Χέλσινγκμποργκ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Helsingor με πλοίο
Helsingor
Δείτε τιμές

Πώς θα πάω από το Χέλσινγκμποργκ στο Helsingor με πλοίο?

Ψάχνετε το τέλειο εισιτήριο από Χέλσινγκμποργκ για Helsingor? Έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Το να πάρετε ένα πλοίο από το Χέλσινγκμποργκ για το Helsingor είναι ένας βολικός και ευχάριστος τρόπος να ταξιδέψετε.

Γνωρίζουμε ότι ο προγραμματισμός ενός ακτοπλοϊκού ταξιδιού από το Χέλσινγκμποργκ προς το Helsingor μπορεί να είναι αγχωτικός, γι' αυτό και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε την κράτησή σας από το Χέλσινγκμποργκ προς το Helsingor όσο το δυνατόν πιο γρήγορη και εύκολη.

Με τη Vivanoda, την εύχρηστη πλατφόρμα μας, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και υπηρεσίες διαφόρων ακτοπλοϊκών εταιρειών όπως η Scandlines. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την καλύτερη προσφορά για ένα ακτοπλοϊκό εισιτήριο Χέλσινγκμποργκ Helsingor που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, είτε ταξιδεύετε μόνοι σας, είτε ως ζευγάρι, είτε με την οικογένειά σας.

Τα περισσότερα πλοία της Scandlines προσφέρουν υπηρεσίες επί του πλοίου, όπως καμπίνες, εστιατόρια, καταστήματα, Wi-Fi και πολλά άλλα. Συχνά προσφέρουν επίσης διευκολύνσεις για άτομα με μειωμένη κινητικότητα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές για δρομολόγια από Χέλσινγκμποργκ προς Helsingor, απλά εισάγετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας και ξεκινήστε την αναζήτησή σας στο Vivanoda.

Πληροφορίες για τα πλοία από Χέλσινγκμποργκ προς Helsingor

Λιμάνι αναχώρησης
Χέλσινγκμποργκ
Σουηδία
Λιμάνι άφιξης
Helsingor
Δανία
Απόσταση
5 km
Ακτοπλοϊκές εταιρείες
Scandlines
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Ποιες εταιρείες εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Χέλσινγκμποργκ και Helsingor;

Αν θέλετε να ταξιδέψετε μεταξύ Χέλσινγκμποργκ και Helsingor με πλοίο, υπάρχουν πολλές εταιρείες για να διαλέξετε, όπως η Scandlines, οι οποίες εκτελούν τακτικά δρομολόγια μεταξύ των δύο πόλεων. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες σε αυτή τη διαδρομή και τις ώρες αναχώρησής τους εδώ.

Scandlines Χέλσινγκμποργκ Helsingor
Scandlines
Η Scandlines ιδρύθηκε το 1998 και εδρεύει στη Δανία. Προσφέρει δρομολόγια μεταξύ Δανίας και Γερμανίας. Στη Vivanoda, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές Χέλσινγκμποργκ-Helsingor και να κλείσετε το εισιτήριο της Scandlines μεταξύ Χέλσινγκμποργκ και Helsingor. Περισσότερες πληροφορίες για την Scandlines

Από πού αναχωρούν τα πλοία από το Χέλσινγκμποργκ; Από πού φθάνουν τα πλοία στο Helsingor;

Λιμάνι αναχώρησης στο Χέλσινγκμποργκ

Τα πλοία της Scandlines αναχωρούν για το Helsingor από τα ακόλουθα λιμάνια στο Χέλσινγκμποργκ:

Helsingborg
Χάρτης

Λιμάνι άφιξης στο Helsingor

Τα πλοία της Scandlines φτάνουν στο Helsingor από τα ακόλουθα λιμάνια:

Helsingor
Χάρτης
Αναζήτηση για πλοία
Αναζήτηση και κράτηση καταλύματος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης