Προτεινόμενη διαδρομή
Όλμπια
Ταξιδέψτε απευθείας στο Γένοβα με πλοίο, αεροπορικά
Γένοβα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Όλμπια
Ταξιδέψτε με πλοίο για Λιβόρνο
Λιβόρνο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Γένοβα
Γένοβα
Δείτε τιμές
Όλμπια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μιλάνο
Μιλάνο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Γένοβα
Γένοβα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Όλμπια στο Γένοβα με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Όλμπια για Γένοβα? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Όλμπια για το Γένοβα είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Όλμπια προς το Γένοβα μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Όλμπια προς το Γένοβα όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Grimaldi Lines, Moby Lines, Tirrenia di Navigazione ή Grandi Navi Veloci. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Όλμπια Γένοβα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Tirrenia di Navigazione, Moby Lines ή Grandi Navi Veloci προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Όλμπια προς Γένοβα, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Όλμπια προς Γένοβα

Λιμάνι αναχώρησης
Όλμπια
Ιταλία
Σαρδηνία
Λιμάνι άφιξης
Γένοβα
Ιταλία
Λιγουρία
Απόσταση
391 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Grimaldi Lines, Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci
Συχνότητα διασταυρώσεων
3 διασταυρώσεις την ημέρα
Ελάχιστος χρόνος διέλευσης
9 ώρες 55 λεπτά
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Πλοία Όλμπια Γένοβα: Ναύλοι, χρονοδιαγράμματα και διάρκεια

Για να ταξιδέψετε με το πλοίο από Όλμπια για Γένοβα, θα βρείτε εισιτήρια από 25 € για ένα άτομο αν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο έως 445 € αν ταξιδεύετε με το αυτοκίνητό σας. Η μέση τιμή που έχουμε δει για το δρομολόγιο Όλμπια προς Γένοβα είναι 111 €. Ο μέσος χρόνος διάπλου από το Όλμπια για το Γένοβα είναι 10 ώρες 56 λεπτά. Τα πιο αργά πλοία θα χρειαστούν 12 ώρες για να φτάσουν στο Γένοβα, ενώ τα πιο γρήγορα πλοία θα φτάσουν στο Γένοβα σε 10 ώρες. Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το λιμάνι του Όλμπια στις 09:00. Το τελευταίο πλοίο για το Γένοβα αναχωρεί από το λιμάνι του Όλμπια στις 23:59.

Μέση τιμή για τη διέλευση από το Όλμπια προς το Γένοβα
111 €
Εύρος τιμών των πλοίων Όλμπια Γένοβα (Χαμηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και υψηλότερη τιμή για 1 επιβάτη και ένα αυτοκίνητο)
25 € - 445 €
Μέσος χρόνος διέλευσης Όλμπια Γένοβα
10 ώρες 56 λεπτά
Ώρα αναχώρησης του πρώτου πλοίου για Γένοβα
09:00
Ώρα αναχώρησης του τελευταίου πλοίου για Γένοβα
23:59
Ώρα άφιξης του πρώτου πλοίου για Γένοβα
06:30
Ώρα άφιξης του τελευταίου πλοίου για Γένοβα
20:30

Γιατί να πάρετε το πλοίο από το Όλμπια προς το Γένοβα;

Είτε ταξιδεύετε μόνοι, είτε ως ζευγάρι είτε με την οικογένεια, το πλοίο από το Όλμπια προς το Γένοβα μπορεί να είναι μια βολική και ευχάριστη επιλογή για να φτάσετε στο Γένοβα. Ακολουθούν 3 λόγοι για τους οποίους πιστεύουμε ότι ένα πλοίο από το Όλμπια προς το Γένοβα είναι ο ιδανικός τρόπος για να ταξιδέψετε.

Για ένα φροντισμένο προσωπικό
Το προσωπικό της Tirrenia di Navigazione, Moby Lines ή Grandi Navi Veloci θα είναι στη διάθεσή σας από τη στιγμή που το πλοίο θα αναχωρήσει από το Όλμπια μέχρι την αναχώρησή του από το Γένοβα. Μπορείτε να βρείτε ένα "σημείο πληροφοριών" στο πλοίο, κυρίως στο κύριο κατάστρωμα.
Είναι πολύ λιγότερο βαρετό από το αεροπλάνο
Αν συγκρίνετε την ταχύτητα, το αεροπλάνο είναι σίγουρα ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε από το Όλμπια στο Γένοβα. Αλλά δεν είναι πάντα ευχάριστο να είσαι δεμένος στο κάθισμά σου για πολλές ώρες. Κατά τη διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού Όλμπια Γένοβα με τη Grandi Navi Veloci, Moby Lines ή Tirrenia di Navigazione, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες να απολαύσετε εστιατόρια και μπαρ ή να κάνετε βόλτα και ηλιοθεραπεία σε ένα κατάστρωμα περιπάτου... Μια πτήση δεν θα σας προσφέρει ποτέ τόσες πολλές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Έτσι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον όγκο των αποσκευών
Μία αποσκευή είναι δωρεάν, όλες οι άλλες πρέπει να πληρωθούν. Αυτή είναι συχνά η φόρμουλα που χρησιμοποιείται όταν ταξιδεύουμε με άλλα μέσα μεταφοράς, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε σημαντική αύξηση του λογαριασμού. Για τη διέλευση από το Όλμπια προς το Γένοβα, εφόσον όλες οι αποσκευές σας περιέχονται στο αυτοκίνητό σας, δεν απαιτείται καμία επιβάρυνση. Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε θα είστε περιορισμένοι στις μετακινήσεις σας καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Γένοβα. Ωστόσο, συνιστάται να ρωτήσετε το πλήρωμα του Tirrenia di Navigazione, Moby Lines ή Grandi Navi Veloci, καθώς συχνά παρέχονται θυρίδες αποσκευών για να αποθηκεύουν οι επιβάτες τις αποσκευές τους κατά τη διάρκεια του πλου.

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Όλμπια και Γένοβα;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Όλμπια και Γένοβα με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Tirrenia di Navigazione, Moby Lines ή Grandi Navi Veloci, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Tirrenia di Navigazione Όλμπια Γένοβα
Tirrenia di Navigazione
Η Tirrenia di Navigazione είναι ακτοπλοϊκή εταιρεία με έδρα το Κάλιαρι της Σαρδηνίας. Ιδρύθηκε το 1946 και προσφέρει διασταυρώσεις προς διάφορους προορισμούς στην Ιταλία και τη Σαρδηνία. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Όλμπια-Γένοβα και να κλείσετε το εισιτήριο της Tirrenia di Navigazione μεταξύ Όλμπια και Γένοβα. Η Tirrenia di Navigazione πραγματοποιεί 5 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Γένοβα από το Όλμπια και ο χρόνος ταξιδιού είναι 9 ώρες 55 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Tirrenia di Navigazione
9 ώρες 55 λεπτά
5 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Moby Lines Όλμπια Γένοβα
Moby Lines
Η Moby Lines είναι μια ιταλική ακτοπλοϊκή εταιρεία που εξυπηρετεί τη Σαρδηνία και την Κορσική από την Ιταλία από το 1959. Πώς μπορώ να κάνω κράτηση για τη διέλευση Moby Lines Όλμπια Γένοβα; Χρησιμοποιώντας τη Vivanoda και τη μηχανή αναζήτησης πολλαπλών μεταφορών! Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Όλμπια-Γένοβα και να κλείσετε το εισιτήριο της Moby Lines μεταξύ Όλμπια και Γένοβα. Η Moby Lines πραγματοποιεί 12 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Γένοβα από το Όλμπια και ο χρόνος ταξιδιού είναι 10 ώρες 30 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Moby Lines
10 ώρες 30 λεπτά
12 διασταυρώσεις την εβδομάδα
Grandi Navi Veloci Όλμπια Γένοβα
Grandi Navi Veloci
Η Grandi Navi Veloci είναι ιταλική εταιρεία και ένας από τους ηγέτες στις επιβατικές μεταφορές στη Μεσόγειο. Εξυπηρετεί την Ιταλία (Σικελία και Σαρδηνία), την Ισπανία, την Τυνησία, την Αλγερία, τη Γαλλία και το Μαρόκο. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Όλμπια-Γένοβα και να κλείσετε το εισιτήριο της Grandi Navi Veloci μεταξύ Όλμπια και Γένοβα. Η Grandi Navi Veloci πραγματοποιεί 4 διασταυρώσεις την εβδομάδα για Γένοβα από το Όλμπια και ο χρόνος ταξιδιού είναι 12 ώρες 20 λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες για την Grandi Navi Veloci
12 ώρες 20 λεπτά
4 διασταυρώσεις την εβδομάδα

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Όλμπια; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Γένοβα;

Λιμάνι αναχώρησης στο Όλμπια

Τα πλοία της Tirrenia di Navigazione, Moby Lines ή Grandi Navi Veloci αναχωρούν για το Γένοβα από τα ακόλουθα λιμάνια στο Όλμπια:

Olbia
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Γένοβα

Τα πλοία της Grandi Navi Veloci, Moby Lines ή Tirrenia di Navigazione φτάνουν στο Γένοβα από τα ακόλουθα λιμάνια:

Ponte Assereto
Χάρτης
Άλλα εναλλακτικά δρομολόγια από Όλμπια προς Γένοβα
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

FAQ (ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ)

Αν πάρετε το πλοίο από το Όλμπια για το Γένοβα, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 9 ώρες 55 λεπτά για να καλύψετε τα 391 km μεταξύ Όλμπια και Γένοβα.

Αυτό εξαρτάται συχνά από την εποχή (το χειμώνα υπάρχουν λιγότερα δρομολόγια μεταξύ Όλμπια και Γένοβα) και την ακτοπλοϊκή εταιρεία (Tirrenia di Navigazione, Moby Lines και Grandi Navi Veloci). Επί του παρόντος, υπάρχουν 3 διασταυρώσεις την ημέρα μεταξύ Όλμπια και Γένοβα.

Υπάρχουν 3 ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται μεταξύ Όλμπια και Γένοβα: Tirrenia di Navigazione, Moby Lines και Grandi Navi Veloci.

Ναι, οπωσδήποτε, απευθείας συνδέσεις προσφέρονται από τις Grimaldi Lines, Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci.

Πριν από την κράτηση, συγκρίνετε τις τιμές των Grimaldi Lines, Moby Lines, Tirrenia di Navigazione, Grandi Navi Veloci στην ιστοσελίδα μας Vivanoda. Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τη διέλευση της επιλογής σας εύκολα και με ασφάλεια στην ιστοσελίδα του συνεργάτη μας.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ή να ακυρώσετε την κράτησή σας για το Όλμπια Γένοβα, μπορείτε να το κάνετε εύκολα επικοινωνώντας με τον συνεργάτη μας που διαχειρίζεται την κράτησή σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι, ανάλογα με τους όρους του ναύλου, ορισμένα εισιτήρια δεν επιστρέφονται ή δεν αλλάζουν. Είναι σημαντικό να το έχετε υπόψη σας κατά την κράτηση του εισιτηρίου σας.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής σας μεταξύ Όλμπια και Γένοβα, θα διανύσετε 391 km.

Για να ταξιδέψετε με πλοίο από το Όλμπια προς το Γένοβα, μπορείτε να βρείτε τιμές που κυμαίνονται από 25 € για τη χαμηλότερη, έως 445 € για την υψηλότερη. Η μέση τιμή που παρατηρήσαμε ήταν 111 €.

Το πρώτο πλοίο αναχωρεί από το Όλμπια στις 09:00 με προορισμό το Γένοβα.

Το τελευταίο πλοίο για Γένοβα αναχωρεί από το Όλμπια συνήθως στις 23:59.

Πώς είναι η διαδρομή από το Όλμπια στο Γένοβα;

Αν είναι η πρώτη σας φορά σε πλοίο, δεν είναι εύκολο να φανταστείτε πώς είναι μια θαλάσσια διέλευση από το Όλμπια στο Γένοβα. Θα περιγράψουμε, λοιπόν, αυτή τη μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, από την επιβίβαση στο Όλμπια έως την αποβίβαση στο Γένοβα, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να προβάλετε καλύτερα τον εαυτό σας στον θαλάσσιο κόσμο της Grimaldi Lines, Moby Lines, Tirrenia di Navigazione και Grandi Navi Veloci. Μπορείτε επίσης να βρείτε ορισμένες τουριστικές και πρακτικές πληροφορίες για το Όλμπια και το Γένοβα.

Έτοιμοι για επιβίβαση στο Όλμπια

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι σας με το πλοίο Όλμπια Γένοβα, εδώ είναι μερικά βήματα για να επιβιβαστείτε:

  • Ώρα άφιξης στο λιμάνι του Όλμπια / Θα πρέπει να φτάσετε στον τερματικό σταθμό του Όλμπια εντός του χρονικού ορίου που έχει οριστεί από την Tirrenia di Navigazione, Moby Lines ή Grandi Navi Veloci. Μετά την παρέλευση αυτού του χρονικού διαστήματος, η εταιρεία δικαιούται να σας αρνηθεί την επιβίβαση.
  • Check in για τη διέλευση Όλμπια - Γένοβα / Πηγαίνετε στο γκισέ της Grandi Navi Veloci, Moby Lines ή Tirrenia di Navigazione στον τερματικό σταθμό του Όλμπια για να κάνετε check in με το διαβατήριο ή την ταυτότητά σας και τον αριθμό κράτησής σας. Με αυτοκίνητο, η διαδικασία είναι η ίδια, αλλά απευθείας από τις λωρίδες επιβίβασης. Παραμένετε στο όχημά σας.
  • Επιβίβαση στο πλοίο για το Γένοβα / Στον τερματικό σταθμό του Όλμπια εκπέμπονται ενημερωτικά μηνύματα που σας προσκαλούν να επιβιβαστείτε. Εάν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο, το προσωπικό της Grandi Navi Veloci, Moby Lines ή Tirrenia di Navigazione θα σας δώσει οδηγίες για την επιβίβαση και τη στάθμευση του οχήματός σας στο πλοίο.

Διασχίζοντας το Όλμπια προς το Γένοβα: επί του πλοίου...

Στο πλοίο της Grandi Navi Veloci, Moby Lines ή Tirrenia di Navigazione, μπορείτε να επιλέξετε τις δραστηριότητές σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας! Ενώ κάποιοι θα έχουν την τάση να χαλαρώσουν σε ένα άνετο σαλόνι, άλλοι θα επιθυμούν να ψωνίσουν από τις μπουτίκ ή να φάνε στο εστιατόριο με αυτοεξυπηρέτηση.

Άφιξη πλοίου στο Γένοβα

Τέλος, θα βρείτε ορισμένες πληροφορίες για την άφιξη του πλοίου στο Γένοβα:

  • Προσεγγίζοντας το λιμάνι του Γένοβα / Θα σας επιτραπεί η πρόσβαση στο γκαράζ μόνο όταν το πλοίο αγκυροβολήσει. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε. Αντ' αυτού, απολαύστε την άφιξη στο λιμάνι του Γένοβα από το κατάστρωμα του σκάφους.
  • Εγκαταλείψτε την καμπίνα σας. / Εάν ταξιδέψατε από το Όλμπια στο Γένοβα με την άνεση μιας καμπίνας, θα πρέπει να εκκενώσετε την καμπίνα σας περίπου μισή ώρα πριν από την άφιξη στο Γένοβα.
  • Αφήστε το πλοίο και το Γένοβα είναι δικό σας / Μπορείτε να βγάλετε το αυτοκίνητό σας από το τεράστιο γκαράζ του πλοίου σχετικά γρήγορα, μόλις ανοίξουν οι πόρτες. Οι πεζοί επιβάτες βγαίνουν από το πλοίο ακόμη πιο γρήγορα. Το προσωπικό του τελωνείου στο λιμάνι του Γένοβα μπορεί να σας κάνει έλεγχο. Τέλος, η παραμονή σας στο Γένοβα αρχίζει ουσιαστικά!

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης