Alcudia
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ciutadella de Menorca με πλοίο
Ciutadella de Menorca
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Alcudia στο Ciutadella de Menorca με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Alcudia για Ciutadella de Menorca? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Alcudia για το Ciutadella de Menorca είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Alcudia προς το Ciutadella de Menorca μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Alcudia προς το Ciutadella de Menorca όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines ή Trasmed. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Alcudia Ciutadella de Menorca που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària ή Corsica Ferries προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Alcudia προς Ciutadella de Menorca, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Alcudia προς Ciutadella de Menorca

Λιμάνι αναχώρησης
Alcudia
Ισπανία
Βαλεαρίδες Νήσοι
Λιμάνι άφιξης
Ciutadella de Menorca
Ισπανία
Βαλεαρίδες Νήσοι
Απόσταση
62 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines, Trasmed
Συχνότητα διασταυρώσεων
6 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
1 ώρες 10 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Alcudia Ciutadella de Menorca: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Alcudia για Ciutadella de Menorca, θα βρείτε εισιτήρια από 64 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 285 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Alcudia προς Ciutadella de Menorca είναι 139 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Alcudia για το Ciutadella de Menorca είναι 1 ώρες 24 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 2 ώρες για να φτάσουν στο Ciutadella de Menorca, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Ciutadella de Menorca σε 1 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Alcudia στις 04:30. Το τελευταίο πλοίο για το Ciutadella de Menorca αναχωρεί από το λιμάνι του Alcudia στις 18:30.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Alcudia προς το Ciutadella de Menorca
139 €
Εύρος τιμών των πλοίων Alcudia Ciutadella de Menorca (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
64 € - 285 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Alcudia Ciutadella de Menorca
1 ώρες 24 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Ciutadella de Menorca
04:30
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Ciutadella de Menorca
18:30
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Ciutadella de Menorca
06:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Ciutadella de Menorca
19:45

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Alcudia προς το Ciutadella de Menorca;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Alcudia προς το Ciutadella de Menorca μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Ciutadella de Menorca. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Alcudia προς το Ciutadella de Menorca είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Το να παίρνεις το χρόνο σου γίνεται ευχαρίστηση
Τα πάντα στην κοινωνία μας πρέπει να πηγαίνουν γρήγορα. Ταξιδεύοντας με ταχύτητα μικρότερη από 40km/h πάνω σε ένα πλοίο της Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària ή Corsica Ferries για τα 62 km μεταξύ Alcudia και Ciutadella de Menorca θα είναι μια χαλαρωτική στάση. Όλα τα πλοία είναι εξοπλισμένα με σαλόνια, εστιατόρια, καταστρώματα περιπάτου και μερικές φορές με πολλά άλλα... Μπορεί να βρείτε τη διαδρομή Alcudia-Ciutadella de Menorca λίγο πιο σύντομη!
Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Γενικά, όταν πηγαίνουμε διακοπές δίπλα στη θάλασσα, αναζητούμε όσο το δυνατόν περισσότερο θέα στη θάλασσα (στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, σε μια πεζοπορία...). Θα απολαμβάνετε θέα 360 μοιρών στον ωκεανό από το λιμάνι του Alcudia έως το Ciutadella de Menorca, είτε γευματίζετε είτε χαλαρώνετε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου. Εστιατόριο, μπαρ, σαλόνια, καμπίνες,... η υπέροχη θέα της θάλασσας είναι πανταχού παρούσα στο πλοίο.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Alcudia στο Ciutadella de Menorca. Το πρόβλημα είναι ότι είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας για αρκετές ώρες. Αντιθέτως, στη διαδρομή Alcudia-Ciutadella de Menorca με το πλοίο της Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària ή Corsica Ferries, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να διασκεδάσετε, να περπατήσετε στο εξωτερικό κατάστρωμα, ακόμη και να κάνετε ηλιοθεραπεία το καλοκαίρι. Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Alcudia και Ciutadella de Menorca;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Alcudia και Ciutadella de Menorca με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària ή Corsica Ferries, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Acciona Trasmediterránea Alcudia Ciutadella de Menorca
Acciona Trasmediterránea
Η Acciona Trasmediterránea ιδρύθηκε το 1989 και εδρεύει στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Η εταιρεία εξυπηρετεί τις μεσογειακές περιοχές της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Alcudia-Ciutadella de Menorca και να κλείσετε το εισιτήριο της Acciona Trasmediterránea μεταξύ Alcudia και Ciutadella de Menorca. Η Acciona Trasmediterránea πραγματοποιεί 12 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Ciutadella de Menorca από το Alcudia και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Acciona Trasmediterránea
1 ώρες 50 λεπτά
12 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Trasmed Alcudia Ciutadella de Menorca
Trasmed
Η Trasmed λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ισπανία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Alcudia και του Ciutadella de Menorca. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Alcudia-Ciutadella de Menorca και να κλείσετε το εισιτήριο της Trasmed μεταξύ Alcudia και Ciutadella de Menorca. Περισσότερες πληροφορίες για την Trasmed
Menorca Lines Alcudia Ciutadella de Menorca
Menorca Lines
Η Menorca Lines λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ισπανία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Alcudia και του Ciutadella de Menorca. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Alcudia-Ciutadella de Menorca και να κλείσετε το εισιτήριο της Menorca Lines μεταξύ Alcudia και Ciutadella de Menorca. Περισσότερες πληροφορίες για την Menorca Lines
Iscomar Alcudia Ciutadella de Menorca
Iscomar
Η Iscomar λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ισπανία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Alcudia και του Ciutadella de Menorca. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Alcudia-Ciutadella de Menorca και να κλείσετε το εισιτήριο της Iscomar μεταξύ Alcudia και Ciutadella de Menorca. Περισσότερες πληροφορίες για την Iscomar
Baleària Alcudia Ciutadella de Menorca
Baleària
Η Baleària ιδρύθηκε το 1997 και είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα τη Βαλένθια της Ισπανίας. Προσφέρει διασταυρώσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Alcudia-Ciutadella de Menorca και να κλείσετε το εισιτήριο της Baleària μεταξύ Alcudia και Ciutadella de Menorca. Η Baleària πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την ημέρα για Ciutadella de Menorca από το Alcudia και ο χρόνος ταξιδιού είναι 1 ώρες 10 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Baleària
1 ώρες 10 λεπτά
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Corsica Ferries Alcudia Ciutadella de Menorca
Corsica Ferries
Η Corsica Ferries είναι μια γαλλο-ιταλική ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί την Κορσική και τη Σαρδηνία από την ηπειρωτική Γαλλία και την Ιταλία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Alcudia-Ciutadella de Menorca και να κλείσετε το εισιτήριο της Corsica Ferries μεταξύ Alcudia και Ciutadella de Menorca. Περισσότερες πληροφορίες για την Corsica Ferries

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Alcudia; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Ciutadella de Menorca;

Λιμάνι αναχώρησης στο Alcudia

Τα πλοία της Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària ή Corsica Ferries αναχωρούν για το Ciutadella de Menorca από τα ακόλουθα λιμάνια στο Alcudia:

La Alcudia
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Ciutadella de Menorca

Τα πλοία της Corsica Ferries, Baleària, Iscomar, Menorca Lines, Trasmed ή Acciona Trasmediterránea φτάνουν στο Ciutadella de Menorca από τα ακόλουθα λιμάνια:

Ciutadella
Χάρτης
Ciutadella
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Alcudia για το Ciutadella de Menorca, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 1 ώρες 10 λεπτά για να καλύψετε τα 62 km μεταξύ Alcudia και Ciutadella de Menorca.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Alcudia και Ciutadella de Menorca) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària και Corsica Ferries). Επί του παρόντος, υπάρχουν 6 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Alcudia και Ciutadella de Menorca.

Υπάρχουν 6 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Alcudia και Ciutadella de Menorca: Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària και Corsica Ferries.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines, Trasmed.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines, Trasmed στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Alcudia Ciutadella de Menorca, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Alcudia και Ciutadella de Menorca, θα διανύσετε 62 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Alcudia προς το Ciutadella de Menorca, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 64 € για τη χαμηλότερη, έως 285 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 139 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Alcudia στις 04:30 με προορισμό το Ciutadella de Menorca.

Το τελευταίο πλοίο για Ciutadella de Menorca αναχωρεί από το Alcudia συνήθως στις 18:30.

Πώς είναι η διέλευση από το Alcudia προς το Ciutadella de Menorca;

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχετε μια σαφή εικόνα για το πώς θα είναι η διέλευση από το Alcudia στο Ciutadella de Menorca, ειδικά αν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτό το μέσο μεταφοράς. Για να σας βοηθήσουμε να βυθιστείτε στην ατμόσφαιρα μιας ακτοπλοϊκής κρουαζιέρας της Baleària, Iscomar, Acciona Trasmediterránea, Corsica Ferries, Menorca Lines ή Trasmed, εδώ σας εξηγούμε τα διάφορα στάδια του ταξιδιού, από την επιβίβαση στο πλοίο στο Alcudia έως την αποβίβαση στο Ciutadella de Menorca. Θα βρείτε επίσης πρακτικές πληροφορίες για το Alcudia και το Ciutadella de Menorca.

Επιβίβαση στο Alcudia

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Alcudia Ciutadella de Menorca, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Alcudia / Θα πρέπει να διαθέσετε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα (ελέγξτε το με την Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària ή Corsica Ferries) πριν από την πραγματική ώρα αναχώρησης του πλοίου για να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Alcudia. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η κράτησή σας δεν είναι πλέον εγγυημένη.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Alcudia - Ciutadella de Menorca / Πηγαίνετε στο γκισέ της Corsica Ferries, Baleària, Iscomar, Menorca Lines, Trasmed ή Acciona Trasmediterránea στον τερματικό σταθμό του Alcudia για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να κάνετε check-in από την ουρά του οχήματος.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Ciutadella de Menorca / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Alcudia που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Με αυτοκίνητο, ακολουθήστε τις οδηγίες του προσωπικού της Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària ή Corsica Ferries για να επιβιβαστείτε και να σταθμεύσετε το όχημά σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο από το Alcudia προς το Ciutadella de Menorca

Στο πλοίο της Acciona Trasmediterránea, Trasmed, Menorca Lines, Iscomar, Baleària ή Corsica Ferries, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Ορισμένοι ταξιδιώτες θα θέλουν να χαλαρώσουν στην ιδιωτικότητα μιας καμπίνας, ενώ άλλοι θα απολαύσουν τα μπαρ, τα εστιατόρια, τα παιχνίδια και τα καταστήματα.

Το πλοίο πλησιάζει στο Ciutadella de Menorca, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Ciutadella de Menorca:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Ciutadella de Menorca / Δεν θα μπορείτε να φτάσετε στο γκαράζ μέχρι να σας καλέσει το πλήρωμα. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε. Εάν θέλετε να περιμένετε, σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε την είσοδο στο λιμάνι του Ciutadella de Menorca από τα εξωτερικά καταστρώματα.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Alcudia στο Ciutadella de Menorca με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Ciutadella de Menorca.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Ciutadella de Menorca / Μόλις ανοίξουν οι πόρτες του γκαράζ, η αποβίβαση από το πλοίο είναι αρκετά γρήγορη. Είναι ακόμη πιο γρήγορο ως πεζός. Στο Ciutadella de Menorca είναι πιθανό να περάσετε από τελωνειακό έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Ciutadella de Menorca αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης