Προτεινόμενη διαδρομή
Όλμπια
Ταξιδέψτε απευθείας στο Piombino με πλοίο
Piombino
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Όλμπια
Ταξιδέψτε με πλοίο για Λιβόρνο
Λιβόρνο
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Piombino
Piombino
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Όλμπια στο Piombino με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Όλμπια για Piombino? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Όλμπια για το Piombino είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Όλμπια προς το Piombino μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Όλμπια προς το Piombino όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Grimaldi Lines ή Moby Lines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Όλμπια Piombino που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Moby Lines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Όλμπια προς Piombino, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Όλμπια προς Piombino

Λιμάνι αναχώρησης
Όλμπια
Ιταλία
Σαρδηνία
Λιμάνι άφιξης
Piombino
Ιταλία
Τοσκάνη
Απόσταση
238 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Grimaldi Lines, Moby Lines
Συχνότητα διασταυρώσεων
6 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
5 ώρες 20 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Όλμπια Piombino: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Όλμπια για Piombino, θα βρείτε εισιτήρια από 37 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 195 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Όλμπια προς Piombino είναι 95 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Όλμπια για το Piombino είναι 5 ώρες 30 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 5 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Piombino, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Piombino σε 5 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Όλμπια στις 08:15.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Όλμπια προς το Piombino
95 €
Εύρος τιμών των πλοίων Όλμπια Piombino (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
37 € - 195 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Όλμπια Piombino
5 ώρες 30 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Piombino
08:15
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Piombino
13:45

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Όλμπια και Piombino;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Όλμπια και Piombino με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Moby Lines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Moby Lines Όλμπια Piombino
Moby Lines
Η Moby Lines είναι μια ιταλική ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί τη Σαρδηνία και την Κορσική από την Ιταλία από το 1959. Πώς μπορώ να κάνω κράτηση για τη διέλευση Moby Lines Όλμπια Piombino; Χρησιμοποιώντας τη Vivanoda και τη μηχανή αναζήτησης πολλαπλών μεταφορών! Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Όλμπια-Piombino και να κλείσετε το εισιτήριο της Moby Lines μεταξύ Όλμπια και Piombino. Η Moby Lines πραγματοποιεί 6 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Piombino από το Όλμπια και ο χρόνος ταξιδιού είναι 5 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Moby Lines
5 ώρες 20 λεπτά
6 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Όλμπια; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Piombino;

Λιμάνι αναχώρησης στο Όλμπια

Τα πλοία της Moby Lines αναχωρούν για το Piombino από τα ακόλουθα λιμάνια στο Όλμπια:

Olbia
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Piombino

Τα πλοία της Moby Lines φτάνουν στο Piombino από τα ακόλουθα λιμάνια:

Piombino
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Όλμπια προς Piombino
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Όλμπια για το Piombino, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 5 ώρες 20 λεπτά για να καλύψετε τα 238 km μεταξύ Όλμπια και Piombino.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Όλμπια και Piombino) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Moby Lines). Επί του παρόντος, υπάρχουν 6 διασταυρώσεις την εβδομάδα μεταξύ Όλμπια και Piombino.

Υπάρχουν 1 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Όλμπια και Piombino: Moby Lines.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Grimaldi Lines, Moby Lines.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Όλμπια προς το Piombino, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 37 € για τη χαμηλότερη, έως 195 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 95 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Όλμπια στις 08:15 με προορισμό το Piombino.

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης