Ταξιδεύοντας με πλοίο από Fethiye προς Δωδεκάνησα

Το ταξίδι με πλοίο από Fethiye προς Δωδεκάνησα είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Fethiye Δωδεκάνησα εκτελούνται από 2 ναυτιλιακές εταιρείες (Sea Service ή Dodecanese Flying Dolphins) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Ρόδος και Fethiye.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Fethiye Δωδεκάνησα, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Sea Service και Dodecanese Flying Dolphins.

Πλοία Fethiye Δωδεκάνησα σε αριθμούς

Χώρες
Τουρκία
Ελλάδα
Αριθμός διασταυρώσεων
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Αριθμός λιμένων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
1
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
2
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Fethiye - Δωδεκάνησα

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Fethiye προς Δωδεκάνησα; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Fethiye και Δωδεκάνησα. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Dodecanese Flying Dolphins ή Sea Service προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Fethiye ή Ρόδος χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Fethiye Δωδεκάνησα που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Sea Service ή Dodecanese Flying Dolphins. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 1 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Fethiye και Δωδεκάνησα!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Fethiye Δωδεκάνησα - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Fethiye σε Δωδεκάνησα

Δωδεκάνησα: Άφιξη με φέρι από Fethiye και εξερεύνηση της περιοχής

Πρώτα απ' όλα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι υπάρχουν αρκετές ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν τα Δωδεκάνησα. Οι πιο γνωστές είναι η Blue Star Ferries, η Dodekanisos Seaways και η Anek Lines. Μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές στη Vivanoda και στη συνέχεια να κάνετε κράτηση online.

Τα κυριότερα λιμάνια στα Δωδεκάνησα είναι η Ρόδος, η Κως και η Κάλυμνος, τα οποία συνδέονται με πολλά νησιά της περιοχής. Υπάρχουν επίσης απευθείας συνδέσεις μεταξύ ορισμένων από τα νησιά, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν θέλετε να εξερευνήσετε πολλά νησιά ταυτόχρονα.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None