Diafani
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πηγάδια με πλοίο
Πηγάδια
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Diafani στο Πηγάδια με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Diafani για Πηγάδια? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Diafani για το Πηγάδια είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Diafani προς το Πηγάδια μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Diafani προς το Πηγάδια όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Sea Jets. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Diafani Πηγάδια που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Sea Jets προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Diafani προς Πηγάδια, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Diafani προς Πηγάδια

Λιμάνι αναχώρησης
Diafani
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Λιμάνι άφιξης
Πηγάδια
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
28 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Diafani Πηγάδια: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Diafani για Πηγάδια, θα βρείτε εισιτήρια από 5 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 25 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Diafani προς Πηγάδια είναι 15 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Diafani για το Πηγάδια είναι 50 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 50 λεπτά για να φτάσουν στο Πηγάδια, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Πηγάδια σε 50 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Diafani στις 18:55. Το τελευταίο πλοίο για το Πηγάδια αναχωρεί από το λιμάνι του Diafani στις 20:55.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Diafani προς το Πηγάδια
15 €
Εύρος τιμών των πλοίων Diafani Πηγάδια (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
5 € - 25 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Diafani Πηγάδια
50 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Πηγάδια
18:55
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Πηγάδια
20:55
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Πηγάδια
19:45
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Πηγάδια
21:45

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Diafani προς το Πηγάδια;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Diafani προς το Πηγάδια μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Πηγάδια. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Diafani προς το Πηγάδια είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη του θαλασσινού αέρα για την υγεία είναι πολλά. Κατά τη διάρκεια του πλου Diafani-Πηγάδια, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Sea Jets για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Πηγάδια γεμάτοι ενέργεια.
Απολαύστε ένα πολύ προσεκτικό προσωπικό
Καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Diafani στο Πηγάδια, ένα επαγγελματικό και εξυπηρετικό πλήρωμα θα είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει. Συνήθως μπορείτε να βρείτε ένα γραφείο πληροφοριών στο πλοίο, συνήθως στο κύριο κατάστρωμα.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Με άλλα μέσα μεταφοράς, συχνά περιοριζόμαστε σε 1 αποσκευή και κάθε επιπλέον αποσκευή χρεώνεται. Στο πλοίο Diafani Πηγάδια, μπορείτε να πάρετε όσες αποσκευές θέλετε, εντός της χωρητικότητας του οχήματός σας. Εάν ταξιδεύετε ως πεζός, οι όροι μπορεί να είναι πιο περιοριστικοί, καθώς θα πρέπει να μεταφέρετε τις αποσκευές σας μαζί σας μέχρι να φτάσετε στο Πηγάδια. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Sea Jets, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Diafani και Πηγάδια;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Diafani και Πηγάδια με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Sea Jets, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

ANEK Lines Diafani Πηγάδια
ANEK Lines
Η Anek Lines είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκμεταλλεύεται τη γραμμή Diafani-Πηγάδια και άλλες ναυτιλιακές γραμμές μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας και μεταξύ πολλών ελληνικών νησιών. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Diafani-Πηγάδια και να κλείσετε το εισιτήριο της ANEK Lines μεταξύ Diafani και Πηγάδια. Η ANEK Lines πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Πηγάδια από το Diafani και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την ANEK Lines
1 ώρες
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Blue Star Ferries Diafani Πηγάδια
Blue Star Ferries
Η Blue Star Ferries είναι ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που εκτελεί τη γραμμή Diafani-Πηγάδια καθώς και άλλες εσωτερικές γραμμές μεταξύ της ηπειρωτικής Ελλάδας και των μυριάδων νησιών της (Κυκλάδες, Ιόνιο, Κρήτη, Δωδεκάνησα). Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Diafani-Πηγάδια και να κλείσετε το εισιτήριο της Blue Star Ferries μεταξύ Diafani και Πηγάδια. Περισσότερες πληροφορίες για την Blue Star Ferries
Sea Jets Diafani Πηγάδια
Sea Jets
Η Sea Jets είναι μια ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία που ιδρύθηκε το 1989. Εκτελεί περίπου 140 δρομολόγια μεταξύ Πειραιά και Κρήτης και του αρχιπελάγους των Κυκλάδων. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Diafani-Πηγάδια και να κλείσετε το εισιτήριο της Sea Jets μεταξύ Diafani και Πηγάδια. Περισσότερες πληροφορίες για την Sea Jets

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Diafani; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Πηγάδια;

Λιμάνι αναχώρησης στο Diafani

Τα πλοία της ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Sea Jets αναχωρούν για το Πηγάδια από τα ακόλουθα λιμάνια στο Diafani:

Diafani
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Πηγάδια

Τα πλοία της Sea Jets, Blue Star Ferries ή ANEK Lines φτάνουν στο Πηγάδια από τα ακόλουθα λιμάνια:

Karpathos
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Diafani για το Πηγάδια, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες για να καλύψετε τα 28 km μεταξύ Diafani και Πηγάδια.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Diafani και Πηγάδια) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (ANEK Lines, Blue Star Ferries και Sea Jets). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Diafani και Πηγάδια.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Diafani και Πηγάδια: ANEK Lines, Blue Star Ferries και Sea Jets.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των ANEK Lines, Blue Star Ferries, Sea Jets στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Diafani Πηγάδια, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Diafani και Πηγάδια, θα διανύσετε 28 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Diafani προς το Πηγάδια, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 5 € για τη χαμηλότερη, έως 25 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 15 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Diafani στις 18:55 με προορισμό το Πηγάδια.

Το τελευταίο πλοίο για Πηγάδια αναχωρεί από το Diafani συνήθως στις 20:55.

Πώς είναι η διαδρομή από το Diafani στο Πηγάδια;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Diafani στο Πηγάδια. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Diafani Πηγάδια με τα πλοία ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Sea Jets, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Diafani έως την αποβίβαση στο Πηγάδια. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Diafani και το Πηγάδια.

Αναχώρηση από το Diafani με πλοίο

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Diafani Πηγάδια, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα παρουσίασης στο λιμάνι του Diafani / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Diafani εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Sea Jets. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Check in για τη διέλευση Diafani - Πηγάδια / Πηγαίνετε στο γκισέ της Sea Jets, Blue Star Ferries ή ANEK Lines στον τερματικό σταθμό του Diafani για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Πηγάδια / Από τον τερματικό σταθμό του Diafani θα σας καλέσουν να επιβιβαστείτε στο πλοίο τα φωνητικά μηνύματα που μεταδίδονται. Στο όχημά σας, το προσωπικό της ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Sea Jets θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Διασχίζοντας το Diafani προς το Πηγάδια: επί του πλοίου...

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του πλοίου της ANEK Lines, Blue Star Ferries ή Sea Jets όπως επιθυμεί. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Το πλοίο πλησιάζει στο Πηγάδια, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Πηγάδια:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Πηγάδια / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Πηγάδια από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Diafani στο Πηγάδια με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Πηγάδια.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Πηγάδια / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Στο Πηγάδια δεν μπορεί να αποκλειστεί ο τελωνειακός έλεγχος. Τέλος, η παραμονή σας στο Πηγάδια αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης