Corralejo
Ταξιδέψτε απευθείας στο Playa Blanca με πλοίο
Playa Blanca
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Corralejo στο Playa Blanca με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Corralejo για Playa Blanca? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Corralejo για το Playa Blanca είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Corralejo προς το Playa Blanca μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Corralejo προς το Playa Blanca όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Naviera Armas, Fred Olsen Express ή Lineas Maritimas Romero. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Corralejo Playa Blanca που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Naviera Armas, Fred Olsen Express ή Lineas Maritimas Romero προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Corralejo προς Playa Blanca, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Corralejo προς Playa Blanca

Λιμάνι αναχώρησης
Corralejo
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Λιμάνι άφιξης
Playa Blanca
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Απόσταση
15 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Naviera Armas, Fred Olsen Express, Lineas Maritimas Romero
Συχνότητα διασταυρώσεων
20 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Corralejo Playa Blanca: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Corralejo για Playa Blanca, θα βρείτε εισιτήρια από 18 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 74 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Corralejo προς Playa Blanca είναι 39 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Corralejo για το Playa Blanca είναι 29 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 35 λεπτά για να φτάσουν στο Playa Blanca, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Playa Blanca σε 25 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Corralejo στις 06:15. Το τελευταίο πλοίο για το Playa Blanca αναχωρεί από το λιμάνι του Corralejo στις 14:15.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Corralejo προς το Playa Blanca
39 €
Εύρος τιμών των πλοίων Corralejo Playa Blanca (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
18 € - 74 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Corralejo Playa Blanca
29 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Playa Blanca
06:15
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Playa Blanca
14:15
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Playa Blanca
06:40
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Playa Blanca
14:40

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Corralejo προς το Playa Blanca;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Corralejo προς το Playa Blanca μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Playa Blanca. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Corralejo προς το Playa Blanca είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο θαλασσινός αέρας έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Στο Corralejo, μόλις βγείτε από το λιμάνι, κάντε μια βόλτα στο κατάστρωμα του πλοίου της Naviera Armas, Fred Olsen Express ή Lineas Maritimas Romero και απολαύστε το θαλασσινό σπρέι και τον αναζωογονητικό, εμπλουτισμένο με οξυγόνο θαλάσσιο αέρα: μια πραγματική θεραπεία θαλασσοθεραπείας και πολύ αποτελεσματική για τον αερισμό των πνευμόνων! Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Playa Blanca γεμάτοι ενέργεια.
Να μην κουράζεστε, σε αντίθεση με το αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Το ταξίδι με το πλοίο Corralejo Playa Blanca είναι το αντίθετο! Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Naviera Armas, Fred Olsen Express ή Lineas Maritimas Romero που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Φτάνετε στο Playa Blanca χωρίς άγχος και εντελώς χαλαροί.
Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και η κράτηση καμπίνας για τη διέλευση από το Corralejo στο Playa Blanca είναι προαιρετική, είναι μια άνεση που πρέπει να απολαύσετε. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Αν και η χρήση τους είναι πιο προφανής σε διανυκτερεύσεις, είναι απολύτως δυνατό να κάνετε κράτηση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Corralejo και Playa Blanca;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Corralejo και Playa Blanca με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Naviera Armas, Fred Olsen Express ή Lineas Maritimas Romero, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Naviera Armas Corralejo Playa Blanca
Naviera Armas
Η Naviera Armas είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη, στις Κανάριες Νήσους. Ιδρύθηκε το 1971 και προσφέρει διασταυρώσεις σε διάφορους προορισμούς στις Κανάριες Νήσους, την Ισπανία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Corralejo-Playa Blanca και να κλείσετε το εισιτήριο της Naviera Armas μεταξύ Corralejo και Playa Blanca. Η Naviera Armas πραγματοποιεί 6 διασταυρώσεις την ημέρα για Playa Blanca από το Corralejo και ο χρόνος ταξιδιού είναι 40 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Naviera Armas
40 λεπτά
6 διασταυρώσεις την ημέρα
Fred Olsen Express Corralejo Playa Blanca
Fred Olsen Express
Η Fred Olsen Express είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στο Λας Πάλμας των Καναρίων Νήσων και προσφέρει δρομολόγια προς διάφορους προορισμούς στην Ισπανία και την Πορτογαλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Corralejo-Playa Blanca και να κλείσετε το εισιτήριο της Fred Olsen Express μεταξύ Corralejo και Playa Blanca. Η Fred Olsen Express πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την ημέρα για Playa Blanca από το Corralejo και ο χρόνος ταξιδιού είναι 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Fred Olsen Express
30 λεπτά
7 διασταυρώσεις την ημέρα
Lineas Maritimas Romero Corralejo Playa Blanca
Lineas Maritimas Romero
Η Lineas Maritimas Romero λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ισπανία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Corralejo και του Playa Blanca. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Corralejo-Playa Blanca και να κλείσετε το εισιτήριο της Lineas Maritimas Romero μεταξύ Corralejo και Playa Blanca. Η Lineas Maritimas Romero πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την ημέρα για Playa Blanca από το Corralejo και ο χρόνος ταξιδιού είναι 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Lineas Maritimas Romero
50 λεπτά
7 διασταυρώσεις την ημέρα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Corralejo; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Playa Blanca;

Λιμάνι αναχώρησης στο Corralejo

Τα πλοία της Naviera Armas, Fred Olsen Express ή Lineas Maritimas Romero αναχωρούν για το Playa Blanca από τα ακόλουθα λιμάνια στο Corralejo:

Corralejo
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Playa Blanca

Τα πλοία της Lineas Maritimas Romero, Fred Olsen Express ή Naviera Armas φτάνουν στο Playa Blanca από τα ακόλουθα λιμάνια:

Playa Blanca
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Corralejo για το Playa Blanca, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 30 λεπτά για να καλύψετε τα 15 km μεταξύ Corralejo και Playa Blanca.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Corralejo και Playa Blanca) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Naviera Armas, Fred Olsen Express και Lineas Maritimas Romero). Επί του παρόντος, υπάρχουν 20 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Corralejo και Playa Blanca.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Corralejo και Playa Blanca: Naviera Armas, Fred Olsen Express και Lineas Maritimas Romero.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Naviera Armas, Fred Olsen Express, Lineas Maritimas Romero.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Naviera Armas, Fred Olsen Express, Lineas Maritimas Romero στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Corralejo Playa Blanca, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Corralejo και Playa Blanca, θα διανύσετε 15 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Corralejo προς το Playa Blanca, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 18 € για τη χαμηλότερη, έως 74 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 39 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Corralejo στις 06:15 με προορισμό το Playa Blanca.

Το τελευταίο πλοίο για Playa Blanca αναχωρεί από το Corralejo συνήθως στις 14:15.

Ζήστε μια εμπειρία από το Corralejo προς το Playa Blanca με το πλοίο

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Corralejo και Playa Blanca. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Corralejo έως την αποβίβαση στο Playa Blanca, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Naviera Armas, Fred Olsen Express και Lineas Maritimas Romero. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Corralejo και το Playa Blanca.

Επιβίβαση στο Corralejo

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Corralejo Playa Blanca, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Corralejo / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Corralejo αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Lineas Maritimas Romero, Fred Olsen Express ή Naviera Armas. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Corralejo - Playa Blanca / Στον τερματικό σταθμό του Corralejo, αναζητήστε τα γκισέ της Naviera Armas, Fred Olsen Express ή Lineas Maritimas Romero και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Playa Blanca / Στον τερματικό σταθμό του Corralejo εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Naviera Armas, Fred Olsen Express ή Lineas Maritimas Romero για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Corralejo και Playa Blanca

Στο πλοίο της Naviera Armas, Fred Olsen Express ή Lineas Maritimas Romero, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το πλοίο πλησιάζει στο Playa Blanca, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Playa Blanca:

  • Το λιμάνι του Playa Blanca είναι ορατό / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Playa Blanca.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Playa Blanca.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Playa Blanca / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Playa Blanca μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Playa Blanca έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης