Προτεινόμενη διαδρομή
Dieppe
Ταξιδέψτε απευθείας στο Newhaven με πλοίο
Newhaven
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Dieppe
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, αεροπορικά για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Newhaven
Newhaven
Δείτε τιμές
Dieppe
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Newhaven
Newhaven
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Dieppe στο Newhaven με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Dieppe για Newhaven? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Dieppe για το Newhaven είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Dieppe προς το Newhaven μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Dieppe προς το Newhaven όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η DFDS Seaways ή Transmanche Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Dieppe Newhaven που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Transmanche Ferries ή DFDS Seaways προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Dieppe προς Newhaven, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Dieppe προς Newhaven

Λιμάνι αναχώρησης
Dieppe
Γαλλία
Normandy
Λιμάνι άφιξης
Newhaven
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
121 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
DFDS Seaways, Transmanche Ferries
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
4 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Dieppe Newhaven: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Dieppe για Newhaven, θα βρείτε εισιτήρια από 39 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 316 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Dieppe προς Newhaven είναι 105 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Dieppe για το Newhaven είναι 4 ώρες 18 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 6 ώρες 1 λεπτά για να φτάσουν στο Newhaven, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Newhaven σε 4 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Dieppe στις 06:30. Το τελευταίο πλοίο για το Newhaven αναχωρεί από το λιμάνι του Dieppe στις 23:59.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Dieppe προς το Newhaven
105 €
Εύρος τιμών των πλοίων Dieppe Newhaven (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
39 € - 316 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Dieppe Newhaven
4 ώρες 18 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Newhaven
06:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Newhaven
23:59
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Newhaven
03:31
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Newhaven
22:15

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Dieppe προς το Newhaven;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Dieppe προς το Newhaven μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Newhaven. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Dieppe προς το Newhaven είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Αν έχετε παιδιά, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ταξιδέψετε οικογενειακώς από το Dieppe στο Newhaven από ό,τι με πλοίο. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Dieppe, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Στο πλοίο για το Newhaven, ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε και αυτή η θαλάσσια εμπειρία μεταξύ Dieppe και Newhaven θα μείνει αξέχαστη στα παιδιά σας για πολύ καιρό.
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Dieppe στο Newhaven. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Αντιθέτως, στη διαδρομή Dieppe-Newhaven με το πλοίο της Transmanche Ferries ή DFDS Seaways, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να διασκεδάσετε, να περπατήσετε στο εξωτερικό κατάστρωμα, ακόμη και να κάνετε ηλιοθεραπεία το καλοκαίρι. Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Όταν βρισκόμαστε στην ακτή, συχνά αναζητούμε μέρη που προσφέρουν την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Dieppe Newhaven, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Transmanche Ferries ή DFDS Seaways, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Dieppe και Newhaven;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Dieppe και Newhaven με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Transmanche Ferries ή DFDS Seaways, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Transmanche Ferries Dieppe Newhaven
Transmanche Ferries
Η Transmanche Ferries λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ηνωμένο Βασίλειο και Γαλλία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Dieppe και του Newhaven. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Dieppe-Newhaven και να κλείσετε το εισιτήριο της Transmanche Ferries μεταξύ Dieppe και Newhaven. Περισσότερες πληροφορίες για την Transmanche Ferries
DFDS Seaways Dieppe Newhaven
DFDS Seaways
Η DFDS Seaways είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Κοπεγχάγη της Δανίας, η οποία παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών και οχημάτων μεταξύ λιμανιών στη Βόρεια Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των λιμανιών του Ντόβερ, της Αμβέρσας και του Καλαί προς το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και μεταξύ των λιμανιών του Όσλο και της Κοπεγχάγης, μεταξύ λιμανιών της Νορβηγίας και της Σουηδίας και άλλων λιμανιών στην Ευρώπη. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Dieppe-Newhaven και να κλείσετε το εισιτήριο της DFDS Seaways μεταξύ Dieppe και Newhaven. Η DFDS Seaways πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Newhaven από το Dieppe και ο χρόνος ταξιδιού είναι 4 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την DFDS Seaways
4 ώρες
3 διασταυρώσεις την ημέρα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Dieppe; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Newhaven;

Λιμάνι αναχώρησης στο Dieppe

Τα πλοία της Transmanche Ferries ή DFDS Seaways αναχωρούν για το Newhaven από τα ακόλουθα λιμάνια στο Dieppe:

Dieppe - Gare Maritime
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Newhaven

Τα πλοία της DFDS Seaways ή Transmanche Ferries φτάνουν στο Newhaven από τα ακόλουθα λιμάνια:

Newhaven Ferry Terminal
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Dieppe για το Newhaven, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 4 ώρες για να καλύψετε τα 121 km μεταξύ Dieppe και Newhaven.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Dieppe και Newhaven) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Transmanche Ferries και DFDS Seaways). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Dieppe και Newhaven.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Dieppe και Newhaven: Transmanche Ferries και DFDS Seaways.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις DFDS Seaways, Transmanche Ferries.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Dieppe και Newhaven, θα διανύσετε 121 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Dieppe προς το Newhaven, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 39 € για τη χαμηλότερη, έως 316 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 105 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Dieppe στις 06:30 με προορισμό το Newhaven.

Το τελευταίο πλοίο για Newhaven αναχωρεί από το Dieppe συνήθως στις 23:59.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης