Evdilos
Ταξιδέψτε απευθείας στο Καρλόβασι με πλοίο
Καρλόβασι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Evdilos στο Καρλόβασι με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Evdilos για Καρλόβασι? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Evdilos για το Καρλόβασι είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Evdilos προς το Καρλόβασι μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Evdilos προς το Καρλόβασι όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Hellenic Seaways. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Evdilos Καρλόβασι που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Hellenic Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Evdilos προς Καρλόβασι, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Evdilos προς Καρλόβασι

Λιμάνι αναχώρησης
Evdilos
Ελλάδα
Λιμάνι άφιξης
Καρλόβασι
Ελλάδα
Απόσταση
49 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Hellenic Seaways
Συχνότητα διασταυρώσεων
6 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες 10 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Evdilos Καρλόβασι: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Evdilos για Καρλόβασι, θα βρείτε εισιτήρια από 7 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 51 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Evdilos προς Καρλόβασι είναι 25 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Evdilos για το Καρλόβασι είναι 1 ώρες 19 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 1 ώρες 50 λεπτά για να φτάσουν στο Καρλόβασι, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Καρλόβασι σε 1 ώρες 10 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Evdilos στις 14:25. Το τελευταίο πλοίο για το Καρλόβασι αναχωρεί από το λιμάνι του Evdilos στις 23:59.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Evdilos προς το Καρλόβασι
25 €
Εύρος τιμών των πλοίων Evdilos Καρλόβασι (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
7 € - 51 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Evdilos Καρλόβασι
1 ώρες 19 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Καρλόβασι
14:25
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Καρλόβασι
23:59
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Καρλόβασι
00:10
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Καρλόβασι
15:40

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Evdilos προς το Καρλόβασι;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Evdilos προς το Καρλόβασι μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Καρλόβασι. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Evdilos προς το Καρλόβασι είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της Hellenic Seaways για τα 49 km μεταξύ Evdilos και Καρλόβασι θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Καρλόβασι τόσο γρήγορα!
Τα πλοία είναι ιδανικά για οικογένειες!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Evdilos στο Καρλόβασι από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Evdilos, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Αυτό το θαλάσσιο ταξίδι μεταξύ Evdilos και Καρλόβασι θα μείνει αξέχαστη στιγμή για τα παιδιά σας.
Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Λόγω της αυξημένης εγρήγορσης που απαιτείται για την οδήγηση ενός αυτοκινήτου σε μακρινά ταξίδια, η οδήγηση είναι εξαντλητική. Αντίθετα, ένα ταξίδι με πλοίο Evdilos Καρλόβασι είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό. Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Hellenic Seaways που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα φτάσετε στο Καρλόβασι εντελώς χαλαροί.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Evdilos και Καρλόβασι;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Evdilos και Καρλόβασι με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Hellenic Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Hellenic Seaways Evdilos Καρλόβασι
Hellenic Seaways
Η Hellenic Seaways ιδρύθηκε το 2000 και εδρεύει στην Αθήνα. Η εταιρεία εξυπηρετεί τα ελληνικά νησιά και την περιοχή του Αιγαίου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Evdilos-Καρλόβασι και να κλείσετε το εισιτήριο της Hellenic Seaways μεταξύ Evdilos και Καρλόβασι. Η Hellenic Seaways πραγματοποιεί 6 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Καρλόβασι από το Evdilos και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Hellenic Seaways
1 ώρες 10 λεπτά
6 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Evdilos; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Καρλόβασι;

Λιμάνι αναχώρησης στο Evdilos

Τα πλοία της Hellenic Seaways αναχωρούν για το Καρλόβασι από τα ακόλουθα λιμάνια στο Evdilos:

Evdilos
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Καρλόβασι

Τα πλοία της Hellenic Seaways φτάνουν στο Καρλόβασι από τα ακόλουθα λιμάνια:

Karlovasi
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Evdilos για το Καρλόβασι, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες 10 λεπτά για να καλύψετε τα 49 km μεταξύ Evdilos και Καρλόβασι.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Evdilos και Καρλόβασι) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Hellenic Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 6 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Evdilos και Καρλόβασι.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Evdilos και Καρλόβασι: Hellenic Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Hellenic Seaways.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Hellenic Seaways στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Evdilos Καρλόβασι, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Evdilos και Καρλόβασι, θα διανύσετε 49 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Evdilos προς το Καρλόβασι, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 7 € για τη χαμηλότερη, έως 51 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 25 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Evdilos στις 14:25 με προορισμό το Καρλόβασι.

Το τελευταίο πλοίο για Καρλόβασι αναχωρεί από το Evdilos συνήθως στις 23:59.

Πώς είναι η διαδρομή από το Evdilos στο Καρλόβασι;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Evdilos στο Καρλόβασι. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Hellenic Seaways, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Evdilos έως την αποβίβαση στο Καρλόβασι. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Evdilos και το Καρλόβασι.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Evdilos

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Evdilos Καρλόβασι:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Evdilos / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Evdilos αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Hellenic Seaways. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Evdilos - Καρλόβασι / Στον τερματικό σταθμό του Evdilos, αναζητήστε τα γκισέ της Hellenic Seaways και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Καρλόβασι / Στον τερματικό σταθμό του Evdilos εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Hellenic Seaways θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Η ζωή στο πλοίο μεταξύ Evdilos και Καρλόβασι

Στο πλοίο της Hellenic Seaways, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Αποβίβαση από το πλοίο στο Καρλόβασι

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Καρλόβασι:

  • Το λιμάνι του Καρλόβασι είναι ορατό / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Καρλόβασι από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Καρλόβασι.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Καρλόβασι / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Στο Καρλόβασι είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Καρλόβασι έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης