Προτεινόμενη διαδρομή
Όλμπια
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σιβιταβέκια με πλοίο
Σιβιταβέκια
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Όλμπια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Σιβιταβέκια
Σιβιταβέκια
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Όλμπια στο Σιβιταβέκια με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Όλμπια για Σιβιταβέκια? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Όλμπια για το Σιβιταβέκια είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Όλμπια προς το Σιβιταβέκια μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Όλμπια προς το Σιβιταβέκια όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci ή Saremar. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Όλμπια Σιβιταβέκια που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines ή Grandi Navi Veloci προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Όλμπια προς Σιβιταβέκια, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Όλμπια προς Σιβιταβέκια

Λιμάνι αναχώρησης
Όλμπια
Ιταλία
Σαρδηνία
Λιμάνι άφιξης
Σιβιταβέκια
Ιταλία
Λάτιο
Απόσταση
231 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar
Συχνότητα διασταυρώσεων
4 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
5 ώρες 30 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Όλμπια Σιβιταβέκια: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Όλμπια για Σιβιταβέκια, θα βρείτε εισιτήρια από 20 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 361 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Όλμπια προς Σιβιταβέκια είναι 109 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Όλμπια για το Σιβιταβέκια είναι 7 ώρες 2 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 8 ώρες 30 λεπτά για να φτάσουν στο Σιβιταβέκια, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Σιβιταβέκια σε 5 ώρες 30 λεπτά. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Όλμπια στις 01:00. Το τελευταίο πλοίο για το Σιβιταβέκια αναχωρεί από το λιμάνι του Όλμπια στις 23:59.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Όλμπια προς το Σιβιταβέκια
109 €
Εύρος τιμών των πλοίων Όλμπια Σιβιταβέκια (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
20 € - 361 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Όλμπια Σιβιταβέκια
7 ώρες 2 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Σιβιταβέκια
01:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Σιβιταβέκια
23:59
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Σιβιταβέκια
06:00
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Σιβιταβέκια
21:00

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Όλμπια προς το Σιβιταβέκια;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Όλμπια προς το Σιβιταβέκια μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Σιβιταβέκια. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Όλμπια προς το Σιβιταβέκια είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για να απολαύσετε την απίστευτη θέα στη θάλασσα
Κάθε φορά που πηγαίνουμε διακοπές στην ακτή, αναζητούμε την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Κατά τη διάρκεια της διέλευσης Όλμπια Σιβιταβέκια, είτε βρίσκεστε στο κατάστρωμα, είτε δειπνείτε στο εστιατόριο είτε χαλαρώνετε στα άνετα σαλόνια του πλοίου της Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines ή Grandi Navi Veloci, απλά θα έχετε μια θέση στην πρώτη σειρά για το απίστευτο θέαμα που προσφέρει η θάλασσα. Παντού, τα μεγάλα παράθυρα σας προσφέρουν εξαιρετική θέα στην καταγάλανη θάλασσα, ώστε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καταπραϋντική της δύναμη.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το ταξίδι με το ποδήλατό σας
Στο τρένο, το λεωφορείο ή το αεροπλάνο, είναι συχνά πολύ περίπλοκο και μερικές φορές αδύνατο να ταξιδέψετε με αυτόν τον δυσκίνητο σύντροφο: το ποδήλατό σας. Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση του πλοίου. Όπως κάθε όχημα, έτσι και το δίκυκλό σας θα σταθμεύσει στο γκαράζ του πλοίου. Το αφήνετε εκεί για όλη τη διάρκεια της διέλευσης Όλμπια-Σιβιταβέκια με απόλυτη ασφάλεια και χωρίς να φοβάστε ότι θα πάθει ζημιά. Θα επιβιβαστείτε στο ποδήλατό σας στο Σιβιταβέκια για να αποβιβαστείτε από το πλοίο.
Δεν θα βαρεθείτε στο πλοίο... σε αντίθεση με το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Όλμπια στο Σιβιταβέκια. Αλλά είστε κολλημένοι στο κάθισμά σας, δεμένοι με τη ζώνη ασφαλείας, και δεν υπάρχει σχεδόν καμία δυνατότητα να ταξιδέψετε. Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια της διέλευσης Όλμπια-Σιβιταβέκια με το πλοίο της Grandi Navi Veloci, Moby Lines, SNAV, Saremar, Tirrenia di Navigazione ή Grimaldi Lines, έχετε απόλυτη ελευθερία στις δραστηριότητές σας, να φάτε, να περπατήσετε, να διασκεδάσετε ή να ξεκουραστείτε. Μια εντελώς διαφορετική εμπειρία από την πτήση!

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Όλμπια και Σιβιταβέκια;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Όλμπια και Σιβιταβέκια με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines ή Grandi Navi Veloci, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Grimaldi Lines Όλμπια Σιβιταβέκια
Grimaldi Lines
Η Grimaldi Lines ιδρύθηκε το 1947 και εδρεύει στη Νάπολη της Ιταλίας. Προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς διάφορους προορισμούς στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Όλμπια-Σιβιταβέκια και να κλείσετε το εισιτήριο της Grimaldi Lines μεταξύ Όλμπια και Σιβιταβέκια. Η Grimaldi Lines πραγματοποιεί 6 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Σιβιταβέκια από το Όλμπια και ο χρόνος ταξιδιού είναι 6 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Grimaldi Lines
6 ώρες 30 λεπτά
6 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Tirrenia di Navigazione Όλμπια Σιβιταβέκια
Tirrenia di Navigazione
Η Tirrenia di Navigazione είναι ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα το Κάλιαρι της Σαρδηνίας. Ιδρύθηκε το 1946 και προσφέρει διασταυρώσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ιταλία και τη Σαρδηνία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Όλμπια-Σιβιταβέκια και να κλείσετε το εισιτήριο της Tirrenia di Navigazione μεταξύ Όλμπια και Σιβιταβέκια. Η Tirrenia di Navigazione πραγματοποιεί 3 διασταυρώσεις την ημέρα για Σιβιταβέκια από το Όλμπια και ο χρόνος ταξιδιού είναι 5 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Tirrenia di Navigazione
5 ώρες 30 λεπτά
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Saremar Όλμπια Σιβιταβέκια
Saremar
Η Saremar λειτουργεί ακτοπλοϊκές υπηρεσίες προς Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών υπηρεσιών μεταξύ των λιμανιών του Όλμπια και του Σιβιταβέκια. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Όλμπια-Σιβιταβέκια και να κλείσετε το εισιτήριο της Saremar μεταξύ Όλμπια και Σιβιταβέκια. Περισσότερες πληροφορίες για την Saremar
SNAV Όλμπια Σιβιταβέκια
SNAV
Η SNAV είναι μια ναυτιλιακή εταιρεία με έδρα την Ιταλία που προσφέρει ακτοπλοϊκές υπηρεσίες μεταξύ των ιταλικών νησιών και λιμανιών της ηπειρωτικής Ιταλίας, καθώς και διεθνείς υπηρεσίες προς την Κροατία και την Αλβανία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Όλμπια-Σιβιταβέκια και να κλείσετε το εισιτήριο της SNAV μεταξύ Όλμπια και Σιβιταβέκια. Περισσότερες πληροφορίες για την SNAV
Moby Lines Όλμπια Σιβιταβέκια
Moby Lines
Η Moby Lines είναι μια ιταλική ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί τη Σαρδηνία και την Κορσική από την Ιταλία από το 1959. Πώς μπορώ να κάνω κράτηση για τη διέλευση Moby Lines Όλμπια Σιβιταβέκια; Χρησιμοποιώντας τη Vivanoda και τη μηχανή αναζήτησης πολλαπλών μεταφορών! Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Όλμπια-Σιβιταβέκια και να κλείσετε το εισιτήριο της Moby Lines μεταξύ Όλμπια και Σιβιταβέκια. Περισσότερες πληροφορίες για την Moby Lines
Grandi Navi Veloci Όλμπια Σιβιταβέκια
Grandi Navi Veloci
Η Grandi Navi Veloci είναι ιταλική εταιρεία και ένας από τους ηγέτες στις επιβατικές μεταφορές στη Μεσόγειο. Εξυπηρετεί την Ιταλία (Σικελία και Σαρδηνία), την Ισπανία, την Τυνησία, την Αλγερία, τη Γαλλία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Όλμπια-Σιβιταβέκια και να κλείσετε το εισιτήριο της Grandi Navi Veloci μεταξύ Όλμπια και Σιβιταβέκια. Περισσότερες πληροφορίες για την Grandi Navi Veloci

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Όλμπια; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Σιβιταβέκια;

Λιμάνι αναχώρησης στο Όλμπια

Τα πλοία της Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines ή Grandi Navi Veloci αναχωρούν για το Σιβιταβέκια από τα ακόλουθα λιμάνια στο Όλμπια:

Olbia
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Σιβιταβέκια

Τα πλοία της Grandi Navi Veloci, Moby Lines, SNAV, Saremar, Tirrenia di Navigazione ή Grimaldi Lines φτάνουν στο Σιβιταβέκια από τα ακόλουθα λιμάνια:

Civitavecchia
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Όλμπια για το Σιβιταβέκια, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 5 ώρες 30 λεπτά για να καλύψετε τα 231 km μεταξύ Όλμπια και Σιβιταβέκια.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Όλμπια και Σιβιταβέκια) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines και Grandi Navi Veloci). Επί του παρόντος, υπάρχουν 4 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Όλμπια και Σιβιταβέκια.

Υπάρχουν 6 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Όλμπια και Σιβιταβέκια: Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines και Grandi Navi Veloci.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci, Saremar στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Όλμπια Σιβιταβέκια, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Όλμπια και Σιβιταβέκια, θα διανύσετε 231 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Όλμπια προς το Σιβιταβέκια, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 20 € για τη χαμηλότερη, έως 361 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 109 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Όλμπια στις 01:00 με προορισμό το Σιβιταβέκια.

Το τελευταίο πλοίο για Σιβιταβέκια αναχωρεί από το Όλμπια συνήθως στις 23:59.

Πώς είναι η διαδρομή από το Όλμπια στο Σιβιταβέκια;

Αν δεν έχετε ξαναμπεί ποτέ σε πλοίο, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς θα ήταν μια μέρα στη θάλασσα μεταξύ Όλμπια και Σιβιταβέκια. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Όλμπια έως την αποβίβαση στο Σιβιταβέκια, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Grimaldi Lines, Moby Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci και Saremar. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Όλμπια και το Σιβιταβέκια.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Όλμπια

Εδώ είναι τα βήματα που πρέπει να κάνετε πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Όλμπια Σιβιταβέκια:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Όλμπια / Θα πρέπει να φτάσετε στο λιμάνι του Όλμπια αρκετά νωρίτερα. Παρακαλείστε να το ελέγξετε αυτό με την εταιρεία σας Grandi Navi Veloci, Moby Lines, SNAV, Saremar, Tirrenia di Navigazione ή Grimaldi Lines. Μετά την παρέλευση αυτού του χρόνου, η εταιρεία μπορεί να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Εγγραφή για τη διέλευση Όλμπια - Σιβιταβέκια / Στο Όλμπια, παρουσιάστε την ταυτότητά σας (διαβατήριο ή CNI) και τον αριθμό κράτησης στα εκδοτήρια εισιτηρίων της Grandi Navi Veloci, Moby Lines, SNAV, Saremar, Tirrenia di Navigazione ή Grimaldi Lines στον τερματικό σταθμό του Όλμπια. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, παρακαλείστε να σταθείτε στις αποκλειστικές λωρίδες. Το check-in θα γίνει απευθείας από το όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Σιβιταβέκια / Προσέξτε τα φωνητικά μηνύματα στον τερματικό σταθμό του Όλμπια που σας καλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Grandi Navi Veloci, Moby Lines, SNAV, Saremar, Tirrenia di Navigazione ή Grimaldi Lines θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Επιβίβαση στο πλοίο μεταξύ Όλμπια και Σιβιταβέκια

Στο πλοίο της Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione, Saremar, SNAV, Moby Lines ή Grandi Navi Veloci, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία ταξιδιού. Κάποιοι θα θέλουν να χαλαρώσουν σε ένα από τα αναπαυτικά σαλόνια, άλλοι θα θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στο πλοίο ή απλώς να απολαύσουν τη θέα της θάλασσας από το κατάστρωμα του πλοίου.

Το Σιβιταβέκια είναι στον ορίζοντα, η αποβίβαση επίκειται!

Ακολουθούν ορισμένες πληροφορίες για την αποβίβαση στο Σιβιταβέκια:

  • Το πλοίο εισέρχεται στο λιμάνι του Σιβιταβέκια / Θα σας επιτραπεί να επιστρέψετε στο γκαράζ του πλοίου μόλις το πλοίο ελλιμενιστεί. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Είναι καλύτερο να περιμένετε στα εξωτερικά καταστρώματα για να παρακολουθήσετε τον ελιγμό του πλοίου στο λιμάνι του Σιβιταβέκια.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο λιμάνι του Σιβιταβέκια.
  • Αποβίβαση από το πλοίο και εξερεύνηση του Σιβιταβέκια / Η έξοδος από το γκαράζ του πλοίου είναι αρκετά γρήγορη. Ως πεζός, θα βγείτε ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Σιβιταβέκια μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Επιτέλους, βγείτε από το λιμάνι και το Σιβιταβέκια σας περιμένει!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης