Casamicciola Terme
Ταξιδέψτε απευθείας στο Procida με πλοίο
Procida
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Casamicciola Terme στο Procida με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Casamicciola Terme για Procida? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Casamicciola Terme για το Procida είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Casamicciola Terme προς το Procida μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Casamicciola Terme προς το Procida όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η SNAV ή Caremar. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Casamicciola Terme Procida που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της SNAV ή Caremar προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Casamicciola Terme προς Procida, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Casamicciola Terme προς Procida

Λιμάνι αναχώρησης
Casamicciola Terme
Ιταλία
Campania
Λιμάνι άφιξης
Procida
Ιταλία
Campania
Απόσταση
10 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
SNAV, Caremar
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Casamicciola Terme Procida: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Casamicciola Terme για Procida, θα βρείτε εισιτήρια από 14 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 65 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Casamicciola Terme προς Procida είναι 32 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Casamicciola Terme για το Procida είναι 27 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 30 λεπτά για να φτάσουν στο Procida, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Procida σε 20 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Casamicciola Terme στις 07:10. Το τελευταίο πλοίο για το Procida αναχωρεί από το λιμάνι του Casamicciola Terme στις 17:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Casamicciola Terme προς το Procida
32 €
Εύρος τιμών των πλοίων Casamicciola Terme Procida (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
14 € - 65 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Casamicciola Terme Procida
27 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Procida
07:10
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Procida
17:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Procida
07:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Procida
18:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Casamicciola Terme προς το Procida;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Casamicciola Terme προς το Procida μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Procida. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Casamicciola Terme προς το Procida είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο θαλασσινός αέρας έχει πολλά οφέλη για την υγεία. Κατά τη διάρκεια του πλου Casamicciola Terme-Procida, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της SNAV ή Caremar για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Procida γεμάτοι ενέργεια.
Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του πλοίου. Όπως κάθε όχημα, έτσι και το δίκυκλό σας θα σταθμεύσει στο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Casamicciola Terme-Procida με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Procida για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Ξεκούραση σε μια καμπίνα
Αν και η κράτηση καμπίνας για τη διέλευση από το Casamicciola Terme στο Procida είναι προαιρετική, είναι μια άνεση που πρέπει να απολαύσετε. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Casamicciola Terme και Procida;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Casamicciola Terme και Procida με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η SNAV ή Caremar, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

SNAV Casamicciola Terme Procida
SNAV
Η SNAV είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα την Ιταλία που προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ιταλικών νησιών και λιμανιών της ηπειρωτικής Ιταλίας, καθώς και διεθνείς υπηρεσίες προς την Κροατία και την Αλβανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Casamicciola Terme-Procida και να κλείσετε το εισιτήριο της SNAV μεταξύ Casamicciola Terme και Procida. Η SNAV πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την ημέρα για Procida από το Casamicciola Terme και ο χρόνος ταξιδιού είναι 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την SNAV
20 λεπτά
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Caremar Casamicciola Terme Procida
Caremar
Η Caremar λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Casamicciola Terme και του Procida. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Casamicciola Terme-Procida και να κλείσετε το εισιτήριο της Caremar μεταξύ Casamicciola Terme και Procida. Περισσότερες πληροφορίες για την Caremar

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Casamicciola Terme; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Procida;

Λιμάνι αναχώρησης στο Casamicciola Terme

Τα πλοία της SNAV ή Caremar αναχωρούν για το Procida από τα ακόλουθα λιμάνια στο Casamicciola Terme:

Casamicciola
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Procida

Τα πλοία της Caremar ή SNAV φτάνουν στο Procida από τα ακόλουθα λιμάνια:

Procida
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Casamicciola Terme για το Procida, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 20 λεπτά για να καλύψετε τα 10 km μεταξύ Casamicciola Terme και Procida.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Casamicciola Terme και Procida) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (SNAV και Caremar). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Casamicciola Terme και Procida.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Casamicciola Terme και Procida: SNAV και Caremar.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις SNAV, Caremar.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Casamicciola Terme και Procida, θα διανύσετε 10 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Casamicciola Terme προς το Procida, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 14 € για τη χαμηλότερη, έως 65 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 32 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Casamicciola Terme στις 07:10 με προορισμό το Procida.

Το τελευταίο πλοίο για Procida αναχωρεί από το Casamicciola Terme συνήθως στις 17:30.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης