Προτεινόμενη διαδρομή
Όσλο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Frederikshavn με πλοίο
Frederikshavn
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Όσλο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά, τρένο για Γκέτεμποργκ
Γκέτεμποργκ
Ταξιδέψτε με πλοίο για Frederikshavn
Frederikshavn
Δείτε τιμές
Όσλο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Aalborg
Aalborg
Ταξιδέψτε με τρένο για Frederikshavn
Frederikshavn
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Όσλο στο Frederikshavn με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Όσλο για Frederikshavn? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Όσλο για το Frederikshavn είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Όσλο προς το Frederikshavn μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Όσλο προς το Frederikshavn όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η DFDS Seaways ή Stena Line. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Όσλο Frederikshavn που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της DFDS Seaways ή Stena Line προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Όσλο προς Frederikshavn, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Όσλο προς Frederikshavn

Λιμάνι αναχώρησης
Όσλο
Νορβηγία
Λιμάνι άφιξης
Frederikshavn
Δανία
Απόσταση
275 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
DFDS Seaways, Stena Line
Συχνότητα διασταυρώσεων
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
11 ώρες 50 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Όσλο Frederikshavn: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Όσλο για Frederikshavn, θα βρείτε εισιτήρια από 49 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 245 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Όσλο προς Frederikshavn είναι 116 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Όσλο για το Frederikshavn είναι 10 ώρες. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 10 ώρες για να φτάσουν στο Frederikshavn, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Frederikshavn σε 10 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Όσλο στις 15:00.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Όσλο προς το Frederikshavn
116 €
Εύρος τιμών των πλοίων Όσλο Frederikshavn (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
49 € - 245 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Όσλο Frederikshavn
10 ώρες
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Frederikshavn
15:00
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Frederikshavn
01:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Όσλο προς το Frederikshavn;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Όσλο προς το Frederikshavn μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Frederikshavn. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Όσλο προς το Frederikshavn είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να πάρετε λίγο θαλασσινό αέρα
Τα οφέλη της θάλασσας για την υγεία έχουν αποδειχθεί εδώ και πολύ καιρό. Κατά τη διάρκεια του πλου Όσλο-Frederikshavn, αποκτήστε πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους του πλοίου της DFDS Seaways ή Stena Line για να πάρετε μια βαθιά ανάσα αέρα. Ένα αίσθημα ευεξίας θα σας κυριεύσει γρήγορα. Αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στο Frederikshavn γεμάτοι ενέργεια.
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Σε γενικές γραμμές, για να φτάσετε στο Frederikshavn ή οπουδήποτε αλλού, το αεροπλάνο είναι ο ταχύτερος τρόπος. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Όσλο-Frederikshavn με το πλοίο της Stena Line ή DFDS Seaways, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Οι υπηρεσίες και το επίπεδο ελευθερίας κατά τη διάρκεια μιας πτήσης είναι ριζικά διαφορετικά!
Γιατί είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε με την οικογένειά σας!
Το ταξίδι με πλοίο είναι απλά ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε μεταξύ Όσλο και Frederikshavn όταν είστε με την οικογένειά σας και ειδικά με παιδιά. Όλα είναι πιο απλά. Μόλις φύγετε από το Όσλο, φανταστείτε τα παιδιά σας να εξερευνούν το πλοίο, να περνούν μεγάλες περιόδους παίζοντας στους παιδότοπους ή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και τις ηλεκτρονικές αίθουσες (για τους εφήβους), να παρακολουθούν τις τελευταίες ταινίες στον κινηματογράφο, να μοιράζονται ένα οικογενειακό γεύμα στο εστιατόριο ή να θαυμάζουν ένα μαγικό σόου ή άλλες αμέτρητες δραστηριότητες. Αυτό το θαλάσσιο ταξίδι μεταξύ Όσλο και Frederikshavn θα μείνει αξέχαστη στιγμή για τα παιδιά σας.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Όσλο και Frederikshavn;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Όσλο και Frederikshavn με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η DFDS Seaways ή Stena Line, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

DFDS Seaways Όσλο Frederikshavn
DFDS Seaways
Η DFDS Seaways είναι μια ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα την Κοπεγχάγη της Δανίας, η οποία παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών και οχημάτων μεταξύ λιμανιών στη Βόρεια Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των λιμανιών του Ντόβερ, της Αμβέρσας και του Καλαί προς το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και μεταξύ των λιμανιών του Όσλο και της Κοπεγχάγης, μεταξύ λιμανιών της Νορβηγίας και της Σουηδίας και άλλων λιμανιών στην Ευρώπη. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Όσλο-Frederikshavn και να κλείσετε το εισιτήριο της DFDS Seaways μεταξύ Όσλο και Frederikshavn. Περισσότερες πληροφορίες για την DFDS Seaways
Stena Line Όσλο Frederikshavn
Stena Line
Η Stena Line είναι ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα τη Σουηδία, η οποία προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς επιβατών και οχημάτων μεταξύ λιμανιών στη Δυτική Ευρώπη, μεταξύ άλλων μεταξύ των λιμανιών Harwich στο Ηνωμένο Βασίλειο και Hook of Holland στην Ολλανδία, μεταξύ Hull και Ρότερνταμ και μεταξύ Λίβερπουλ και Μπέλφαστ στη Βόρεια Ιρλανδία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Όσλο-Frederikshavn και να κλείσετε το εισιτήριο της Stena Line μεταξύ Όσλο και Frederikshavn. Η Stena Line πραγματοποιεί 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Frederikshavn από το Όσλο και ο χρόνος ταξιδιού είναι 11 ώρες 50 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Stena Line
11 ώρες 50 λεπτά
7 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Όσλο; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Frederikshavn;

Λιμάνι αναχώρησης στο Όσλο

Τα πλοία της DFDS Seaways ή Stena Line αναχωρούν για το Frederikshavn από τα ακόλουθα λιμάνια στο Όσλο:

Color Line Terminalen Oslo
Χάρτης
Stena Line/DFDS Seaways Terminalen Oslo
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Frederikshavn

Τα πλοία της Stena Line ή DFDS Seaways φτάνουν στο Frederikshavn από τα ακόλουθα λιμάνια:

Frederikshavn
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Όσλο προς Frederikshavn
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Όσλο για το Frederikshavn, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 11 ώρες 50 λεπτά για να καλύψετε τα 275 km μεταξύ Όσλο και Frederikshavn.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Όσλο και Frederikshavn) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (DFDS Seaways και Stena Line). Επί του παρόντος, υπάρχουν 7 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Όσλο και Frederikshavn.

Υπάρχουν 2 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Όσλο και Frederikshavn: DFDS Seaways και Stena Line.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις DFDS Seaways, Stena Line.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Όσλο και Frederikshavn, θα διανύσετε 275 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Όσλο προς το Frederikshavn, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 49 € για τη χαμηλότερη, έως 245 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 116 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Όσλο στις 15:00 με προορισμό το Frederikshavn.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης