Filicudi
Ταξιδέψτε απευθείας στο Alicudi με πλοίο
Alicudi
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Filicudi στο Alicudi με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Filicudi για Alicudi? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Filicudi για το Alicudi είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Filicudi προς το Alicudi μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Filicudi προς το Alicudi όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Liberty Lines ή Siremar. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Filicudi Alicudi που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Liberty Lines ή Siremar προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Filicudi προς Alicudi, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Filicudi προς Alicudi

Λιμάνι αναχώρησης
Filicudi
Ιταλία
Νήσοι Αιολίου
Λιμάνι άφιξης
Alicudi
Ιταλία
Νήσοι Αιολίου
Απόσταση
20 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Liberty Lines, Siremar
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Filicudi Alicudi: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Filicudi για Alicudi, θα βρείτε εισιτήρια από 7 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 55 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Filicudi προς Alicudi είναι 24 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Filicudi για το Alicudi είναι 41 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 55 λεπτά για να φτάσουν στο Alicudi, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Alicudi σε 25 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Filicudi στις 09:05. Το τελευταίο πλοίο για το Alicudi αναχωρεί από το λιμάνι του Filicudi στις 15:55.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Filicudi προς το Alicudi
24 €
Εύρος τιμών των πλοίων Filicudi Alicudi (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
7 € - 55 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Filicudi Alicudi
41 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Alicudi
09:05
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Alicudi
15:55
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Alicudi
09:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Alicudi
16:20

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Filicudi προς το Alicudi;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Filicudi προς το Alicudi μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Alicudi. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Filicudi προς το Alicudi είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με άλλα μέσα μεταφοράς, συχνά περιοριζόμαστε σε 1 αποσκευή και κάθε επιπλέον αποσκευή χρεώνεται. Ωστόσο, όταν επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο της Liberty Lines ή Siremar στο Filicudi, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, αρκεί να περιέχονται στο όχημά σας. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Alicudi. Ωστόσο, αξίζει να ρωτήσετε το προσωπικό της Liberty Lines ή Siremar αν το πλοίο διαθέτει χώρο φύλαξης αποσκευών όπου μπορείτε να αφήσετε τις αποσκευές σας μέχρι να φτάσετε στο Alicudi.
Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Filicudi στο Alicudi, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Μπορείτε να βρείτε ένα "σημείο πληροφοριών" στο πλοίο, κυρίως στο κύριο κατάστρωμα.
Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Λόγω της αυξημένης εγρήγορσης που απαιτείται για την οδήγηση ενός αυτοκινήτου σε μακρινά ταξίδια, η οδήγηση είναι εξαντλητική. Το ακτοπλοϊκό ταξίδι Filicudi Alicudi είναι ακριβώς το αντίθετο. Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Liberty Lines ή Siremar που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Alicudi ήδη ξεκούραστοι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Filicudi και Alicudi;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Filicudi και Alicudi με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Liberty Lines ή Siremar, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Liberty Lines Filicudi Alicudi
Liberty Lines
Η Liberty Lines ιδρύθηκε το 1992 και εδρεύει στο Παλέρμο της Ιταλίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα νησιά της Σικελίας και τα λιμάνια της νότιας Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Filicudi-Alicudi και να κλείσετε το εισιτήριο της Liberty Lines μεταξύ Filicudi και Alicudi. Η Liberty Lines πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Alicudi από το Filicudi και ο χρόνος ταξιδιού είναι 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Liberty Lines
30 λεπτά
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Siremar Filicudi Alicudi
Siremar
Η Siremar ιδρύθηκε το 1960 και εδρεύει στο Μιλάτσο της Ιταλίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα Αιολικά νησιά και τα λιμάνια της Σικελίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Filicudi-Alicudi και να κλείσετε το εισιτήριο της Siremar μεταξύ Filicudi και Alicudi. Περισσότερες πληροφορίες για την Siremar

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Filicudi; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Alicudi;

Λιμάνι αναχώρησης στο Filicudi

Τα πλοία της Liberty Lines ή Siremar αναχωρούν για το Alicudi από τα ακόλουθα λιμάνια στο Filicudi:

Filicudi
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Alicudi

Τα πλοία της Siremar ή Liberty Lines φτάνουν στο Alicudi από τα ακόλουθα λιμάνια:

Alicudi
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Filicudi για το Alicudi, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 30 λεπτά για να καλύψετε τα 20 km μεταξύ Filicudi και Alicudi.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Filicudi και Alicudi) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Liberty Lines και Siremar). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Filicudi και Alicudi.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Filicudi και Alicudi: Liberty Lines και Siremar.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Liberty Lines, Siremar.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Filicudi και Alicudi, θα διανύσετε 20 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Filicudi προς το Alicudi, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 7 € για τη χαμηλότερη, έως 55 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 24 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Filicudi στις 09:05 με προορισμό το Alicudi.

Το τελευταίο πλοίο για Alicudi αναχωρεί από το Filicudi συνήθως στις 15:55.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης