Ceuta
Ταξιδέψτε απευθείας στο Algeciras με πλοίο
Algeciras
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Ceuta στο Algeciras με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Ceuta για Algeciras? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Ceuta για το Algeciras είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Ceuta προς το Algeciras μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Ceuta προς το Algeciras όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas ή FRS Iberia. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Ceuta Algeciras που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas ή FRS Iberia προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Ceuta προς Algeciras, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Ceuta προς Algeciras

Λιμάνι αναχώρησης
Ceuta
Ισπανία
Λιμάνι άφιξης
Algeciras
Ισπανία
Ανδαλουσία
Απόσταση
29 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia
Συχνότητα διασταυρώσεων
20 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Ceuta Algeciras: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Ceuta για Algeciras, θα βρείτε εισιτήρια από 29 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 109 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Ceuta προς Algeciras είναι 68 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Ceuta για το Algeciras είναι 1 ώρες 2 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 1 ώρες 15 λεπτά για να φτάσουν στο Algeciras, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Algeciras σε 1 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Ceuta στις 06:30. Το τελευταίο πλοίο για το Algeciras αναχωρεί από το λιμάνι του Ceuta στις 21:45.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Ceuta προς το Algeciras
68 €
Εύρος τιμών των πλοίων Ceuta Algeciras (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
29 € - 109 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Ceuta Algeciras
1 ώρες 2 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Algeciras
06:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Algeciras
21:45
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Algeciras
07:45
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Algeciras
22:45

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Ceuta προς το Algeciras;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Ceuta προς το Algeciras μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Algeciras. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Ceuta προς το Algeciras είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Ξεκουράζεστε πολύ περισσότερο απ' ό,τι στο αυτοκίνητο
Τα μακρινά ταξίδια με αυτοκίνητο είναι κουραστικά και απαιτούν συνεχή επαγρύπνηση κατά την οδήγηση. Αντίθετα, ένα ταξίδι με πλοίο Ceuta Algeciras είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό. Στο πλοίο, ανάλογα με το πλοίο της Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas ή FRS Iberia που είναι σε υπηρεσία, όλα είναι σχεδιασμένα ώστε να σας δώσουν χρόνο να χαλαρώσετε στην ηρεμία των άνετων ανακλινόμενων καθισμάτων, να αράξετε στα εξωτερικά καταστρώματα, να διασκεδάσετε και να διασκεδάσετε. Είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Algeciras ήδη ξεκούραστοι.
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Όταν βρισκόμαστε στην ακτή, συχνά αναζητούμε μέρη που προσφέρουν την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Θα απολαμβάνετε θέα 360 μοιρών στον ωκεανό από το λιμάνι του Ceuta έως το Algeciras, είτε γευματίζετε είτε χαλαρώνετε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και η κράτηση καμπίνας για τη διέλευση από το Ceuta στο Algeciras είναι προαιρετική, είναι μια άνεση που πρέπει να απολαύσετε. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ceuta και Algeciras;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Ceuta και Algeciras με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas ή FRS Iberia, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Acciona Trasmediterránea Ceuta Algeciras
Acciona Trasmediterránea
Η Acciona Trasmediterránea ιδρύθηκε το 1989 και εδρεύει στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τις μεσογειακές περιοχές της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ceuta-Algeciras και να κλείσετε το εισιτήριο της Acciona Trasmediterránea μεταξύ Ceuta και Algeciras. Η Acciona Trasmediterránea πραγματοποιεί 5 διασταυρώσεις την ημέρα για Algeciras από το Ceuta και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Acciona Trasmediterránea
1 ώρες 10 λεπτά
5 διασταυρώσεις την ημέρα
Baleària Ceuta Algeciras
Baleària
Η Baleària ιδρύθηκε το 1997 και είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βαλένθια της Ισπανίας. Προσφέρει διασταυρώσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ceuta-Algeciras και να κλείσετε το εισιτήριο της Baleària μεταξύ Ceuta και Algeciras. Η Baleària πραγματοποιεί 10 διασταυρώσεις την ημέρα για Algeciras από το Ceuta και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Baleària
1 ώρες
10 διασταυρώσεις την ημέρα
Naviera Armas Ceuta Algeciras
Naviera Armas
Η Naviera Armas είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Σάντα Κρουζ ντε Τενερίφη, στις Κανάριες Νήσους. Ιδρύθηκε το 1971 και προσφέρει διασταυρώσεις σε διάφορους προορισμούς στις Κανάριες Νήσους, την Ισπανία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ceuta-Algeciras και να κλείσετε το εισιτήριο της Naviera Armas μεταξύ Ceuta και Algeciras. Περισσότερες πληροφορίες για την Naviera Armas
FRS Iberia Ceuta Algeciras
FRS Iberia
Η FRS Iberia είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ισπανία και εξυπηρετεί τις περιοχές της Ισπανίας και του Μαρόκου. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Ceuta-Algeciras και να κλείσετε το εισιτήριο της FRS Iberia μεταξύ Ceuta και Algeciras. Η FRS Iberia πραγματοποιεί 5 διασταυρώσεις την ημέρα για Algeciras από το Ceuta και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την FRS Iberia
1 ώρες
5 διασταυρώσεις την ημέρα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Ceuta; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Algeciras;

Λιμάνι αναχώρησης στο Ceuta

Τα πλοία της Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas ή FRS Iberia αναχωρούν για το Algeciras από τα ακόλουθα λιμάνια στο Ceuta:

Ceuta
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Algeciras

Τα πλοία της FRS Iberia, Naviera Armas, Baleària ή Acciona Trasmediterránea φτάνουν στο Algeciras από τα ακόλουθα λιμάνια:

Algeciras
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Ceuta για το Algeciras, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες για να καλύψετε τα 29 km μεταξύ Ceuta και Algeciras.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Ceuta και Algeciras) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas και FRS Iberia). Επί του παρόντος, υπάρχουν 20 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Ceuta και Algeciras.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Ceuta και Algeciras: Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas και FRS Iberia.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas, FRS Iberia στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Ceuta Algeciras, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Ceuta και Algeciras, θα διανύσετε 29 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Ceuta προς το Algeciras, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 29 € για τη χαμηλότερη, έως 109 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 68 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Ceuta στις 06:30 με προορισμό το Algeciras.

Το τελευταίο πλοίο για Algeciras αναχωρεί από το Ceuta συνήθως στις 21:45.

Πώς είναι η διαδρομή από το Ceuta στο Algeciras;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Ceuta και Algeciras. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas ή FRS Iberia, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Ceuta έως την αποβίβαση στο Algeciras. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Ceuta και το Algeciras.

Αναχώρηση από το Ceuta με πλοίο

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Ceuta Algeciras, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Ceuta / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Ceuta αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας FRS Iberia, Naviera Armas, Baleària ή Acciona Trasmediterránea. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Ceuta - Algeciras / Στον τερματικό σταθμό του Ceuta, αναζητήστε τα γκισέ της Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas ή FRS Iberia και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Algeciras / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Ceuta που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas ή FRS Iberia θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Ceuta προς το Algeciras

Στο πλοίο της Acciona Trasmediterránea, Baleària, Naviera Armas ή FRS Iberia, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το Algeciras είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Algeciras:

  • Το λιμάνι του Algeciras είναι ορατό / Η πρόσβαση στο γκαράζ για να παραλάβετε το όχημά σας δεν θα επιτραπεί από το πλήρωμα μέχρι το σκάφος να αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Algeciras.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Ceuta στο Algeciras με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Algeciras.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Algeciras / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Algeciras μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Algeciras έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης