Manche Îles Express αναχωρούν για το Guernsey από τα ακόλουθα λιμάνια στο Flamanville:

Tréauville - Gare Maritime de Diélette
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Guernsey

Τα πλοία της Manche Îles Express φτάνουν στο Guernsey από τα ακόλουθα λιμάνια:

Saint Peter Guernsey Terminal
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης