Caleta del Sebo
Ταξιδέψτε απευθείας στο Haría με πλοίο
Haría
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Caleta del Sebo στο Haría με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Caleta del Sebo για Haría? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Caleta del Sebo για το Haría είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Caleta del Sebo προς το Haría μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Caleta del Sebo προς το Haría όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Biosfera Express ή Lineas Maritimas Romero. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Caleta del Sebo Haría που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Biosfera Express ή Lineas Maritimas Romero προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Caleta del Sebo προς Haría, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Caleta del Sebo προς Haría

Λιμάνι αναχώρησης
Caleta del Sebo
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Λιμάνι άφιξης
Haría
Ισπανία
Κανάριοι Νήσοι
Απόσταση
5 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Biosfera Express, Lineas Maritimas Romero
Συχνότητα διασταυρώσεων
19 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Caleta del Sebo Haría: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Caleta del Sebo για Haría, θα βρείτε εισιτήρια από 15 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 15 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Caleta del Sebo προς Haría είναι 15 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Caleta del Sebo για το Haría είναι 25 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 25 λεπτά για να φτάσουν στο Haría, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Haría σε 25 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Caleta del Sebo στις 07:00. Το τελευταίο πλοίο για το Haría αναχωρεί από το λιμάνι του Caleta del Sebo στις 10:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Caleta del Sebo προς το Haría
15 €
Εύρος τιμών των πλοίων Caleta del Sebo Haría (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
15 € - 15 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Caleta del Sebo Haría
25 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Haría
07:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Haría
10:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Haría
07:25
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Haría
10:25

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Caleta del Sebo προς το Haría;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Caleta del Sebo προς το Haría μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Haría. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Caleta del Sebo προς το Haría είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για την άνεση μιας καμπίνας
Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να κάνετε τη διέλευση από το Caleta del Sebo στο Haría κλείνοντας καμπίνα, στερείστε μια άνεση που το πλοίο είναι το μόνο μέσο μεταφοράς που σας προσφέρει. Εξοπλισμένες με κουκέτες, ιδιωτικά μπάνια και μερικές φορές ακόμη και φινιστρίνια ή μπαλκόνια, οι καμπίνες δεν διαφέρουν από τα πραγματικά δωμάτια ξενοδοχείων. Ακόμη και σε μια ημερήσια διέλευση, η ιδιωτικότητα μιας καμπίνας είναι δυνατή και πολύ πιο άνετη από το να κάθεστε σε ένα σαλόνι.
Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Ζούμε σε μια κοινωνία όπου όλα πάνε όλο και πιο γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της Biosfera Express ή Lineas Maritimas Romero για τα 5 km μεταξύ Caleta del Sebo και Haría θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Haría τόσο γρήγορα!
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Caleta del Sebo Haría, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Biosfera Express ή Lineas Maritimas Romero, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Caleta del Sebo και Haría;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Caleta del Sebo και Haría με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Biosfera Express ή Lineas Maritimas Romero, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Biosfera Express Caleta del Sebo Haría
Biosfera Express
Η Biosfera Express λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ισπανία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Caleta del Sebo και του Haría. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Caleta del Sebo-Haría και να κλείσετε το εισιτήριο της Biosfera Express μεταξύ Caleta del Sebo και Haría. Η Biosfera Express πραγματοποιεί 9 διασταυρώσεις την ημέρα για Haría από το Caleta del Sebo και ο χρόνος ταξιδιού είναι 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Biosfera Express
30 λεπτά
9 διασταυρώσεις την ημέρα
Lineas Maritimas Romero Caleta del Sebo Haría
Lineas Maritimas Romero
Η Lineas Maritimas Romero λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ισπανία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Caleta del Sebo και του Haría. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Caleta del Sebo-Haría και να κλείσετε το εισιτήριο της Lineas Maritimas Romero μεταξύ Caleta del Sebo και Haría. Η Lineas Maritimas Romero πραγματοποιεί 10 διασταυρώσεις την ημέρα για Haría από το Caleta del Sebo και ο χρόνος ταξιδιού είναι 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Lineas Maritimas Romero
30 λεπτά
10 διασταυρώσεις την ημέρα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Caleta del Sebo; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Haría;

Λιμάνι αναχώρησης στο Caleta del Sebo

Τα πλοία της Biosfera Express ή Lineas Maritimas Romero αναχωρούν για το Haría από τα ακόλουθα λιμάνια στο Caleta del Sebo:

La Graciosa (Caleta del Sebo)
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Haría

Τα πλοία της Lineas Maritimas Romero ή Biosfera Express φτάνουν στο Haría από τα ακόλουθα λιμάνια:

Orzola
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Caleta del Sebo για το Haría, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 30 λεπτά για να καλύψετε τα 5 km μεταξύ Caleta del Sebo και Haría.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Caleta del Sebo και Haría) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Biosfera Express και Lineas Maritimas Romero). Επί του παρόντος, υπάρχουν 19 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Caleta del Sebo και Haría.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Caleta del Sebo και Haría: Biosfera Express και Lineas Maritimas Romero.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Biosfera Express, Lineas Maritimas Romero.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Caleta del Sebo και Haría, θα διανύσετε 5 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Caleta del Sebo προς το Haría, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 15 € για τη χαμηλότερη, έως 15 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 15 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Caleta del Sebo στις 07:00 με προορισμό το Haría.

Το τελευταίο πλοίο για Haría αναχωρεί από το Caleta del Sebo συνήθως στις 10:00.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης