Flamanville
Ταξιδέψτε απευθείας στο Alderney με πλοίο
Alderney
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Flamanville στο Alderney με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Flamanville για Alderney? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Flamanville για το Alderney είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Flamanville προς το Alderney μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Flamanville προς το Alderney όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Manche Îles Express. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Flamanville Alderney που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Manche Îles Express προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Flamanville προς Alderney, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Flamanville προς Alderney

Λιμάνι αναχώρησης
Flamanville
Γαλλία
Normandy
Λιμάνι άφιξης
Alderney
Ηνωμένο Βασίλειο
Νησιά της Μάγχης
Απόσταση
32 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Manche Îles Express
Συχνότητα διασταυρώσεων
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
55 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Flamanville και Alderney;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Flamanville και Alderney με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Manche Îles Express, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Manche Îles Express Flamanville Alderney
Manche Îles Express
Η νορμανδική ναυτιλιακή εταιρεία Manche Iles Express, που δημιουργήθηκε το 2005 χάρη στην υποστήριξη του Conseil Général de la Manche, παρέχει τακτικά δρομολόγια μεταξύ Flamanville και Alderney και γενικότερα μεταξύ του Cotentin και των Νήσων της Μάγχης. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Flamanville-Alderney και να κλείσετε το εισιτήριο της Manche Îles Express μεταξύ Flamanville και Alderney. Η Manche Îles Express πραγματοποιεί 2 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Alderney από το Flamanville και ο χρόνος ταξιδιού είναι 55 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Manche Îles Express
55 λεπτά
2 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Flamanville; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Alderney;

Λιμάνι αναχώρησης στο Flamanville

Τα πλοία της Manche Îles Express αναχωρούν για το Alderney από τα ακόλουθα λιμάνια στο Flamanville:

Tréauville - Gare Maritime de Diélette
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Alderney

Τα πλοία της Manche Îles Express φτάνουν στο Alderney από τα ακόλουθα λιμάνια:

Saint Anne Alderney Terminal
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης