Bueu
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ons με πλοίο
Ons
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Bueu στο Ons με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Bueu για Ons? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Bueu για το Ons είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Bueu προς το Ons μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Bueu προς το Ons όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Mar de Ons ή Naviera Nabia. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Bueu Ons που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Mar de Ons ή Naviera Nabia προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Bueu προς Ons, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Bueu προς Ons

Λιμάνι αναχώρησης
Bueu
Ισπανία
Γαλικία
Λιμάνι άφιξης
Ons
Ισπανία
Γαλικία
Απόσταση
13 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Mar de Ons, Naviera Nabia
Συχνότητα διασταυρώσεων
7 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
55 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Bueu προς το Ons;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Bueu προς το Ons μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ons. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Bueu προς το Ons είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Επιτέλους να βρω χρόνο να ταξιδέψω
Είναι γνωστό ότι ζούμε σε μια κοινωνία όπου τα πάντα πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα, όλο και πιο γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της Mar de Ons ή Naviera Nabia για τα 13 km μεταξύ Bueu και Ons θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με πληθώρα υπηρεσιών (μπαρ, εστιατόρια, σαλόνια, ψυχαγωγία κ.λπ...). Ίσως μάλιστα να μετανιώσετε που φτάσατε στο Ons τόσο γρήγορα!
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Κατά γενικό κανόνα, ένα ταξίδι από το Bueu στο Ons είναι πολύ πιο γρήγορο με αεροπλάνο. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Bueu-Ons με το πλοίο της Naviera Nabia ή Mar de Ons, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Bueu Ons, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Mar de Ons ή Naviera Nabia, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Bueu και Ons;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Bueu και Ons με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Mar de Ons ή Naviera Nabia, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Mar de Ons Bueu Ons
Mar de Ons
Η Mar de Ons είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που εδρεύει στην Ισπανία και προσφέρει διασταυρώσεις μεταξύ των νησιών της Γαλικίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Bueu-Ons και να κλείσετε το εισιτήριο της Mar de Ons μεταξύ Bueu και Ons. Η Mar de Ons πραγματοποιεί 8 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ons από το Bueu και ο χρόνος ταξιδιού είναι 55 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Mar de Ons
55 λεπτά
8 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Naviera Nabia Bueu Ons
Naviera Nabia
Η Naviera Nabia λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ισπανία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Bueu και του Ons. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Bueu-Ons και να κλείσετε το εισιτήριο της Naviera Nabia μεταξύ Bueu και Ons. Η Naviera Nabia πραγματοποιεί 6 διασταυρώσεις την ημέρα για Ons από το Bueu και ο χρόνος ταξιδιού είναι 55 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Naviera Nabia
55 λεπτά
6 διασταυρώσεις την ημέρα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Bueu; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ons;

Λιμάνι αναχώρησης στο Bueu

Τα πλοία της Mar de Ons ή Naviera Nabia αναχωρούν για το Ons από τα ακόλουθα λιμάνια στο Bueu:

Bueu
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ons

Τα πλοία της Naviera Nabia ή Mar de Ons φτάνουν στο Ons από τα ακόλουθα λιμάνια:

Ons Island
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Bueu για το Ons, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 55 λεπτά για να καλύψετε τα 13 km μεταξύ Bueu και Ons.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Bueu και Ons) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Mar de Ons και Naviera Nabia). Επί του παρόντος, υπάρχουν 7 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Bueu και Ons.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Bueu και Ons: Mar de Ons και Naviera Nabia.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Mar de Ons, Naviera Nabia.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Bueu και Ons, θα διανύσετε 13 km.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης