Προτεινόμενη διαδρομή
Cherbourg
Ταξιδέψτε απευθείας στο Δουβλίνο με πλοίο
Δουβλίνο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Cherbourg
Ταξιδέψτε με πλοίο για Rosslare
Rosslare
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο για Δουβλίνο
Δουβλίνο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Cherbourg στο Δουβλίνο με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Cherbourg για Δουβλίνο? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Cherbourg για το Δουβλίνο είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Cherbourg προς το Δουβλίνο μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Cherbourg προς το Δουβλίνο όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries ή Stena Line. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Cherbourg Δουβλίνο που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Irish Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Cherbourg προς Δουβλίνο, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Cherbourg προς Δουβλίνο

Λιμάνι αναχώρησης
Cherbourg
Γαλλία
Normandy
Λιμάνι άφιξης
Δουβλίνο
Ιρλανδία
Απόσταση
523 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
18 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Cherbourg Δουβλίνο: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Cherbourg για Δουβλίνο, θα βρείτε εισιτήρια από 98 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 752 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Cherbourg προς Δουβλίνο είναι 268 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Cherbourg για το Δουβλίνο είναι 19 ώρες 14 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 19 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Δουβλίνο, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Δουβλίνο σε 19 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Cherbourg στις 16:30. Το τελευταίο πλοίο για το Δουβλίνο αναχωρεί από το λιμάνι του Cherbourg στις 18:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Cherbourg προς το Δουβλίνο
268 €
Εύρος τιμών των πλοίων Cherbourg Δουβλίνο (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
98 € - 752 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Cherbourg Δουβλίνο
19 ώρες 14 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Δουβλίνο
16:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Δουβλίνο
18:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Δουβλίνο
10:45
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Δουβλίνο
12:30

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Cherbourg και Δουβλίνο;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Cherbourg και Δουβλίνο με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Irish Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Irish Ferries Cherbourg Δουβλίνο
Irish Ferries
Η Irish Ferries εκτελεί ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Ιρλανδίας και Μεγάλης Βρετανίας και Ιρλανδίας και Γαλλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Cherbourg-Δουβλίνο και να κλείσετε το εισιτήριο της Irish Ferries μεταξύ Cherbourg και Δουβλίνο. Η Irish Ferries πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Δουβλίνο από το Cherbourg και ο χρόνος ταξιδιού είναι 18 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Irish Ferries
18 ώρες 20 λεπτά
3 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Cherbourg; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Δουβλίνο;

Λιμάνι αναχώρησης στο Cherbourg

Τα πλοία της Irish Ferries αναχωρούν για το Δουβλίνο από τα ακόλουθα λιμάνια στο Cherbourg:

Cherbourg - Gare Maritime
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Δουβλίνο

Τα πλοία της Irish Ferries φτάνουν στο Δουβλίνο από τα ακόλουθα λιμάνια:

Dublin Ferries Terminal 1
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Cherbourg προς Δουβλίνο
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Cherbourg για το Δουβλίνο, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 18 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 523 km μεταξύ Cherbourg και Δουβλίνο.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Cherbourg και Δουβλίνο) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Irish Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Cherbourg και Δουβλίνο.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Cherbourg και Δουβλίνο: Irish Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Irish Ferries, Brittany Ferries, Celtic Link Ferries, Stena Line.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Cherbourg προς το Δουβλίνο, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 98 € για τη χαμηλότερη, έως 752 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 268 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Cherbourg στις 16:30 με προορισμό το Δουβλίνο.

Το τελευταίο πλοίο για Δουβλίνο αναχωρεί από το Cherbourg συνήθως στις 18:30.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης