Cherbourg
Ταξιδέψτε απευθείας στο Guernsey με πλοίο
Guernsey
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Cherbourg στο Guernsey με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Cherbourg για Guernsey? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Cherbourg για το Guernsey είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Cherbourg προς το Guernsey μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Cherbourg προς το Guernsey όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Condor Ferries. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Cherbourg Guernsey που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Condor Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Cherbourg προς Guernsey, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Cherbourg προς Guernsey

Λιμάνι αναχώρησης
Cherbourg
Γαλλία
Normandy
Λιμάνι άφιξης
Guernsey
Ηνωμένο Βασίλειο
Νησιά της Μάγχης
Απόσταση
73 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Condor Ferries
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Cherbourg και Guernsey;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Cherbourg και Guernsey με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Condor Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Condor Ferries Cherbourg Guernsey
Condor Ferries
Από το 1964, η Condor Ferries είναι η κορυφαία εταιρεία για τις συνδέσεις μεταξύ του Σεν Μαλό και των Νήσων της Μάγχης και της Μεγάλης Βρετανίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Cherbourg-Guernsey και να κλείσετε το εισιτήριο της Condor Ferries μεταξύ Cherbourg και Guernsey. Περισσότερες πληροφορίες για την Condor Ferries

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Cherbourg; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Guernsey;

Λιμάνι αναχώρησης στο Cherbourg

Τα πλοία της Condor Ferries αναχωρούν για το Guernsey από τα ακόλουθα λιμάνια στο Cherbourg:

Cherbourg - Gare Maritime
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Guernsey

Τα πλοία της Condor Ferries φτάνουν στο Guernsey από τα ακόλουθα λιμάνια:

Saint Peter Guernsey Terminal
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης