Bonifacio
Ταξιδέψτε απευθείας στο Santa Teresa Di Gallura με πλοίο
Santa Teresa Di Gallura
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Bonifacio στο Santa Teresa Di Gallura με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Bonifacio για Santa Teresa Di Gallura? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Bonifacio για το Santa Teresa Di Gallura είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Bonifacio προς το Santa Teresa Di Gallura μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Bonifacio προς το Santa Teresa Di Gallura όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy ή Ichnusa Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Bonifacio Santa Teresa Di Gallura που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy ή Ichnusa Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Bonifacio προς Santa Teresa Di Gallura, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Bonifacio προς Santa Teresa Di Gallura

Λιμάνι αναχώρησης
Bonifacio
Γαλλία
Κορς
Λιμάνι άφιξης
Santa Teresa Di Gallura
Ιταλία
Σαρδηνία
Απόσταση
15 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy, Ichnusa Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
11 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Bonifacio Santa Teresa Di Gallura: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Bonifacio για Santa Teresa Di Gallura, θα βρείτε εισιτήρια από 31 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 116 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Bonifacio προς Santa Teresa Di Gallura είναι 61 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Bonifacio για το Santa Teresa Di Gallura είναι 53 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 1 ώρες για να φτάσουν στο Santa Teresa Di Gallura, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Santa Teresa Di Gallura σε 50 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Bonifacio στις 08:30. Το τελευταίο πλοίο για το Santa Teresa Di Gallura αναχωρεί από το λιμάνι του Bonifacio στις 20:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Bonifacio προς το Santa Teresa Di Gallura
61 €
Εύρος τιμών των πλοίων Bonifacio Santa Teresa Di Gallura (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
31 € - 116 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Bonifacio Santa Teresa Di Gallura
53 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Santa Teresa Di Gallura
08:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Santa Teresa Di Gallura
20:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Santa Teresa Di Gallura
09:20
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Santa Teresa Di Gallura
20:50

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Bonifacio προς το Santa Teresa Di Gallura;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Bonifacio προς το Santa Teresa Di Gallura μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Santa Teresa Di Gallura. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Bonifacio προς το Santa Teresa Di Gallura είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Santa Teresa Di Gallura ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Bonifacio-Santa Teresa Di Gallura με το πλοίο της Ichnusa Lines, Blu Navy, NLG - Navigazione Libera del Golfo ή Moby Lines, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Απολαύστε τον καθαρό αέρα της θάλασσας
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Κατά τη διάρκεια του πλου Bonifacio-Santa Teresa Di Gallura, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy ή Ichnusa Lines για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Santa Teresa Di Gallura γεμάτοι ενέργεια.
Η μεταφορά του ποδηλάτου σας δεν αποτελεί πρόβλημα
Το ταξίδι με το τρένο, το αεροπλάνο ή το λεωφορείο με το ποδήλατό σας συχνά μετατρέπεται σε εφιάλτη, επειδή είναι τόσο δυσκίνητο στη μεταφορά του. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του πλοίου. Όπως κάθε όχημα, έτσι και το δίκυκλό σας θα σταθμεύσει στο γκαράζ του πλοίου. Ταξιδεύετε από το Bonifacio στο Santa Teresa Di Gallura με πλήρη ψυχική ηρεμία, χωρίς να φοβάστε ότι η μοτοσικλέτα σας θα πάθει ζημιά. Θα το βρείτε όταν αποβιβαστείτε κατά την άφιξή σας στο Santa Teresa Di Gallura.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Bonifacio και Santa Teresa Di Gallura;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Bonifacio και Santa Teresa Di Gallura με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy ή Ichnusa Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Moby Lines Bonifacio Santa Teresa Di Gallura
Moby Lines
Η Moby Lines είναι μια ιταλική ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί τη Σαρδηνία και την Κορσική από την Ιταλία από το 1959. Πώς μπορώ να κάνω κράτηση για τη διέλευση Moby Lines Bonifacio Santa Teresa Di Gallura; Χρησιμοποιώντας τη Vivanoda και τη μηχανή αναζήτησης πολλαπλών μεταφορών! Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Bonifacio-Santa Teresa Di Gallura και να κλείσετε το εισιτήριο της Moby Lines μεταξύ Bonifacio και Santa Teresa Di Gallura. Η Moby Lines πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την ημέρα για Santa Teresa Di Gallura από το Bonifacio και ο χρόνος ταξιδιού είναι 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Moby Lines
50 λεπτά
4 διασταυρώσεις την ημέρα
NLG - Navigazione Libera del Golfo Bonifacio Santa Teresa Di Gallura
NLG - Navigazione Libera del Golfo
Η Navigazione Libera del Golfo (NLG) ιδρύθηκε το 1950 και εδρεύει στη Νάπολη της Ιταλίας. Η εταιρεία προσφέρει ακτοπλοϊκές διελεύσεις στην περιοχή του Κόλπου της Νάπολης και της Σαρδηνίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Bonifacio-Santa Teresa Di Gallura και να κλείσετε το εισιτήριο της NLG - Navigazione Libera del Golfo μεταξύ Bonifacio και Santa Teresa Di Gallura. Περισσότερες πληροφορίες για την NLG - Navigazione Libera del Golfo
Blu Navy Bonifacio Santa Teresa Di Gallura
Blu Navy
Η Blu Navy λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία και Γαλλία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Bonifacio και του Santa Teresa Di Gallura. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Bonifacio-Santa Teresa Di Gallura και να κλείσετε το εισιτήριο της Blu Navy μεταξύ Bonifacio και Santa Teresa Di Gallura. Η Blu Navy πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την ημέρα για Santa Teresa Di Gallura από το Bonifacio και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Blu Navy
1 ώρες
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Ichnusa Lines Bonifacio Santa Teresa Di Gallura
Ichnusa Lines
Η Ichnusa Lines λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία και Γαλλία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Bonifacio και του Santa Teresa Di Gallura. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Bonifacio-Santa Teresa Di Gallura και να κλείσετε το εισιτήριο της Ichnusa Lines μεταξύ Bonifacio και Santa Teresa Di Gallura. Η Ichnusa Lines πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Santa Teresa Di Gallura από το Bonifacio και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες. Περισσότερες πληροφορίες για την Ichnusa Lines
1 ώρες
3 διασταυρώσεις την ημέρα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Bonifacio; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Santa Teresa Di Gallura;

Λιμάνι αναχώρησης στο Bonifacio

Τα πλοία της Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy ή Ichnusa Lines αναχωρούν για το Santa Teresa Di Gallura από τα ακόλουθα λιμάνια στο Bonifacio:

Bonifacio - Gare Maritime
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Santa Teresa Di Gallura

Τα πλοία της Ichnusa Lines, Blu Navy, NLG - Navigazione Libera del Golfo ή Moby Lines φτάνουν στο Santa Teresa Di Gallura από τα ακόλουθα λιμάνια:

Santa Teresa di Gallura
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Bonifacio για το Santa Teresa Di Gallura, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 50 λεπτά για να καλύψετε τα 15 km μεταξύ Bonifacio και Santa Teresa Di Gallura.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Bonifacio και Santa Teresa Di Gallura) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy και Ichnusa Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 11 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Bonifacio και Santa Teresa Di Gallura.

Υπάρχουν 4 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Bonifacio και Santa Teresa Di Gallura: Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy και Ichnusa Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy, Ichnusa Lines.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy, Ichnusa Lines στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Bonifacio Santa Teresa Di Gallura, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Bonifacio και Santa Teresa Di Gallura, θα διανύσετε 15 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Bonifacio προς το Santa Teresa Di Gallura, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 31 € για τη χαμηλότερη, έως 116 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 61 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Bonifacio στις 08:30 με προορισμό το Santa Teresa Di Gallura.

Το τελευταίο πλοίο για Santa Teresa Di Gallura αναχωρεί από το Bonifacio συνήθως στις 20:00.

Ζήστε μια εμπειρία από το Bonifacio προς το Santa Teresa Di Gallura με το πλοίο

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Bonifacio και Santa Teresa Di Gallura. Για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στην εμπειρία μιας κρουαζιέρας στο Bonifacio Santa Teresa Di Gallura με τα πλοία Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy ή Ichnusa Lines, παρακολουθήσαμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού από την επιβίβαση στο Bonifacio έως την αποβίβαση στο Santa Teresa Di Gallura. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Bonifacio και το Santa Teresa Di Gallura.

Αναχώρηση από το Bonifacio με πλοίο

Πριν ξεκινήσετε για το ταξίδι σας με το πλοίο Bonifacio Santa Teresa Di Gallura, παραθέτουμε ορισμένα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν την επιβίβαση:

  • Παρουσίαση στο λιμάνι του Bonifacio / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Bonifacio εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy ή Ichnusa Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Bonifacio - Santa Teresa Di Gallura / Στον τερματικό σταθμό του Bonifacio, αναζητήστε τα γκισέ της Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy ή Ichnusa Lines και επιδείξτε το διαβατήριο και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Santa Teresa Di Gallura / Στον τερματικό σταθμό του Bonifacio εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Στο όχημά σας, το προσωπικό της Moby Lines, NLG - Navigazione Libera del Golfo, Blu Navy ή Ichnusa Lines θα προχωρήσει με την επιβίβαση γραμμή προς γραμμή. Περιμένετε υπομονετικά τη σειρά σας.

Διασχίζοντας το Bonifacio προς το Santa Teresa Di Gallura: επί του πλοίου...

Στα πλοία της Ichnusa Lines, Blu Navy, NLG - Navigazione Libera del Golfo ή Moby Lines, υπάρχει κάτι για όλους. Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Το Santa Teresa Di Gallura είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Santa Teresa Di Gallura:

  • Το λιμάνι του Santa Teresa Di Gallura είναι ορατό / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εν τω μεταξύ, σας συμβουλεύουμε να απολαύσετε την άφιξη στο Santa Teresa Di Gallura από το εξωτερικό κατάστρωμα.
  • Εάν βρίσκεστε σε καμπίνα. / Εάν ταξιδέψατε από το Bonifacio στο Santa Teresa Di Gallura με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Santa Teresa Di Gallura.
  • Αφήστε το πλοίο και το Santa Teresa Di Gallura είναι δικό σας / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Santa Teresa Di Gallura μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, οι διακοπές σας στο Santa Teresa Di Gallura έχουν αρχίσει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης