Ταξιδεύοντας με πλοίο από Calvi προς Λιγουρία

Το ταξίδι με πλοίο από Calvi προς Λιγουρία είναι μια εξαιρετική επιλογή! Τα πλοία Calvi Λιγουρία εκτελούνται από 1 ναυτιλιακές εταιρείες (Corsica Ferries) που εξυπηρετούν τα λιμάνια της Σαβόνα και Calvi.

Για να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το πλοίο Calvi Λιγουρία, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης μας, η οποία συγκρίνει προσφορές, τιμές και δρομολόγια από Corsica Ferries.

Πλοία Calvi Λιγουρία σε αριθμούς

Χώρες
Γαλλία
Ιταλία
Αριθμός λιμένων
2
Αριθμός ακτοπλοϊκών συνδέσεων
1
Αριθμός ακτοπλοϊκών εταιρειών
1
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Όλα τα δρομολόγια πλοίων Calvi - Λιγουρία

Ψάχνετε για ένα πλοίο από Calvi προς Λιγουρία; Ανακαλύψτε τα πιο δημοφιλή δρομολόγια που σας επιτρέπουν να πλεύσετε μεταξύ αυτών των διαφορετικών περιοχών. Είτε θέλετε να φτάσετε σε νησιά, ιστορικά λιμάνια ή γραφικές παραλίες, τα πλοία είναι ένας βολικός και άνετος τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Calvi και Λιγουρία. Άνετες καμπίνες, εστιατόρια επί του πλοίου, κινηματογράφοι, δραστηριότητες για παιδιά... τα πλοία της Corsica Ferries προσφέρουν εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για όλη την οικογένεια.

Για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας προς Calvi ή Σαβόνα χρησιμοποιήστε το εργαλείο σύγκρισης ναύλων μας για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Calvi Λιγουρία που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο σύγκρισης τιμών μας, μπορείτε να βρείτε προσφορές και δρομολόγια από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των Corsica Ferries. Σίγουρα θα υπάρχει μια προσφορά που θα ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Αναζητήστε ανάμεσα σε 1 δρομολόγια πλοίων μεταξύ Calvi και Λιγουρία!

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος
Πλοία Calvi Λιγουρία - Φθηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Οδηγός για ένα ταξίδι με φέρι από Calvi σε Λιγουρία

Λιγουρία: Άφιξη με φέρι από Calvi και εξερεύνηση της περιοχής

Η Γένοβα, η πρωτεύουσα της Λιγουρίας, είναι ένα εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για την εξερεύνηση της περιοχής. Ξεκινήστε την επίσκεψή σας από την παλιά πόλη, γνωστή ως "centro storico". Χαθείτε στα στενά δρομάκια και ανακαλύψτε τα πολλά ιστορικά παλάτια, τις εκκλησίες και τις ζωντανές πλατείες. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε τον καθεδρικό ναό του San Lorenzo, ένα αριστούργημα γοτθικής αρχιτεκτονικής, και το Palazzo Ducale, ένα υπέροχο αναγεννησιακό παλάτι.

Αφού εξερευνήσετε το ιστορικό κέντρο, κατευθυνθείτε προς τον διάσημο παραλιακό δρόμο, τη Via Garibaldi. Αυτός ο μεγαλοπρεπής δρόμος φιλοξενεί πολυτελή παλάτια που χρονολογούνται από την εποχή της Δημοκρατίας της Γένοβας. Ορισμένα από αυτά στεγάζουν σήμερα μουσεία, όπως το Palazzo Bianco και το Palazzo Rosso, τα οποία διαθέτουν μια εντυπωσιακή συλλογή έργων τέχνης.

Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

None

None
None
None